Aldatılmayı kaldıramamak...

Yoo bende de var. Salaklik edip inanmamaliydim. Benim boyle mesafeli bir iliskim ilk defa oluyordu. Maddi durumu da kotu degildi. Aldigi maas en azindan dediginiz gibi 2 ayda bir gelmesine yeterdi. Yok senin sinavin var calismani bolmek istemiyorum, yok o yok bu yok su. Surekli gecistirdi tabi ki. Ben sadece bana durust olmasini bekledim. Yoksa su an umrumda degil sevgilimin o olup olmamasi. Ben sadece bu serefsizligi beklemedigim kisiden gorunce sinirlendim ve kirildim. Tabi olan oldu. Kim bilir kac kere aldatti. Ben zaten kendi safligima cok kiziyorum. Hic diretmedim. Keske ben uzatmadan ayrilsaydim. Yoksa dedikleriniz dogru. Iliski bile diyemeyiz boyle bir surece. 2 senenin 1 senesi resmen cop. Neyse ona da yaziklar olsun. Olan oldu.

Herşey olması gereken gibi olmuyor maalesef. Kendinizi tamamen karşı tarafın dürüstlüğüne birakmamaniz lazım bazı şeyleri de kendinizin sorgulamasi, kendinizin düşünmesi gerekli.

Söylediğiniz kişi sapıkmış bana göre. 30 - 25 olsa tamam da üni mezunu adamla liseli bir kız uygun değil. Kimse 18 yaş geyiği yapmasın. Keşke akıllı davranıp hiç başlamasaydınız ya da kendiniz bitirseydiniz. Tatsız bir son olmuş ama iyi ki olmuş. Kıza da demişsiniz zaten sizin yapacağınız bir şey yok artık. Okulunuzu düşünün sadece.

Benim de zamanında başımdan böyle bir ilişki geçti insanlar reşit olmanın böyle bir ilişkiye meşru zemin hazırladığını düşünüyor ama buna hiç katılmıyorum. Şimdi dönüp 18 yaşındaki fotoğraflarıma baktığımda o zamanki kişinin sübyancı olduğunu düşünüyorum. İleride konu sahibinin de böyle hissedeceğine adım gibi eminim. Böyle konular gördüm mü kan beynime sıçrıyor.
Ama iyi ki başından böyle bir deneyim geçti konu sahibi. İlerde doğru insanla karşılaştığında onun kıymetini bileceksin.

:KK200:Sana naçizane bir tavsiyem daha var kulak verirsin veya vermezsin sana kalmış. Bir daha insanları zeki olmaları, başarılı olmaları veya iyi üniversitelerde okumaları üzerinden değerlendirme. Bu özelliklerin seni etkilemesine izin verme. Karşındakini çok iyi tanımadan da bir ilişkiye başlama.

O kadar kotu bir durum ki size kendimden daha cok uzuldum. 7 senelik emek... Resmen kabullenilecek gibi degil. Allah size sabir versin. Insallah hak ettiklerini yasarlar. Ben de bugune kadar kendime iskence ettim. Onlari gordukce kendi durumuma uzuldum. Nasil bu hale geldim diye. Cidden hak etmiyor, yaziklar olsun boylelerine. Umarim bir gun anlarlar ayiplari. Siz de guclu olsun lutfen, asamayacagimiz sey yok. Cok sag olun. Siz de benim duamdasiniz. Guzel gunler gorecegiz hayirlisiyla. Kendimizi heba etmeyelim degersiz insanlar ugruna...

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun..
Aşacağız ve her şey hayalimizden bile güzel olacak tüm yüreğimle inanıyorum.. hak ettiğimiz güzellikler gelecek. Belki bugün değil ama bir gün mutlaka... inşallah şuan gönlünde ki yangın sular gibi durulur, ferahlar.. Yolun bahtın açık olsun, Allaha emanet🌸🌸🌸🌸

:KK200:Sana naçizane bir tavsiyem daha var kulak verirsin veya vermezsin sana kalmış. Bir daha insanları zeki olmaları, başarılı olmaları veya iyi üniversitelerde okumaları üzerinden değerlendirme. Bu özelliklerin seni etkilemesine izin verme. Karşındakini çok iyi tanımadan da bir ilişkiye başlama.
Haklisiniz gercekten karakterin bunlarla alakasi yok. Boyle degerlendirmedim ama tabi onlarin da etkisi oldu onu sevmemde. Haklisiniz, acele davranmamali. Bu olay bana iyi bir ders oldu. Daha dikkatli olacagim. <3

Stalkı bırakmadığın sürece o girdaptan kurtulamazsın . Onlar mutlu bir yaşam sürer sende boşa geçen yıllarına yanar durursun .
Zor bi süreç biliyorum bende yaşadım. Ama 5 ay uzun bi süre artık silkelenip kendine gel hemde kritik senen. Eğer hedeflediğin üniyi kazanırsan mutlu olacaksın kendine güvenin geri gelecek iyileşeceksin. Seni iyileştircek tek şey istediğin okulu kazanmak emin ol onun pişmanlığı geri gelmesi falan hiçbir işe yaramıyor. Bırak ne halleri varsa görsünler ilahi adalet şaşmaz elbet çıkar bi gün. Sen hayatına bak. Şu an kafabdan sil at unut yaşananları demiyorum ama en azından olduğum yerde sayma. İstersen özelden yaz konuşalım.
Stalki birakacagim artik kendime bir soz verip. Yeterince yaptim ve degisen bir sey olmadi. Sadece bir sey gordukce daha cok uzuluyorum. Kendi hayatima yoneldim su iki gundur. Telefonu biraktim. Derslere, spora ve inanclarima yoneldim. Onlari Allah'a havale ediyorum. Ben kendimi kesfetmeye yoneldim :)

Haklisiniz gercekten karakterin bunlarla alakasi yok. Boyle degerlendirmedim ama tabi onlarin da etkisi oldu onu sevmemde. Haklisiniz, acele davranmamali. Bu olay bana iyi bir ders oldu. Daha dikkatli olacagim. <3

Az kaldı zaten sınavına azıcık dişini sık, derslerine konsantre olamıyor olabilirsin. Bu durumu hırs yap. Böyle okullarda onun gibi ucuz biri okuyorsa sen hayli hayli okursun. Bunu düşünerek çalış. Çok başarılar dilerim :)

Az kaldı zaten sınavına azıcık dişini sık, derslerine konsantre olamıyor olabilirsin. Bu durumu hırs yap. Böyle okullarda onun gibi ucuz biri okuyorsa sen hayli hayli okursun. Bunu düşünerek çalış. Çok başarılar dilerim :)
Cok sag olun. O kadar haklisiniz ki.. Elimden geleni yapacagim. Buraya guzel sonuclarla gelecegim. Bu hayatta baskalari icin yasamiyoruz sonucta. Daha yolun basindayim ve gelecegim su an calismama bagli. Tekrardan tesekkur ederim :)

X