• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil temizlik için bayana ihtiyacım var

kızlar fatih civarında işini iyi yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var...bir de evde 2 kedi beslediğimden hayvanlara alerjisi falan olmamalı , evde ütü bulaşık çocuk falan yok...

SODE ve BUKET_1981'e hitaben:
Merhabalar,
Ben İstanbul Maltepe'de oturuyorum. Düzenli olarak ev işlerinde bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Düşüncem haftada bir gelmesi, temizlik ve varsa ütü yapması. Doğumdan sonra daha sık almam gerekecek. Ayrıca annem de sadece ev temizliği için 15 günde 1 (ayda 2 kez) almak istiyor. Yani tek seferde iki kapı bağlamış olacaksınız. Özelden mail atamıyorum, düşünürseniz görüşmek isterim.

haftada 3 gün gelcek sabah 11-14.00 arası günlük temizlik yapack ayrıca ütü yapack bayan aranıyor 1.5 yasında kızım var ona vakıt ayıramıyorum okmeydanınde oturyorum ilgilenenler ozele msj atın lütfen

haftada 3 gün gelcek sabah 11-14.00 arası günlük temizlik yapack ayrıca ütü yapack bayan aranıyor 1.5 yasında kızım var ona vakıt ayıramıyorum okmeydanınde oturyorum ilgilenenler ozele msj atın lütfen

nedenini anlamadım ama size özel msj atılmıyor. msninizi yazarsanız ekleyip görüşmek isterim.

merhaba ben işinize talibim göztepede oturuyorum özelden msj atma hakkım yok eğer hala eleman arıyosanız bu işe ihtiyacım var oğlumun okul masrafları için lütfen beni bi arayın görüşelim

cnm telefonunu sil buraya erkeklerde giriyo bence yanlış yapmışın bu şekilde uyarıyım dedim

ben sabah 9.5 akşam 5.5 arası gelebilirim özelden mesaj yazma hakkım yok size özelden yazamıyorum siz bu iş için ayırdığınız bütçeyi yazarsanız telden görüşürüz

slm ben 2 kızı cocuk annesıyım kızım okuması için gercekten bu işe ıhtıyacım var bulamdıysanız ben işinize telıbım sızın oraya haftada bır geldıgım yer var refesans olarak goruse bılırsınız :/(((

adım nazife özer. 41 yaşındayım..
istanbul esenyurt tarafinda oturmaktayim. maddi durumum yetersiz oldugundan dolayi günlük temizlik isi ariyorum..iki kizimi okutuyorum..daha önce bir ailenin yaninda (ataköy civari) bu isi 1 buçuk sene yaptim.fakat aile sehir degistirdi.. ondan sonra da uygun bir iş bulamadım.

eger sizin için de uyarsa böyle bir iş bana uygundur. tam saatinde geliş gidiş yapabilirm. günlük olarak ücreti konuşabiliriz.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben de denizlide haftada 2 gün yardımcı bayan arıyorum.evişi ,ütü, bazen yemek yapabilecek evi kendi evi gibi sahiplenecek dürüst bir bayan arıyorum.6 ayda 6 tane denedim ,istediğim gibisini bulamadım.yardımcı olabilecek biri veya tanıdığı olan var mı?genelde aylık ücret veriyorum

adım nazife özer. 41 yaşındayım..
istanbul esenyurt tarafinda oturmaktayim. maddi durumum yetersiz oldugundan dolayi günlük temizlik isi ariyorum..iki kizimi okutuyorum..daha önce bir ailenin yaninda (ataköy civari) bu isi 1 buçuk sene yaptim.fakat aile sehir degistirdi.. ondan sonra da uygun bir iş bulamadım.

eger sizin için de uyarsa böyle bir iş bana uygundur. tam saatinde geliş gidiş yapabilirm. günlük olarak ücreti konuşabiliriz.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Merhaba büyükçekmece beykentte oturuyorum her hafta yarım gün çarşamba günü gelecek yardımcıya ihtiyacım var ilgilenirseniz cevap bekliyorum.

kızlar fatih civarında işini iyi yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var...bir de evde 2 kedi beslediğimden hayvanlara alerjisi falan olmamalı , evde ütü bulaşık çocuk falan yok...

bulabildinmi arkadaşım işinden memnun kaldığın birini?
bende fatihdeyim , hamileyim ve 15de bir gelecek birini arıyorum.

Merhaba,
Aradığınız özelliklere uyuyorum,avcilar civarinda oturuyorum isterseniz özelden iletişim için msn adresinizi verebilirsiniz.

Back