Aldatılmayı kaldıramamak...

Öncelikle çivi çiviyi söker diye ya da o görsün kıskansın vs diye kimseyle birlikte olma.Aynı tecrübeyi yaşadığımda senin yaşlarındaydım.O üniv.mezunu öğretmendi doğuya atandı.Peki bil ben ne yaptım?Hayatımı ona endekslediğim için kendimi yok sayarak ona uygun tercih yaptım.Uzaktan eğitime kaydoldum.Neden sözüm ona evlencez ya yanına gitmem kolaylaşır okula devam zorunluluğum yok ya...Ayrıldık akabinde evlendi ben o uzaktan eğitimi bile tamamlayamamıştım 4.yılımdı ama bir sürü alttan dersim vardı! Öncelikle tüm vaktimi enerjimi ona harcadığımdan sonra boş çuval gibi ortada kaldığım için toparlanamamaktan.Sana tavsiyem kendine odaklan sadece kendini düşün! Bırak seninle olmak isteyen bi gün sen istemediğin beklemediğin anda kapında biter.Kendine olan saygını kaybetmek istemiyosan da,iyice dibe vurmak istemiyosan onu takip etmeyi bırak.Şöyle arkama baktığımda inan ihanet değil kendime olan saygısızlığım değer vermeyişim herhangi biri uğruna kendimden vazgeçişim geliyo.
Cok gecmis olsun oncelikle size de gercekten cok uzuldum. Ben de gelecegimi bile bile mahvetmek istemiyorum. Bir daha gormeyecegim biri sonucta... Zaten mesafeliydi. Hic ama hic degmez. Kendi ayaklarimin ustunde durmam gerekiyor. Bu sene istedigim bolumu kazanmaliyim yoksa kendime yapacagim en buyuk kotuluk olur. Size de cok uzuldum :KK43:

Kendine çok büyük bir iyilik yaptın bence hesabını kapatarak. Göz görmeyince gönülde bir şekilde katlanıyor.. zaman geçtikçe sızlamayacak yüreğin bu kadar bak sana söz.. çok güzel bir okulda okumuşsun hedefin var sımsıkı sarıl inan bana her şey yoluna giricek. O gördüğünde buz gibi olduğun soğuk yüzü anımsamayacaksın bile çok değil en fazla 1 sene sonra.. gördüğünde içinde ufak bir kırgınlık kalmış olucak sadece. Ve bir kaç dakika sonra da geçecek. Benim fikrim, harcandım olarak düşünmemeye çalış.. bunu sana bir zamanlar cengiz kurtoğlundan yorgun yıllarım şarkısını hayatının arka fon müziği olduğunu sanan biri söylüyor :)) 7 yıllık ilişkim herşey çok güzel gidiyorken tek gecede kahpe bir kız yüzünden bitti. Bir ay olmadan koyun koyuna fotograflarını gördüm.... Aylarca o kadar çok ağladım ki yüreğimin acısını anlatmaya kelimeler yetmez. Sabah akşam onlara bakıyodum sonra kendime kendimin yazık ettiğini anladığım an çok büyük bir yemin edip bidaha asla bakmadım. Hayatımıza her gelen insan ders vermek için geliyor.. kimi imtihan kimi hediye.... dersimizi alıp yolumuza bakmalıyız diye düşünüyorum. Ben sadece ikisininde belasını bulmasını istiyorum belkide bulmuşlardır bilmiyorum... inşallah kapıma pişmanlığından ağlayarak gelir artık içimde zerresi kalmadı ama insan istiyor işte ahının tuttuğunu görmeyi.. yazıklar olsun demekten başka seçeneğimiz yok.. ne mutlu bana sözlerim yüreğine dokunabildiyse.. yaşamış biri olarak bu kadar uzun uzun anlattım.. farkındalığı yüksek yaşından çok daha olgun bir kızsın kesinlikle inanıyorum sana tüm olanları en az zararla atlatacağına.. inşallah en kısa sürede toparlanırsın duamda olacaksın. Ve Sende iyi ki varsın.
O kadar kotu bir durum ki size kendimden daha cok uzuldum. 7 senelik emek... Resmen kabullenilecek gibi degil. Allah size sabir versin. Insallah hak ettiklerini yasarlar. Ben de bugune kadar kendime iskence ettim. Onlari gordukce kendi durumuma uzuldum. Nasil bu hale geldim diye. Cidden hak etmiyor, yaziklar olsun boylelerine. Umarim bir gun anlarlar ayiplari. Siz de guclu olsun lutfen, asamayacagimiz sey yok. Cok sag olun. Siz de benim duamdasiniz. Guzel gunler gorecegiz hayirlisiyla. Kendimizi heba etmeyelim degersiz insanlar ugruna...

1 senelik ilişki ki ilişki bile değil. 3 kere görüşülmüş alt tarafı. toplasan belki 30 saat değildir o da. ne yaşadın da'psikologa gittim, işe yaramadı.' diyorsun?

senin kaderini yaşamış bir dr ablan olarak tavsiye vereyim. uyarsan atlatır ve hayatına devam edersin yoksa gün geçtikçe daha kötü hissedersin.
1.stalk ı bırak. sıfır. nokta sil uygulamaları telefonundan.
2. ikisi hakkında da konuşmak düşünmek bile yok aklına gelirse hmm evet ya öyle bişeydi diyip kendini germeden geçiştireceksin.
3. sevgili mevzularını sınavına kadar rafa kaldır şu an önceliğin derslerin.
4. iç huzurunu bul kendine güvenini geri getir bunu da çalışarak yap.
5. kendine saykopat gibi bir plan yap. sadece wc yemek duş için vaktin kalsın. gece sızmadan bile test çöz bir şeyler oku. onları düşüneceğine bilgilerinle uğraşarak uykuya dal.
6. bir kronometre al ve her gün çalışmanı kaydet her gün daha fazla çalışma hedefin olsun.

yazdıklarımın özeti odağı adamdan kendine kaydırman gördüğün gibi. adamın ve kadının aciz olduğunu seninse mükemmel biri olduğunu kabullen :KK66: ve yoluna devam et.

1 senelik ilişki ki ilişki bile değil. 3 kere görüşülmüş alt tarafı. toplasan belki 30 saat değildir o da. ne yaşadın da'psikologa gittim, işe yaramadı.' diyorsun?
Psikologa gitme nedenim ayni seyleri ikinci kez yasayisimdi. Babamdan da gordugum icin dayanamadim. Her derdimi ona anlatmistim. Surekli her seyi sorguluyordum. Yani sadece bir erkek icin gitmedim. Genel olarak hayatima dair bir gidisti. Zaten sonra her seyin bende bittigini anlayinca biraktim. 3 kez falan gitmistim... Sinavla da alakaliydi. Neler yasadima gelince cok onemli seyler ahim sahim diyemem ama ilk sevdigim ve bit seyler paylastigim insandi. Cocukluktur belki. Gecti gitti.

senin kaderini yaşamış bir dr ablan olarak tavsiye vereyim. uyarsan atlatır ve hayatına devam edersin yoksa gün geçtikçe daha kötü hissedersin.
1.stalk ı bırak. sıfır. nokta sil uygulamaları telefonundan.
2. ikisi hakkında da konuşmak düşünmek bile yok aklına gelirse hmm evet ya öyle bişeydi diyip kendini germeden geçiştireceksin.
3. sevgili mevzularını sınavına kadar rafa kaldır şu an önceliğin derslerin.
4. iç huzurunu bul kendine güvenini geri getir bunu da çalışarak yap.
5. kendine saykopat gibi bir plan yap. sadece wc yemek duş için vaktin kalsın. gece sızmadan bile test çöz bir şeyler oku. onları düşüneceğine bilgilerinle uğraşarak uykuya dal.
6. bir kronometre al ve her gün çalışmanı kaydet her gün daha fazla çalışma hedefin olsun.

yazdıklarımın özeti odağı adamdan kendine kaydırman gördüğün gibi. adamın ve kadının aciz olduğunu seninse mükemmel biri olduğunu kabullen :KK66: ve yoluna devam et.
Ya cok tesekkur ederim. Doktor olmayi o kadar cok istiyorum ki... Gercekten manevi acidan bana iyi gelebilecek bir meslek oldugunu dusunuyorum. Tabi bilmiyorum ne kadar olur olmaz ama kalan surecte dediginiz tavsiyeleri uygularsam basarabilecegimi dusunuyorum. Sizce boyle yogun bir program iyi gelecek midir? Ben de yapayim dediklerinizi. Bazen yorulunca birakiyorum ama sonra aklima bu kotu dusunceler geliyor. En iyisi yorulana kadar ders calismak sanirim...

Ya cok tesekkur ederim. Doktor olmayi o kadar cok istiyorum ki... Gercekten manevi acidan bana iyi gelebilecek bir meslek oldugunu dusunuyorum. Tabi bilmiyorum ne kadar olur olmaz ama kalan surecte dediginiz tavsiyeleri uygularsam basarabilecegimi dusunuyorum. Sizce boyle yogun bir program iyi gelecek midir? Ben de yapayim dediklerinizi. Bazen yorulunca birakiyorum ama sonra aklima bu kotu dusunceler geliyor. En iyisi yorulana kadar ders calismak sanirim...

stalkın sonu yok. artık o bir yabancı. sevdiğin kişi ile gerçekte olan kişi aynı kişi değiller. sen kafandaki olduğunu sandığın kişiyi sevmişsin.

kesinlikle hiç durmadan çalış. çok çalışman gerekiyor ben ösys ye girmiştim günde bin soru falan çözerdim yemek yemeyi uyumayı unuturdum. şurda kısıtlı süre öyle düşün. yepyeni bir hayatın olacak. 1 sene daha uzatma yoksa moralmen çökersin çalışmakta zorlanırsın. bu sene hallet bitir.

drluk eskisi kadar girmesi zor değil şartlar şu an çok iyi değil böyle olacağını bilsem yazar mıydım bilmiyorum. ama şunu bil ömrünce çalışacaksın. çoluğun çocuğun olacak çalışacaksın şu an çalışamıyorsan o zaman nasıl çalışacaksın onu düşün. madem istiyorsun bu kadar imkanın varken çalış.

Merhaba arkadaşlar. Buraya bugün kayıt oldum. Gerçekten kendimi kötü hissettiğim için sizinle bu derdi paylaşmak istiyorum. Lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın çok çaresizim. 99 doğumluyum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, mezunum. Fen lisesi bitirdim ve hedefim büyük. Bu durumdan kurtulamazsam ömür boyu kendimi suçlayacağım.
11. sınıfta üniversite gezisine gitmiştik. Boğaziçi beni çok etkilemişti. İnternetten c2 diye anonim sohbet hesabı vardı. Ben de belki Boğaziçi hakkında bilgi alabilirim niyetiyle profiller aradım ve hayatımı mahveden erkekle konuşmaya başladık. Kendisi 94'lü. Her neyse konuştuk konuştuk sonra olay telefona geçti ve yakınlaştık ve bana dedi ki ben bulunduğun şehire gelirim görüşürüz. İçimden pek inanasım gelmedi. Tanıştıktan 2 ay sonra benim şehrime geldi. Burslarını biriktirip geliyordu. Konuşma esnasında zaten flörtleşiyorduk, iyi bir derecesi vardı. Derslerimde yardım ediyordu. Çok üzerime titriyordu. Her neyse 1 sene böyle geçti. Bulunduğum şehre 3 kez geld ve geldiğinde kalıyordu. Bu süreçte sevgili olmuştuk. Sonra ben 12'ye geçtim. O mezun olup işe girdi. İlişkimiz telefondan devam etmeye başladı. Çalıştığı için yoğun olduğunu gelmek isteyip gelemeyeceğini söylüyordu. Bense zaten yeterince masrafa giriyor diye üstelemiyordum. Üstelik sınav hazırlığındaydım. Her neyse ben mezuna kaldım işte. Bu 2018 Eylül gibi şirketlerine Ankara'dan bir grup gelmişti staj için. Onun yanına stajyer bir kız vermişler. Bana telefonda bahsetmişti. Bunlar iki gün içinde instagramdan takipleşince şüphelendim, ağzını yokladım. Bana dedi ki kız takip etti. Ayıp olmasın diye takip ettim gidince çıkarırım dedi. Yine laf etmedim. Kız pek tekin gelmedi. Sahte hesaplardan takibe aldım. 1 Kasım'da kavga ettik. Onu arkadaşıma ayarlayacaktım ama kız sevgili yapmış dedi meğersem kendisiymiş. O gün çok üzüldüm ona güvenmediğim için. Bana nasıl güvenmezsin falan dedi ama kız geldiğinden beri çok konuşamıyorduk. Benim içime doğmuştu zaten hep bir sıkıntım vardı. Zaten bir yıldır yanıma gelmiyordu. Her neyse sonra 15 Kasım'da kız instagram'da bunu hikaye olarak paylaşıp ne kadar minnoş bir bey yazınca kan beynime sıçradı. Titremelere başladım. Defalarca onu aradım en sonunda anlamış olacak ki aramalarımı engelledi. Sonra wp'den yazdım. En sonunda ne desen haklısın uzun zamandır sana karşı eskisi gibi değilim söyleyemedim falan dedi. Soğutmaya çalıştım başaramadım dedi. Çok kötü oldum. Tabi o arada kıza instadan durumu anlattım. Haberi olsun diye. Çocuk bana kızın haberi yok dedi. Söyledim dedim, en doğrusunu yaptın dedi. Sonra kız bana bir şey demeden iyi akşamlar deyip engeli bastı. Hiçbir şey demedi. Nasıl haberi olmaz? Niye bunu kabul etti. Çocuk da beni bir gecede her yerden engelledi. 1 sene ayakta uyumuşum resmen. 5 ay olacak hala kötüyüm. Sonra kız bir iki kez sosyal medyadan ruh hastası falan dedi sanıyorum ki kıza benim küçük olduğumu ve tek taraflı bir şeyler olduğunu söyledi kızın yaptığı da terbiyesizlik. Benim baktığımı bildiği için onunla her fotoğraf attığında instagramın gizliliğini açtı sonra kapadı. İnanıyorum ki beni üzmek içindi. Şu an ilişkileri hala devam ediyor. Kız Ankara'da oğlan İstanbul'da. Kızın üniversite bu sene bitiyor. Belki evlenirler ama canım çok yanıyor. Ben kullanılmayı hiç hak etmedim. Üzülsün, pişman olsun istiyorum. 5 ay her gün onları stalklayarak geçti bırakamıyorum takibi. Zaten her yerden engelliyim. Hiç mi bunun cezasını çekmeyecek? Geleceğim mahvolacak diye korkuyorum. Üstelik insanlara inancım kalmadı. Sevme duygum bir daha gelmeyecek gibi. Benim babam da annemi aldattı bunu bile bile aynısını bana nasıl yaptı? Çok kötüyüm, çocuk yerine koyarak beni duygularımı, sevgimi kullandı. Nasıl 25 yaşındaki bir erkek olgunlaşamaz? Lütfen bana bir şeyler söyleyin. Hala ilk gün gibi olduğum yerdeyim. Aşamıyorum. Psikologa bile gittim. İşe yaramadı...

Ya okuyamadım bile Allah aşkına bir senedir gelip seni görmeyen birinin poposuna senin tekme atman gerekirken sen ne yapıyorsun. Biri kızları kadınları uyarsın ya sonra erkekler kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. Bir de kendinize değer verin lütfen....

Ya okuyamadım bile Allah aşkına bir senedir gelip seni görmeyen birinin poposuna senin tekme atman gerekirken sen ne yapıyorsun. Biri kızları kadınları uyarsın ya sonra erkekler kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. Bir de kendinize değer verin lütfen....
Boyle dediginiz icin size bir sey diyemiyorum haklisiniz ama ben iyi niyetimin suistimal edildigini dusunuyorum. Surekli gelmek istiyorum ama isler cok yogun, haftasonu yetismiyor gibisinden bahaneler uyduruyordu. Inanin oyle yalanlar soyledi ki keyfi gibi gostermedi. Ben de kiyamadigim icin ustelemedim. Hep bahaneler sunmasa lafim yoktu. Salakligima geldi. Bi ara cuzdanimi bile kaybettim tum param icindeydi bile dedi. Benim simdi aklima dank ediyor. Oyle yalanci bir serefsizdi iste. Inandim hep. Su an komik geliyor biliyorum ama ne yapabilirim... aptallik.

stalkın sonu yok. artık o bir yabancı. sevdiğin kişi ile gerçekte olan kişi aynı kişi değiller. sen kafandaki olduğunu sandığın kişiyi sevmişsin.

kesinlikle hiç durmadan çalış. çok çalışman gerekiyor ben ösys ye girmiştim günde bin soru falan çözerdim yemek yemeyi uyumayı unuturdum. şurda kısıtlı süre öyle düşün. yepyeni bir hayatın olacak. 1 sene daha uzatma yoksa moralmen çökersin çalışmakta zorlanırsın. bu sene hallet bitir.

drluk eskisi kadar girmesi zor değil şartlar şu an çok iyi değil böyle olacağını bilsem yazar mıydım bilmiyorum. ama şunu bil ömrünce çalışacaksın. çoluğun çocuğun olacak çalışacaksın şu an çalışamıyorsan o zaman nasıl çalışacaksın onu düşün. madem istiyorsun bu kadar imkanın varken çalış.
Zaten bu sene mezundum ve basima bunlarin gelecegini dusunmedim. Illaki kotu bir seyler olabiliyor. Ertelemek istemiyorum. En kotu sayisalda 20 bine girmek istiyorum. Basarmam lazim. Dediginiz gibi haklisiniz. Yogun bir tempo. Disaridan hos gozukuyor belki ici cok zordur ama iste hedefim orasi umarim Allah daha da dusurmez. Kendimi zorlasam iyi yoksa zaman zaten 2 ayım kaldı :KK43:

Onu takip ettigin surece enerjisini hep uzerine cekeceksin. Once onu takibi birak. Herkes yasattigini yasar ama kimbilir kac sene sonra. 15 sene de olsa 15 sene sen onu takip mi edeceksin? Once su uzerindeki negatif enerji yukunden kurtulmalisin hafiflemek icin. O yuzden takibi birak. Takip ettigin ve aklin onda oldugu surece etrafindakileri de goremezsin. Once sinavina odaklan. Merak etme daha cok sever ve sevilirsin. Inan bunu ilk yasayan degilsin. Takip ettigin surece unutamazsin.

İlişkiniz yokmuş ki aldatilasin. Kusura bakma 1 sene gelmediği halde ilişki yaşadığınızı zannetmişsin sen. 1 sene birbirini görmemek nedir? Daha ne yapması gerekiyordu?

Ayrıca mezun olmuş işini eline almış birinin lise öğrencisiyle ne işi vardi zaten olması gereken olmuş.
Kusura bakmayın ama boyle olacagini biliyordu ben basinda demistim. Kendisi bekleyecegini soyledi. Bu benim sucum mu ?@$÷? Fazla agir elestirdiginizi dusunuyorum. Hakli bir tarafi yok. Aldatmasa ayrilsaydi madem. Her gun arayip bana sevgi sozcukleri soyleyip gelemiyorum cok uzgunum yaninda olamiyorum diye zorla mi dedirttim? Kalp kirici elestirilerde bulunuyorsunuz. Ben onu zorla yanimda tutmadim. Madem oyle ayrilsa gayet anlayisla karsilardim. Ustelik suphelendigimde iki senelik sevgiline guvenmiyor musun diye uste cikan oydu. Biraz daha iyi dusunun lutfen. Tamam bu iliski mantikli olmayabilir ama ben her zaman ona sordum ve soyledim. Medeni bir sekilde bitebilirdi.

Onu takip ettigin surece enerjisini hep uzerine cekeceksin. Once onu takibi birak. Herkes yasattigini yasar ama kimbilir kac sene sonra. 15 sene de olsa 15 sene sen onu takip mi edeceksin? Once su uzerindeki negatif enerji yukunden kurtulmalisin hafiflemek icin. O yuzden takibi birak. Takip ettigin ve aklin onda oldugu surece etrafindakileri de goremezsin. Once sinavina odaklan. Merak etme daha cok sever ve sevilirsin. Inan bunu ilk yasayan degilsin. Takip ettigin surece unutamazsin.
Haklisiniz. Birakacagim artik. Negatif dusune dusune bir hal oldum...

Kusura bakmayın ama boyle olacagini biliyordu ben basinda demistim. Kendisi bekleyecegini soyledi. Bu benim sucum mu ?@$÷? Fazla agir elestirdiginizi dusunuyorum. Hakli bir tarafi yok. Aldatmasa ayrilsaydi madem. Her gun arayip bana sevgi sozcukleri soyleyip gelemiyorum cok uzgunum yaninda olamiyorum diye zorla mi dedirttim? Kalp kirici elestirilerde bulunuyorsunuz. Ben onu zorla yanimda tutmadim. Madem oyle ayrilsa gayet anlayisla karsilardim. Ustelik suphelendigimde iki senelik sevgiline guvenmiyor musun diye uste cikan oydu. Biraz daha iyi dusunun lutfen. Tamam bu iliski mantikli olmayabilir ama ben her zaman ona sordum ve soyledim. Medeni bir sekilde bitebilirdi.

1 sene gelmemeyi hangi bahane açıklayabilir yahu? Herkes çalışıyor bu mu bahane? Biz de eşimle farklı sehirlerdeydik, benim eşim de çalışıyordu adam her haftasonunu benim yaşadığım şehirdeki otellerde geçiriyordu neredeyse görüşelim diye.
Adam kendi ağzıyla söylemiş sen sogursun diye bekledim??

Maddi durumu kısıtlı diyorsan her haftasonu olmasa da ayda 1 gelir, 2 ayda 1 gelir günü birlik ama gelirdi.

Bu işin ya aldatilmaya ya da ayrilmaya varacagi belli olduğu halde inanıp beklemissiniz. Eee sizde hiç mi yok diyelim?

1 sene gelmemeyi hangi bahane açıklayabilir yahu? Herkes çalışıyor bu mu bahane? Biz de eşimle farklı sehirlerdeydik, benim eşim de çalışıyordu adam her haftasonunu benim yaşadığım şehirdeki otellerde geçiriyordu neredeyse görüşelim diye.

Maddi durumu kısıtlı diyorsan her haftasonu olmasa da ayda 1 gelir, 2 ayda 1 gelir günü birlik ama gelirdi.

Bu işin ya aldatilmaya ya da ayrilmaya varacagi belli olduğu halde inanıp beklemissiniz. Eee siz de hiç mi yok diyelim?
Yoo bende de var. Salaklik edip inanmamaliydim. Benim boyle mesafeli bir iliskim ilk defa oluyordu. Maddi durumu da kotu degildi. Aldigi maas en azindan dediginiz gibi 2 ayda bir gelmesine yeterdi. Yok senin sinavin var calismani bolmek istemiyorum, yok o yok bu yok su. Surekli gecistirdi tabi ki. Ben sadece bana durust olmasini bekledim. Yoksa su an umrumda degil sevgilimin o olup olmamasi. Ben sadece bu serefsizligi beklemedigim kisiden gorunce sinirlendim ve kirildim. Tabi olan oldu. Kim bilir kac kere aldatti. Ben zaten kendi safligima cok kiziyorum. Hic diretmedim. Keske ben uzatmadan ayrilsaydim. Yoksa dedikleriniz dogru. Iliski bile diyemeyiz boyle bir surece. 2 senenin 1 senesi resmen cop. Neyse ona da yaziklar olsun. Olan oldu.

Stalkı bırakmadığın sürece o girdaptan kurtulamazsın . Onlar mutlu bir yaşam sürer sende boşa geçen yıllarına yanar durursun .
Zor bi süreç biliyorum bende yaşadım. Ama 5 ay uzun bi süre artık silkelenip kendine gel hemde kritik senen. Eğer hedeflediğin üniyi kazanırsan mutlu olacaksın kendine güvenin geri gelecek iyileşeceksin. Seni iyileştircek tek şey istediğin okulu kazanmak emin ol onun pişmanlığı geri gelmesi falan hiçbir işe yaramıyor. Bırak ne halleri varsa görsünler ilahi adalet şaşmaz elbet çıkar bi gün. Sen hayatına bak. Şu an kafabdan sil at unut yaşananları demiyorum ama en azından olduğum yerde sayma. İstersen özelden yaz konuşalım.

Zaman gerekiyor. Zaman herşeyin ilacı. Kalbin kırılmış ama bir süre sonra inan bana mutlu olacaksın 😊 herkes aynı değil, sen sadece yanlış insana denk gelmişsin

X