ya yapmayın etmeyin ben de 6 senedir lisanstayım uzatmalı. kopya çekmeyen adam mı var Allahınızı severseniz kimse de niye yaptın ne cesaret demesin, hiç inandırıcı değil. kimse mi çekmedi? bırakın yahu. istanbuldaki 2 teknik üniversiteden birinde okuyorum ki anlayın ne kadar ciddi bir kurum olduğunu. ama disipline adam gönderildiğini kopyadan ilk kez duyuyorum. bu kadar abartmaları saçma, bursu kesmek için ne yapacaklarını şaşırmış sizinkiler ahu. Allah kurtarır inşallah canım. tek kopya çeken sen olmadığını eminim o sınavda, ama sen burslu olduğun için hepsinin gözü senin üstündeydi. yaptıkları ş..sizlikten başka bişey değil, hele ki vakıf ünilerinde uça kaça adam geçiren hocalar biliyorum. yazık.
cok yanlis yapmissin keske yapmasaydin olsun bundanda bir ders almissindir.hayatta kopya cekmedim cekmemde.nasil cesaret ya otuurp calismak varken kolaydan yoldan diploma oh ne ala memleket.boyle kopya ceken insanlar doktor hemsire vs. Olunca sonucta aci oluyor maalesef igne yapmayi bilmeyen hemsireler var. Cok yazik.
Yapilabilecek en basit yol mecbur ailene soyliyeceksin onlarda gidip yonetimle gorusecek .yoksa senin tek basina halledebileceigin birsey olmaktan cikmis durum.
Birdaha da asla yapmassin umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?