Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oto koltugu 9-36kg istiyorum ve baston puset de tam yatarlardan alacağım 1ay içinde elinde olanlar resim koyup fiyat verirlerse sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cybex aton var oto koltugu yenidogan peride var icinde pembe ama rengi
Sağol canım ama benim kızım 9 aylık Yenidoğan olmaz bize artık
Oto koltugu 9-36kg istiyorum ve baston puset de tam yatarlardan alacağım 1ay içinde elinde olanlar resim koyup fiyat verirlerse sevinirim
merhaba
biz de maxi cosi isofixli oto koltugumuzu satmayı dusunuyoruz. yanlız su anda arabamız serviste. o nedenle resimlerini 1 hafta 10 gun içinde koyabiliirm. istanbulda ikamet ediyorum
Fiyat nedir
170 tl düşünüyorum ve kkids marka oto güneşliğini de yanında hediye edicem
Fotoğraflarıni gorebilirsem ya da tam modelini yazarsaniz siz foto koyana kadar internetten arastirabilirim
2 aydır kullanıyoruz. kırmızı renktedir.temsili resmini yüklüyorum ilgilenirseniz görüşelim...Eki Görüntüle 1127630
merhaba,
kiddy city'n move bebek arabası ve kiddy cruiserfix oto koltuğu var. Az kullanılmış. Her ikisi de siyah renkli. temsili resimlere çok benzer durumdalar.