Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraflarını yüklermisin cnm? Fiyatları nedir? Örgü yeleğin bohçanın? Pike takımıyla nevresimede bakabilirim. Fiyatlar uyarsa topluda alabilirim.bohça var hazır nakışlı var canım örgü yelek de var annem ördürmüştü bana ama kullanmadım hiç resmini koyarım isterseniz..
oyalı yazmalar var patik var
canım bu yıl alım yapılsa da benim 2016 puanım yok canım 2018 e kaldı benim umutlarım ::Aynaaaa canim arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur sık dişini bu yıl alım çok yapilacakmis
tamam canım ben birkaç güne hepsini yüklerim fiyatlarda uygun demeye çalışırım zaten ihtiyaçtan satacağım çok deneme çözün diyor kazanan arkadaşlar da hep kitap alacağım defter falan ben ekleyeyim hepsini yazarım siz şehir olarak neredesiniz işlemeli seccadede vardıFotoğraflarını yüklermisin cnm? Fiyatları nedir? Örgü yeleğin bohçanın? Pike takımıyla nevresimede bakabilirim. Fiyatlar uyarsa topluda alabilirim.
Seccade ne kadar? Başka var mı?
hazır seccade varSeccade ne kadar? Başka var mı?
canım 50 tl düşünüyorum sen ne düşünüyorsun fiyat olarakSeccade ne kadar? Başka var mı?
Pike nee kadar![]()
pike bu tek kişilik
Yok hazır istemiyorum. Birax daha ağır işleme istiyorumhazır seccade var
bundan başka yok canım bunu da annem parayla yaptırmıştı çeyizime kendi gözünden rahatsız bir gözü görmediğinden ama şuan alacağım kitaplarımı düşünüyorum dantelden 12 şer peçeteler varYok hazır istemiyorum. Birax daha ağır işleme istiyorum