Benimde 2 yıllık bir ilişkim var sevgilim acilde uzman Dr . ordaki liseli stajyer kızlar filan ekliyor faceini uyuz oluyorum bu yazıyı görünce sinir oldum ister istemez.....
sen takıntı yapmıssın nöbetini takip etmek falan cok abartmışsın belki farkına varmıştır hareketlerinin. sana karşı tutumu değişti mi konusuyo musunuz anlarsın hareketlerinden mutlaka
sevgilim acil serviste doktor olarak görev yaptı uzun süre.
kendisinin ufak bir tebessümünü yanlış anlayıp daha samimi davranmaya başlayan hemşire vb. durumlardan bahsetmişti.
buradaki doktor senden hoşlanıyor mu bilemeyiz ama senin de yanlış anlıyor olma ihtimalin çok yüksek.
fakat hoşlanıyorsa mutlaka bir yolunu bulup açılır bence.
çok aşık olduysan renk vermeden bekle bence.
konuyla ilgisi yok ama imzana bayıldımmE konuyu silmissinn
Tesekkurlerrkonuyla ilgisi yok ama imzana bayıldımm
bu kk değişmez arkadaş. bende bir doktordan hoşlanıyordum konu açmıştım neler duymadım ki. hemcinslerimden artık ilişki anlamında yorum almamaya karar verdim sende çok takılma bence canım. bana senin gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşıyor demişti bi doktor sevgilisi : ) sanki hayatında biri olsa ayırıp kendimize alacaz o kadar ödleri kopuyor : D
bir de canm benimkinin de sosyal hesaplarına bakarak sevgilisi yok görünüyordu ama sonra öğrendim varmış. gerçi benim bir yılı geçti. kendini çok kaptırma ve o bakışlara da asla aldanma. evrende bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar itersin. akışına bırak eğer karakterli biriyse bakışlarının ardında durur. ama sen bakıyorsun diyede bakıyor olabilir. erkeklerin geneli = ego demek çünkü..
Okuyaydık iyidi...:)
ama anladığım kadarıylan sahibemiz pek alıngan :)....olmaz böyle ki
bu dünyada seni yirlerr :)
sen bakma kimseye sakın gitmede rahatsız olan gider zaten. sen anlat ben dinlerim seniBurada pek aktif değilim ve bu da son girişim olacak sanırım, şu mesajı okuyarak gitmek sevindirdi. :) Bir daha yapmayacağım bir şey buraya derdimi vs yazmak. Burdaki mesajları dayanışmayı vs okuyunca belki bende anlatır rahatlarım sanmıştım ama pek öyle olmadı.
Evet sevgilisi olduğunu vs öğrensem zaten anında bundan vazgeçerim ister istemez. Sevgilisi doktor olan arkadaşlar haklısınız fakat kimseyi ayartma, rahatsız etme, yüzsüzlük yapıp her sosyal medya hesabını takip etme vs gibi huyu olan stajyerlerden değilim. Ki kendim bile hiçbir sosyal hesap kullanmıyorum.
Özür diliyorum :) Sadece konu duygularım olunca böyle oldu. Sinir oldum vs yorumları almayı pek beklemiyordum.
Kibar cevabınız için teşekkür ediyorum. Evet yanlış anlama olasılığım çok fazla, bu tür şeyler herkesin başına geliyor. Fakat ben öyle her ilgim olan insanı facebooktan ekleyecek, her fırsatta yılışık davranacak veya samimiyet arayacak kişilikte bi insan değilim. Sadece yanlış anlıyorsam bende bi şeylerin başlamadan bitmesini istedim ve öyle olacak sanırım.