- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Masallah suphanallah tebarekeallah Allahim korktugun yere ugratmasin yavrunu korusun melek gibidir onlar ben cok korkuyorum bi dusmeden falan her isi birakip yavrularimiza bakicas buyuyene kadar napalim duse kalka buyuycekler Allah baska dert vermesin
Canim çok geçmiş olsun. Eşim radyoloji doktoru. Islem yaptığında yoğun radyosyona maruz kalıyor maalesefbebeğini banyo yaptır ve yoğurt yedir
çok geçmiş olsun..bizde kızımın kafa bölgesinden röntgen çektirirken kurşun önlük kullanmamıştık..çok ağır oluyor zaten taşıyamazlar..bol bol yoğurt yedirin içinizi de ferah tutun..bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
benim oglum 15 aylik felandi....Annemlere gitmistim nasil oldu birden anlayamadan ustune eski model tv dustu.....
tek hatirladigim cigliklarim birde tvyi firlatisim.... burnu kaniyordu yavrumun anli sisti.....
Hemen yatirdilar....iki defa ilac verdiler....tv ustune duserken agladimi yoksa uyumakmi istedi diye sordular.....
cok sukur aglamisti kusma felan olmadi....
ama haataneye giderken arabada kac kere. uyumak istesede izin vermedim......
neyse gozetim altina alindi.... birkac saat birsey yedirmediler oglum ac oldugu halde.....
sabah yine dr muayene etti kustumu felan diye sukur kusmamisti....
filim herhangi birsey cwkilmicekmi dedim israrla dr yok dedi gozetimizdeydi felan dedi sadece agri kesici felan verdiler sisligide bir hafta sonra indi...
benim teyzemde almanyada dr ona sordum radiyolojiye gondermediler birsey felan olmaz dimi verdigi cevap cocuklarda radyasyona magruz kaldigi icin ilerde kansere sebep olabiliyormus onun icin mecbur kalinmadan cocuklara cekme taraftari degiller oglunu gozetim altinda tutmuslar gozlemlemek icin.... cok sukur ogluma birsey olmadi....
sizede gecmis olsun insss birsey olmaz yavrunuza....
belkide sadece yurt disinda boyle....
benim oglum 15 aylik felandi....Annemlere gitmistim nasil oldu birden anlayamadan ustune eski model tv dustu.....
tek hatirladigim cigliklarim birde tvyi firlatisim.... burnu kaniyordu yavrumun anli sisti.....
Hemen yatirdilar....iki defa ilac verdiler....tv ustune duserken agladimi yoksa uyumakmi istedi diye sordular.....
cok sukur aglamisti kusma felan olmadi....
ama haataneye giderken arabada kac kere. uyumak istesede izin vermedim......
neyse gozetim altina alindi.... birkac saat birsey yedirmediler oglum ac oldugu halde.....
sabah yine dr muayene etti kustumu felan diye sukur kusmamisti....
filim herhangi birsey cwkilmicekmi dedim israrla dr yok dedi gozetimizdeydi felan dedi sadece agri kesici felan verdiler sisligide bir hafta sonra indi...
benim teyzemde almanyada dr ona sordum radiyolojiye gondermediler birsey felan olmaz dimi verdigi cevap cocuklarda radyasyona magruz kaldigi icin ilerde kansere sebep olabiliyormus onun icin mecbur kalinmadan cocuklara cekme taraftari degiller oglunu gozetim altinda tutmuslar gozlemlemek icin.... cok sukur ogluma birsey olmadi....
sizede gecmis olsun insss birsey olmaz yavrunuza....
belkide sadece yurt disinda boyle....
canım cok sagol. benım korktugum nokta bebegıme hıcbır sey gıydırılmedı kursun yelek fılan olmadan oyle korunmasız savunmasız koyduk onu Allahım ne salagız oluyorum acıdan yavruma nasıl bunu yaptık yemın ederım o sokla.. ılkınde yatırmayı denedık aglayınca kalktık emzırdım fılan tekrar denedık o ara ıste
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama cevaplarsanız çok sevinirim. Özelden mesaj atamadım ne yazık ki. Tomografinin bir yan etkisini yaşadınız mı acaba. Bebeğime çekildi. Şuan içim içimi yiyor çocuğum radyasyon aldığı için. Günleri kendime zehir eder oldum.Bugun 16 aylık bebegım sandalyeden dustu. Gozumun onunde dokundum tutamadım. Bır anda ve kafası ustune. Agladı agladı. ben mahvoldum. Hastanede beyın tomografısı cektıler 2 dk surdu surmedı ama o sokla hem ıcerı gırerken radyasyon almasın fılan derken o sokla oyle bır sey oldukı. Tomografı ceken gorevlı bebegımın ustune koymak ıcın yelek gıbı kursun ortu koymus sedyenın bır ucuna. Bebegım aglıyor ben aglıyorum soktayım soylemedı ve bız cektırırken ben aman allahım dedım tabı bebegımı tutuyorum durmuyor dıye ama zorla cektım tek elle ustunun yarısı o da 1 dk fılan ortuldu. Su an kahroluyorum. Bıtınce esımle kızdık nasıl sız soylemezsınız bız soktayız ama sızın ısınız bu dedık. Nolur ozellıkle bılgısı olan bırılerı yorum yapsın Allah rızası ıcın cocuguma zararı olur mu resmen ustu cıplak radyasyona maruz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?