- 22 Temmuz 2014
- 30.141
- 26.878
- 798
canım 20 den 140 olur ama birinin parasını almam 120 olur kargo da ptt çok tutmaz heralde kargoyu da sen ödersin 6-7 tl tutar heralde senin düşüncen ne?7 iğne oyalı tülbent ne kadar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 20 den 140 olur ama birinin parasını almam 120 olur kargo da ptt çok tutmaz heralde kargoyu da sen ödersin 6-7 tl tutar heralde senin düşüncen ne?7 iğne oyalı tülbent ne kadar ?
canım ben kendime soru bankası deneme falan alacaktım ama biliyorsun yarı tatil girdi burada satış olursa kardeşim ybancı dil okuyor annem de sıkışık sanırım dün akşam konuştuk da kardeşime yollatacağım onun için satılsın bari inş bu parçalarne kitabı lazım sana soru mu konu mu?
genel kültür genel yetenekten mi gireceksin sadece,alan'da var mı?aaynaa
genel kültür genel yetenek çıkmış sorular fotokopisi alıcam kendime sana da alayım mı? benim çözülmemiş biriktirdiğim denemelerinde fotokopisini çekerim? özelden adresini yaz bana :)canım ben kendime soru bankası deneme falan alacaktım ama biliyorsun yarı tatil girdi burada satış olursa kardeşim ybancı dil okuyor annem de sıkışık sanırım dün akşam konuştuk da kardeşime yollatacağım onun için satılsın bari inş bu parçalar
teşekkür ederim canım çıkmış soruları netten buldum bir klasör yaptım değişik soru tarzları için bazı soru bankalarını almak istiyorum sen de sanırım hazırlanıyorsun kendine fotokopi çektirirken beni de yük ettirmek istemem canım almış kadar oldum inangenel kültür genel yetenek çıkmış sorular fotokopisi alıcam kendime sana da alayım mı? benim çözülmemiş biriktirdiğim denemelerinde fotokopisini çekerim? özelden adresini yaz bana :)
ben herhangi bi bölümden mezun olan 4001-3001'den giricem..bugün coğrafyacı kara kutunun soru bankasını şiddetle önerdi,madem öyle seninde aklında bulunsun :) dediğim gibi bi ihtiyacın halinde teklifim geçerli..Allah yardımcımız olsunteşekkür ederim canım çıkmış soruları netten buldum bir klasör yaptım değişik soru tarzları için bazı soru bankalarını almak istiyorum sen de sanırım hazırlanıyorsun kendine fotokopi çektirirken beni de yük ettirmek istemem canım almış kadar oldum inan
senin bölüm ne?
dershaneye mi gidiyorsun canım kara kutu kitabın yayınının adı mı bir araştırayım canımben herhangi bi bölümden mezun olan 4001-3001'den giricem..bugün coğrafyacı kara kutunun soru bankasını şiddetle önerdi,madem öyle seninde aklında bulunsun :) dediğim gibi bi ihtiyacın halinde teklifim geçerli..Allah yardımcımız olsun![]()
evet dershaneye gidiyorum :) sınıf arkadaşım hocanın paylaşımı sonrasında hemen alacağını söyledi (inceler haber veririm)henüz araştırma fırsatım olmadı benim..internette buldum az önce ama emin olamadım o kitap mıdır diye.dershaneye mi gidiyorsun canım kara kutu kitabın yayınının adı mı bir araştırayım canım
ben de şimdi bakıyorum fiyatları diğer kitaplara göre pahalıevet dershaneye gidiyorum :) sınıf arkadaşım hocanın paylaşımı sonrasında hemen alacağını söyledi (inceler haber veririm)henüz araştırma fırsatım olmadı benim..internette buldum az önce ama emin olamadım o kitap mıdır diye.
bütün sınav türlerine ösymnin sorduğu soruları kapsıyormuş,sanırım bu sebeple pahalı, bizim coğrafyacı kitabı bitirirseniz size 8-9 soru yaptırır hiç yoksa dedi ^^ben de şimdi bakıyorum fiyatları diğer kitaplara göre pahalı
hadi ya ben tarih cografya ve anayasa genel kültür kısmı daha zor olur diyorum tarihi zaten zorlaştırdılar almak gerekiyr böyle kaynakları yabütün sınav türlerine ösymnin sorduğu soruları kapsıyormuş,sanırım bu sebeple pahalı, bizim coğrafyacı kitabı bitirirseniz size 8-9 soru yaptırır hiç yoksa dedi ^^
aynen ösym işini hakkını vere vere yapıyor sağolsunhadi ya ben tarih cografya ve anayasa genel kültür kısmı daha zor olur diyorum tarihi zaten zorlaştırdılar almak gerekiyr böyle kaynakları ya
o hocanın notları tüm tarihi kapsıyor mu? o notları mailime falan gönderebilir misin imkan var mı?aynen ösym işini hakkını vere vere yapıyor sağolsun![]()
bak ne zamandır aklımda, bizim tarihçi müthiş bi hoca osmanlı konusunu bize fotokopi olarak verdi,gerçi ben tarihi zaten yazarak çalıştığım için zaman zaman a4'de koca koca yazıyorum..
nasıl yapıcam çok bilemiyorum ama kk'daki profilime ekliycem konuları ordan takip edersin ha? bu arada ihtiyaç akademiye gidiyorum.
çok iyi çalışmak lazım konuları bitirdiniz mi?aynen ösym işini hakkını vere vere yapıyor sağolsun![]()
bak ne zamandır aklımda, bizim tarihçi müthiş bi hoca osmanlı konusunu bize fotokopi olarak verdi,gerçi ben tarihi zaten yazarak çalıştığım için zaman zaman a4'de koca koca yazıyorum..
nasıl yapıcam çok bilemiyorum ama kk'daki profilime ekliycem konuları ordan takip edersin ha? bu arada ihtiyaç akademiye gidiyorum.
hayır sadece osmanlıyı fotokopi olarak verdio hocanın notları tüm tarihi kapsıyor mu? o notları mailime falan gönderebilir misin imkan var mı?
vallaha çok sevinirim özellikle de tarih cografya anayasa falan güncelleri nasıl hallediyorsunuzhayır sadece osmanlıyı fotokopi olarak verdi
ve mayısta bitecek tüm konularbende olanları temize çektikçe fotoğraflar atarım :)