Bebek İkinci El Acil oto koltuğu ve tam yatar baston puset arıyorum

Petek11

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.735
1.084
333
İstanbul
Oto koltugu 9-36kg istiyorum ve baston puset de tam yatarlardan alacağım 1ay içinde elinde olanlar resim koyup fiyat verirlerse sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oto koltugu 9-36kg istiyorum ve baston puset de tam yatarlardan alacağım 1ay içinde elinde olanlar resim koyup fiyat verirlerse sevinirim

Cybex aton var oto koltugu yenidogan peride var icinde pembe ama rengi

bende de bu var chicco key 2-3 oto koltugu
yükseltici olarakta kullanılabiliyor
100 tl

Eklentiler

• $DSCN1452.jpg
    $DSCN1452.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 75

merhaba

biz de maxi cosi isofixli oto koltugumuzu satmayı dusunuyoruz. yanlız su anda arabamız serviste. o nedenle resimlerini 1 hafta 10 gun içinde koyabiliirm. istanbulda ikamet ediyorum

merhaba

biz de maxi cosi isofixli oto koltugumuzu satmayı dusunuyoruz. yanlız su anda arabamız serviste. o nedenle resimlerini 1 hafta 10 gun içinde koyabiliirm. istanbulda ikamet ediyorum

Fiyat nedir

Ben de römer arıyorum bulursam elimdeki kraftı satıcam. Kısa zamanda gerçekleşirse size yazarım

Fotoğraflarıni gorebilirsem ya da tam modelini yazarsaniz siz foto koyana kadar internetten arastirabilirim

Sanırım priori olması lazım modeli. Su anda foto yok malesef. Servisten çıkınca çekerim fotosunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ön barı yok ama isterseniz ayrıca siz alabiliyorsunuz.fiyatı 40-50 tl arası biz şimdilik ihtiyaç duymadık.arabamızın şuanki fiyatı en uygun 439tl oğlum sayılı binmiştir.toplasanız 20 defa anca binmiştir.ben 250tl istiyorum kargo alıcıya ait..umarım anlaşırız...

merhaba,
kiddy city'n move bebek arabası ve kiddy cruiserfix oto koltuğu var. Az kullanılmış. Her ikisi de siyah renkli. temsili resimlere çok benzer durumdalar.

Eklentiler

• 30,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $41521_CF_E77_HIGHRES - Kopya - Kopya.jpg
    $41521_CF_E77_HIGHRES - Kopya - Kopya.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $kiddy cruiserfixpro_ödül ve sertifikalar.jpg
    $kiddy cruiserfixpro_ödül ve sertifikalar.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 49
merhaba,
kiddy city'n move bebek arabası ve kiddy cruiserfix oto koltuğu var. Az kullanılmış. Her ikisi de siyah renkli. temsili resimlere çok benzer durumdalar.

Canım puset aldım oto koltuğu 9-25 arıyorum seninki 15-36 aylik için galiba

Back