Acil Servis Aşkı - Vaz mı geçmeliyim ?

bence bu kadar alınganlık yapıp sinirlenme
herkesin bir fikri bir söyleyeceği var
ve bu her zaman hoşuna gitmeyebilir
sen belirtilen fikirlerden sadece pay çıkar
seni yansıtmıyorsa boşver zaten
ama bu yüzden kk ya kızma

evet takıntı. kendimden biliyorum takıntı olduğunu. adamla birkaç kere muhabbetiniz geçmiş, adam seninle konuşmaya fırsat yaratmıyor yanlıs anlamadıysam. sevgilisi, nişanlısı, eşi olabilir. adam seninle ilgilenmiyorken senın onu devamlı düşünmen ve nöbetlerini takip etmen iyi değil.

Ya doktorum sevgilisi varsa ? Benim sevgili adayim da doktor mesela boyle bisey gorsem pek hosuma gitmezdi acikcasi.
Bence akisina birakmalisin ama duygularini da cok belli etmemelisin. Cunku hem senden buyuk ve kariyer sahibi bi adam hem de karakterini tam bilmiyorsun. yamanmaya calisiyo gozuyle bakabilir cunku doktor egosu tartisilmaz bi gercek.. bence akisina birak sohbetlerinizde belki senden hoslanir ve o sana acilmaya karar verir.
Ama diyosan ki ben gercekten cok asik oldum ya da delice hoslaniyorum o zaman git konus bence. Belirsizlik en kotu sonuctan daha kotudur sonucta :)

Edit: yuh doktor sevgilisi olan ablalarimiz kizi hemen linc etmisler ayartmaya calismiyor ki sadece hoslanmis. Kimse hoslandigi kisinin iliski durumunu ortaya cikana kadar bilemez ve buna gore hoslanmaz yani...

Konu sahibi platonik bir şey yaşıyor muhtemelen. Bana kalrsa duygularını belli etme. İlişkisi olup olmadığından emin olmadan yüz verme. Seviyorsa gelir zaten.

Okadar saçma ve komik yorumlar varki yuh pes oha diyorum
Doktor olunca farklı bi insan olunmuyo.
Facete kendisinden alt bi konumda olan birinin eklemesi sizin doktor sevgilinize ilgi duyuyor demekte olmuyor.
Herkesi sizin doktor sevgilinizin peşinde sanmanız akıllara zarar. Bence özgüven sorununuz ve elinizden kaçırma korkunuz var
Kafese koyun
Konu sahibi arkadaşım sana tavsiyem akışına bırak ve çizgini bozma zaten olgun davranıyomuşsun

Kendine şunu sor. Eğer seninle konuşmak isterse buna cesaret edebilecek biri mi ve sen ona bu rahatlığı veriyor musun? Yanıtın evet ise. Herşeyi zamana bırak. Seni beğendiyse gelmesi gerekir.

6 sene tıp+4 yıl uzmanlık=10 koca yaş farkı
aslında yaşdan ziyade çok küçüksünüz
hem o sizden hoşlanıyor mu bakalım
oluruna bırakın olacak bir şeyse olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…