Aldatılmayı kaldıramamak...

Üniversiteye gideceksin
Napacaksın ki çalışan adamı
Üniversitede el ele konsere, festivale oraya buraya gezmeye gidebileceğin yaşına yakın biri olsa daha iyi değil mi?
Kesinlikle öyle. Artık gelmesini istemiyorum zaten. Beni hiçbir türlü hak etmedi. Resmen kullandı. Çok değer vermiştim. Yaşıma uygun, karakteri oturmuş biri olsa kesinlikle daha iyi ama artık erkeklerden korkar oldum. 25 yaşındaki bile olgun olamayabiliyor. Yaşıtlarım nasıl olur bilemiyorum.. Ama artık kendime uygun birini bulmalıyım.

Zaten yaşın küçük sanırım üç kere görüşmüşsünüz yüz yüze.Yıllarca sevgili olup aldatılan da var evlenince böyle bir olay yaşamış olsan daha mı iyiydi? Zararın neresinden dönersen kardır diyeceksin Şu an hayatına yön verme aşamasındasın Hiçbir şey senin hayatından önemli değil.

Zaten yaşın küçük sanırım üç kere görüşmüşsünüz yüz yüze.Yıllarca sevgili olup aldatılan da var evlenince böyle bir olay yaşamış olsan daha mı iyiydi? Zararın neresinden dönersen kardır diyeceksin Şu an hayatına yön verme aşamasındasın Hiçbir şey senin hayatından önemli değil.
Evet toplasak 15-20 gün eder. Düşünüce şu an o kadar mantıksız davranıyorum ki. Önüme bakmam gerek. Derslerime daha sıkı sarılmalıyım...

Kesinlikle öyle. Artık gelmesini istemiyorum zaten. Beni hiçbir türlü hak etmedi. Resmen kullandı. Çok değer vermiştim. Yaşıma uygun, karakteri oturmuş biri olsa kesinlikle daha iyi ama artık erkeklerden korkar oldum. 25 yaşındaki bile olgun olamayabiliyor. Yaşıtlarım nasıl olur bilemiyorum.. Ama artık kendime uygun birini bulmalıyım.

İnan mutsuz olursun, yaşıtların gibi yaşa tadını çıkar.
Hiçbir ortamına uymaz zaten, ben denemiştim üniversitedeyken, keşke kendi yaşıtım biriyle olsaymışım diyorum şimdi.
Aynı kampüste çimlere yayılmak varken, çalışan adamı tut partiye falan sokmaya çalış şimdi zor iş :)
Yaş - olgunluk, hiçbir alaka göremedim ben bugüne kadarki tecrübelerime bakarak söylüyorum
Dürüst, saygılı bir de sana değer veren biri olsun gerisi gelir :)

Her geldiğinde kalıyordu. Ben de böyle düşünmezdim ama benim için aldığı bursları biriktirip yanıma geliyordu. Her geldiğinde para ödettirmiyordu. Cinsel olarak hiçbir şeye zorlamadı beni. Ders çalışmam için elinden geleni yapıyor tüm dertlerimi ilk zamanlar dinleyip üzerime titriyordu. Benim param olmadığında tl yükletip seninle konuşmamaya dayanamam lütfen aramızda bu tarz şeylerin lafı mı olur diyordu. Benim kitaplarımın aynısını alıp yapamadığında sor ben sana kitaba çözüp anlatayım diyordu hep ne bileyim o kadar üzerime titredi ki aşk var sandım. Keşke gerçek yüzünü görmeseydim böyle sonradan.
Yasin küçük olduğu için her ilgiyi aşka yoruyorsun. Hesap ödeme olayı bı sevgi gösterisi değil . Toplu arkadaşlarımla dışarı çıktığımda ortamdaki erkekeelr hesabı ödetmez kızlara bu onların kızlara aşık olduğu anlamına gelmiyor. Bı çeşit güç gösterisi olarak algiliyolar bu durumu . Fazlaca anlam yuklemissin. Bu da sana ders olsun bı daha hiç bı erkeği görüşüp tanımadan sevgili olma. Guvenme. Hele internete asla guvenme. Sana yazan başka kızlara da yaxiyordur dimi sonuçta. Sen derslerine çalış ünv ye git. Kendi hobilerind hayat görüşüne uygun birisi çıkar orda ins. Buna da uzulme daha fazla vakit kaybetmeden kurtulduguna sevin

İnan mutsuz olursun, yaşıtların gibi yaşa tadını çıkar.
Hiçbir ortamına uymaz zaten, ben denemiştim üniversitedeyken, keşke kendi yaşıtım biriyle olsaymışım diyorum şimdi.
Aynı kampüste çimlere yayılmak varken, çalışan adamı tut partiye falan sokmaya çalış şimdi zor iş :)
Yaş - olgunluk, hiçbir alaka göremedim ben bugüne kadarki tecrübelerime bakarak söylüyorum
Dürüst, saygılı bir de sana değer veren biri olsun gerisi gelir :)
Çok doğru. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Bu durum da bana ders oldu. Kaldıramayacağım bir hata yapmadan kurtuldum çok şükür ki. Şu an ben de pek hoşnut değilim. Kafa olarak uyuştuğumuzu düşünüyordum ama o çok farklı kafalardaymış. İyi de olmuş. Çok sağ olun.

Yasin küçük olduğu için her ilgiyi aşka yoruyorsun. Hesap ödeme olayı bı sevgi gösterisi değil . Toplu arkadaşlarımla dışarı çıktığımda ortamdaki erkekeelr hesabı ödetmez kızlara bu onların kızlara aşık olduğu anlamına gelmiyor. Bı çeşit güç gösterisi olarak algiliyolar bu durumu . Fazlaca anlam yuklemissin. Bu da sana ders olsun bı daha hiç bı erkeği görüşüp tanımadan sevgili olma. Guvenme. Hele internete asla guvenme. Sana yazan başka kızlara da yaxiyordur dimi sonuçta. Sen derslerine çalış ünv ye git. Kendi hobilerind hayat görüşüne uygun birisi çıkar orda ins. Buna da uzulme daha fazla vakit kaybetmeden kurtulduguna sevin
Evet, olabilir. Çocukluk işte. En iyisi sevineyim ben.

Öldürmeyen acı sizi güçlendirecek.
Merak etmeyin,deli gibi aşık olarak evleneceksiniz, birde şuanki halinize üzülüp kızacaksınız.zaman..sadece birazcık zaman...

Merhaba arkadaşlar. Buraya bugün kayıt oldum. Gerçekten kendimi kötü hissettiğim için sizinle bu derdi paylaşmak istiyorum. Lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın çok çaresizim. 99 doğumluyum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, mezunum. Fen lisesi bitirdim ve hedefim büyük. Bu durumdan kurtulamazsam ömür boyu kendimi suçlayacağım.
11. sınıfta üniversite gezisine gitmiştik. Boğaziçi beni çok etkilemişti. İnternetten c2 diye anonim sohbet hesabı vardı. Ben de belki Boğaziçi hakkında bilgi alabilirim niyetiyle profiller aradım ve hayatımı mahveden erkekle konuşmaya başladık. Kendisi 94'lü. Her neyse konuştuk konuştuk sonra olay telefona geçti ve yakınlaştık ve bana dedi ki ben bulunduğun şehire gelirim görüşürüz. İçimden pek inanasım gelmedi. Tanıştıktan 2 ay sonra benim şehrime geldi. Burslarını biriktirip geliyordu. Konuşma esnasında zaten flörtleşiyorduk, iyi bir derecesi vardı. Derslerimde yardım ediyordu. Çok üzerime titriyordu. Her neyse 1 sene böyle geçti. Bulunduğum şehre 3 kez geld ve geldiğinde kalıyordu. Bu süreçte sevgili olmuştuk. Sonra ben 12'ye geçtim. O mezun olup işe girdi. İlişkimiz telefondan devam etmeye başladı. Çalıştığı için yoğun olduğunu gelmek isteyip gelemeyeceğini söylüyordu. Bense zaten yeterince masrafa giriyor diye üstelemiyordum. Üstelik sınav hazırlığındaydım. Her neyse ben mezuna kaldım işte. Bu 2018 Eylül gibi şirketlerine Ankara'dan bir grup gelmişti staj için. Onun yanına stajyer bir kız vermişler. Bana telefonda bahsetmişti. Bunlar iki gün içinde instagramdan takipleşince şüphelendim, ağzını yokladım. Bana dedi ki kız takip etti. Ayıp olmasın diye takip ettim gidince çıkarırım dedi. Yine laf etmedim. Kız pek tekin gelmedi. Sahte hesaplardan takibe aldım. 1 Kasım'da kavga ettik. Onu arkadaşıma ayarlayacaktım ama kız sevgili yapmış dedi meğersem kendisiymiş. O gün çok üzüldüm ona güvenmediğim için. Bana nasıl güvenmezsin falan dedi ama kız geldiğinden beri çok konuşamıyorduk. Benim içime doğmuştu zaten hep bir sıkıntım vardı. Zaten bir yıldır yanıma gelmiyordu. Her neyse sonra 15 Kasım'da kız instagram'da bunu hikaye olarak paylaşıp ne kadar minnoş bir bey yazınca kan beynime sıçradı. Titremelere başladım. Defalarca onu aradım en sonunda anlamış olacak ki aramalarımı engelledi. Sonra wp'den yazdım. En sonunda ne desen haklısın uzun zamandır sana karşı eskisi gibi değilim söyleyemedim falan dedi. Soğutmaya çalıştım başaramadım dedi. Çok kötü oldum. Tabi o arada kıza instadan durumu anlattım. Haberi olsun diye. Çocuk bana kızın haberi yok dedi. Söyledim dedim, en doğrusunu yaptın dedi. Sonra kız bana bir şey demeden iyi akşamlar deyip engeli bastı. Hiçbir şey demedi. Nasıl haberi olmaz? Niye bunu kabul etti. Çocuk da beni bir gecede her yerden engelledi. 1 sene ayakta uyumuşum resmen. 5 ay olacak hala kötüyüm. Sonra kız bir iki kez sosyal medyadan ruh hastası falan dedi sanıyorum ki kıza benim küçük olduğumu ve tek taraflı bir şeyler olduğunu söyledi kızın yaptığı da terbiyesizlik. Benim baktığımı bildiği için onunla her fotoğraf attığında instagramın gizliliğini açtı sonra kapadı. İnanıyorum ki beni üzmek içindi. Şu an ilişkileri hala devam ediyor. Kız Ankara'da oğlan İstanbul'da. Kızın üniversite bu sene bitiyor. Belki evlenirler ama canım çok yanıyor. Ben kullanılmayı hiç hak etmedim. Üzülsün, pişman olsun istiyorum. 5 ay her gün onları stalklayarak geçti bırakamıyorum takibi. Zaten her yerden engelliyim. Hiç mi bunun cezasını çekmeyecek? Geleceğim mahvolacak diye korkuyorum. Üstelik insanlara inancım kalmadı. Sevme duygum bir daha gelmeyecek gibi. Benim babam da annemi aldattı bunu bile bile aynısını bana nasıl yaptı? Çok kötüyüm, çocuk yerine koyarak beni duygularımı, sevgimi kullandı. Nasıl 25 yaşındaki bir erkek olgunlaşamaz? Lütfen bana bir şeyler söyleyin. Hala ilk gün gibi olduğum yerdeyim. Aşamıyorum. Psikologa bile gittim. İşe yaramadı...
Tatlım yaşla olgunluğun ne alakası var şerefsiz her yaşta şerefsiz. Daha çok gençsin. Onları Allah'a havale et. Derslerine çalış ve üniversiteyi kazan. Üniversitede herşey mükemmel olacak 😊

Kim bilir ne çok emek verdiğiniz okulunuz..
Kimse için ,hiçbişey için kendinizi böyle salmayın.
Hayat daha neler getirecek sevineceksiniz.
Neler götürecek üzüleceksiniz.
Uzak ilişkiler genel olarak sağlıklı olmuyor.
Siz okulunuza bakın. Emeğinizi bu tip 3. Sınıf insanlar için hiç! Etmeyin.
Tecrübe oldu deyip geçin.
Elinizi sallasanız ellisi yahu!

Bir insan üzerine bu kadar anlam yüklemeyin
Ahmet gider Mehmet gelir. Boşverin...

Öncelikle çivi çiviyi söker diye ya da o görsün kıskansın vs diye kimseyle birlikte olma.Aynı tecrübeyi yaşadığımda senin yaşlarındaydım.O üniv.mezunu öğretmendi doğuya atandı.Peki bil ben ne yaptım?Hayatımı ona endekslediğim için kendimi yok sayarak ona uygun tercih yaptım.Uzaktan eğitime kaydoldum.Neden sözüm ona evlencez ya yanına gitmem kolaylaşır okula devam zorunluluğum yok ya...Ayrıldık akabinde evlendi ben o uzaktan eğitimi bile tamamlayamamıştım 4.yılımdı ama bir sürü alttan dersim vardı! Öncelikle tüm vaktimi enerjimi ona harcadığımdan sonra boş çuval gibi ortada kaldığım için toparlanamamaktan.Sana tavsiyem kendine odaklan sadece kendini düşün! Bırak seninle olmak isteyen bi gün sen istemediğin beklemediğin anda kapında biter.Kendine olan saygını kaybetmek istemiyosan da,iyice dibe vurmak istemiyosan onu takip etmeyi bırak.Şöyle arkama baktığımda inan ihanet değil kendime olan saygısızlığım değer vermeyişim herhangi biri uğruna kendimden vazgeçişim geliyo.

Söylediğiniz kişi sapıkmış bana göre. 30 - 25 olsa tamam da üni mezunu adamla liseli bir kız uygun değil. Kimse 18 yaş geyiği yapmasın. Keşke akıllı davranıp hiç başlamasaydınız ya da kendiniz bitirseydiniz. Tatsız bir son olmuş ama iyi ki olmuş. Kıza da demişsiniz zaten sizin yapacağınız bir şey yok artık. Okulunuzu düşünün sadece.
Oğlan 94 lü kız 99 lu arada 5 yaş var bence sapıklık bir durum yok
:)

Fake hesapları kapattım. Uzaklaşmaya çalışıyorum. İkisini de gördükçe aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya başladım. Zaten kızın resmini görünce buz gibi oluyorum. O kadar üzülüyorum ki harcandığım için... Yazıklar olsun diyorum. Güzel tavsiyeleriniz için çok sağ olun. Uygulamaya çalışacağım iyi ki varsınız.

Kendine çok büyük bir iyilik yaptın bence hesabını kapatarak. Göz görmeyince gönülde bir şekilde katlanıyor.. zaman geçtikçe sızlamayacak yüreğin bu kadar bak sana söz.. çok güzel bir okulda okumuşsun hedefin var sımsıkı sarıl inan bana her şey yoluna giricek. O gördüğünde buz gibi olduğun soğuk yüzü anımsamayacaksın bile çok değil en fazla 1 sene sonra.. gördüğünde içinde ufak bir kırgınlık kalmış olucak sadece. Ve bir kaç dakika sonra da geçecek. Benim fikrim, harcandım olarak düşünmemeye çalış.. bunu sana bir zamanlar cengiz kurtoğlundan yorgun yıllarım şarkısını hayatının arka fon müziği olduğunu sanan biri söylüyor :)) 7 yıllık ilişkim herşey çok güzel gidiyorken tek gecede kahpe bir kız yüzünden bitti. Bir ay olmadan koyun koyuna fotograflarını gördüm.... Aylarca o kadar çok ağladım ki yüreğimin acısını anlatmaya kelimeler yetmez. Sabah akşam onlara bakıyodum sonra kendime kendimin yazık ettiğini anladığım an çok büyük bir yemin edip bidaha asla bakmadım. Hayatımıza her gelen insan ders vermek için geliyor.. kimi imtihan kimi hediye.... dersimizi alıp yolumuza bakmalıyız diye düşünüyorum. Ben sadece ikisininde belasını bulmasını istiyorum belkide bulmuşlardır bilmiyorum... inşallah kapıma pişmanlığından ağlayarak gelir artık içimde zerresi kalmadı ama insan istiyor işte ahının tuttuğunu görmeyi.. yazıklar olsun demekten başka seçeneğimiz yok.. ne mutlu bana sözlerim yüreğine dokunabildiyse.. yaşamış biri olarak bu kadar uzun uzun anlattım.. farkındalığı yüksek yaşından çok daha olgun bir kızsın kesinlikle inanıyorum sana tüm olanları en az zararla atlatacağına.. inşallah en kısa sürede toparlanırsın duamda olacaksın. Ve Sende iyi ki varsın.

Oğlan 94 lü kız 99 lu arada 5 yaş var bence sapıklık bir durum yok
:)

İyi de en başta kız 11. sınıftan bahsediyor. Liseye giden biri ile üni. son sınıflarda okuyan ya da mezun biri nasıl ilişki yönetebilir? Tecrübeler, hayata bakış çok farklı olur. Ki kullanıldığı da ortada zaten. 18 yaş kriterini alıp bu adam masumdur diyemeyeceğim. Ne olduğu ortada.

Öldürmeyen acı sizi güçlendirecek.
Merak etmeyin,deli gibi aşık olarak evleneceksiniz, birde şuanki halinize üzülüp kızacaksınız.zaman..sadece birazcık zaman...
Evet, ben de boyle dusunup olgunlastirdigini dusunuyorum. Kesinlikle, o yuzden su an guclu olmam lazim. :)

Tatlım yaşla olgunluğun ne alakası var şerefsiz her yaşta şerefsiz. Daha çok gençsin. Onları Allah'a havale et. Derslerine çalış ve üniversiteyi kazan. Üniversitede herşey mükemmel olacak 😊
Insallah oyle olacak. Derslerime yoneldim zaten sadece ruhsal olarak bazen gel git yasiyorum. Insallah her sey guzel olacak :)

Kim bilir ne çok emek verdiğiniz okulunuz..
Kimse için ,hiçbişey için kendinizi böyle salmayın.
Hayat daha neler getirecek sevineceksiniz.
Neler götürecek üzüleceksiniz.
Uzak ilişkiler genel olarak sağlıklı olmuyor.
Siz okulunuza bakın. Emeğinizi bu tip 3. Sınıf insanlar için hiç! Etmeyin.
Tecrübe oldu deyip geçin.
Elinizi sallasanız ellisi yahu!

Bir insan üzerine bu kadar anlam yüklemeyin
Ahmet gider Mehmet gelir. Boşverin...
Haklisiniz. Gelecegim daha onemli. Guclu olmaliyim...

İyi de en başta kız 11. sınıftan bahsediyor. Liseye giden biri ile üni. son sınıflarda okuyan ya da mezun biri nasıl ilişki yönetebilir? Tecrübeler, hayata bakış çok farklı olur. Ki kullanıldığı da ortada zaten. 18 yaş kriterini alıp bu adam masumdur diyemeyeceğim. Ne olduğu ortada.
Evet bence de baslamamaliydi ama gunahini almak istemiyorum o acidan beni cinsel olarak hicbir seye zorlamadi. Yakinlasma oldu ama kesinlikle gel birlikte olalim gibisinden ustelemedi... Ama evet olmasa daha iyi bir iliskiydi.

X