• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil tavsiyelerinizi bekliyorum

cocukta ıstemıyor zaten ne yapıcaksın kı ha bekar kalıp calısıcaksın ha onunla aıle bılıncı yok adamda toplumdan cok kendıne bak benım esım bıle ondan ıyı senın dıger konunuda okumustum ben

zaten artık ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum,adama söylüyorum bak biz bir aileyiz sen bizi bir aile olarak kabul etmiyorsun o yüzden benimle ilgili bir gelecek planı yapmıyorsun diyorum ayrıl diyor.beni psikoljikmen yıkmaya çalışıyor bana dul kadın olacaksın türkiyede dul kadınlara ne gözle bakılıyor diyor ben erkeğim gider istediğimi bulurum diyor.

canım eşin öyle derse sende şunu söyle " şimdiki dullar bekar kızlardan daha kıymetli de"
benim boşandığım mahlukatta öyle derdi:) onlar yansın hallerine. Sana resmen ev içinde mobbing uyguluyo:)
ayrıl diyorsa bence ailenle görüş, emin ol bu çektiğin günlere pişman olcaksın neden önce ayrılmadım diye.

Bu anlattıklarınızın aynısını arkadaşım da yaşadı ve sonunda ipler tamamen koptu ve de boşandı. Şu anda üstünden büyük bir yük kalkmış gibi gerçekten de.
O da eski eşine güvenemediğinden çocuk yapmadı. İyi ki de yapmamaış. Aile de sen ben olmaz ki herşey biz dir. Sen şu an kendine birikim yapıp bir şeyler de alsan, yarın bir gün işin sonu boşanmaya giderse bu adam onda da hak sahibiyim der. Allah yardımcınız olsun zor bir durumunuz var gerçekten

birde severek evlendik ne kadar kötü bir durum bu çok acı,çıkarken ondan ayrılmayı düşünmüştüm çoğu zaman sevdiğim için acıyordum ama şimdi anlıyorum ki insan neye yada kime acırsa acınacak duruma düşermiş,arkadaşım doğru söylüyosun ben para biriktirsem ilerde ayrıldığımda olurya hayat bu o hak iddaa eder.zaten bir ara ayrılma aşamasına gelmiştik o zaman korktu bu evimi elimden alacak heralde diye,halbuki senin çöpünü bile istemiyorum diye takılara kadar verecem sana diye protokol imzalamıştım avukat öünda,adam gitmiş araştırmış bana diyoki 3 sene sonra ayrılsanda ev benim bişey yapamazsın ki evlenmeden önce aldım onu diyor.gerçekten cok tuhaf bir durumdayım kafam o kadar karışık ki şaşırıyorum.

birde severek evlendik ne kadar kötü bir durum bu çok acı,çıkarken ondan ayrılmayı düşünmüştüm çoğu zaman sevdiğim için acıyordum ama şimdi anlıyorum ki insan neye yada kime acırsa acınacak duruma düşermiş,arkadaşım doğru söylüyosun ben para biriktirsem ilerde ayrıldığımda olurya hayat bu o hak iddaa eder.zaten bir ara ayrılma aşamasına gelmiştik o zaman korktu bu evimi elimden alacak heralde diye,halbuki senin çöpünü bile istemiyorum diye takılara kadar verecem sana diye protokol imzalamıştım avukat öünda,adam gitmiş araştırmış bana diyoki 3 sene sonra ayrılsanda ev benim bişey yapamazsın ki evlenmeden önce aldım onu diyor.gerçekten cok tuhaf bir durumdayım kafam o kadar karışık ki şaşırıyorum.

adamın evi şu an senden çok daha değerli ve kıymetli, ne kdr maddiyatçı biriymiş dicem ama şimdiki erkekler hep öyle ne yazık ki,
boşanma öncesi hak kaybına uğramamak için eşinden habersiz bir uzman avukatla görüşmeni tavsiye ederim. Mal rejimi diye bir kanun var.
evliyken 7 sene boyunca ödediyse o istediği kdr sevinsin dursun. Uzman bir avukat onun hayallerini suya düşürür canım. Herşeyin çaresi var artık.

ilk defa çalışan bir bayan olmadıgıma sevindim ne demek sen yap alışverişi falan bunlar nasıl sözler yaa :31:

Evliliğinize ne kadar çok maddiyat girmiş. Biz de eşimle bir sürü harç borç ödüyoruz ama market alışverişini sen yap faturayı sen öde gibi birşey olmuyor. Parayı benim hesabıma aktarıyoruz bütün harcamaları yapıp kalanı değerlendiriyoruz (tabi hiç kalmıyor borçlardan) tavsiye ederim..

Evli değilim ama evlilikte sen fatıualı öde ben mutfak masrafını yaparım filan diye ayrı ayrı kalem kalem adeta bir bilanço çıkarmak bana saçma geliyor açıkçası. Annem de babam da çalışıyor mesela paraları hep ortaktır ortak paradan evin bütün ihtiyaçları karşılanır kalan olursa da biriktirilir yani ne bu böyle üniversitedeki gibi ev arkdaşlığı gibi sen onu öde ben bunu ödeyeyim. Tabi bu ortak bir hesapta paranın toplanabilmesi için de iki tarafın da doğru düzgün insanlar olması şart ve arada güven olmalı mutlaka .

Back