Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben uzun süredir maybelline the falsies volum express maskara kullanıyorum. Rimelim bittiğinde öyesine alınmış bir rimeldi ancak bu 5. kullanışım ve bırakıcagımıda sanmıyorum hem kıvrıyor hemde uzatıyor bi kaç fotosunu buldum umarım işinize yarar
max faxtor false lash effect kesinlikle mükemmel bende hep rimel arayışı içindeydim ta ki bunu buluncaya kadar 4.sünü bitirdim vazgeçemezsin bence dene hep de kampanyada oluo yada bana den gelio bilmiyorum
max faxtor false lash effect diorshow pastel dramatic look bende rimele çok önem veren biriyim kıvrık ve dolgunluk vermesi önemlidir benim için bunları kullandım ve çok memnun kaldım :)
slm kızlar kendime rimel arıyorum bugüne kadar hiçbir şey bulamadım kirpikleri uzun sayılır ama çok düz kıvrık değil kirpiklerimi kaldırabilecek dolgun gösteren bi rimel varmı önerilerinizi bekliyorum..