- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Benim bebegimide giydirmediler zaten giydiremezlerde 15 kg civari agirlikta tek elimle zor kaldirabildim bebege gerek yok annae baba yada yaninda kim varsa o giyebiliyor celik yelekleri ,merak etme bende cok kokrmustum cok sukur bisey olmadi yavruma.b uarada bebegi uyutup getirin durmuyor demisti biz zar zor tututuk hatta meyve suyuna uyutucu bir ilac katabileceklerini soylediler onu kabul etmedim.
çok geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok ama bilgisi olanlar yazmışlar Allah korktuğunuza uğratmasın tedbirinizi alın söylennenleri yapmak işe yarayacaktır çok geçmiş olsun
canım cok sagol. benım korktugum nokta bebegıme hıcbır sey gıydırılmedı kursun yelek fılan olmadan oyle korunmasız savunmasız koyduk onu Allahım ne salagız oluyorum acıdan yavruma nasıl bunu yaptık yemın ederım o sokla.. ılkınde yatırmayı denedık aglayınca kalktık emzırdım fılan tekrar denedık o ara ıste
canım cok tesekkur ederım ıcımı bır parca rahatlattın Allah razı olsun. Allahım senın kuzuna da bır daha yasatmasın. Allahtan hastaneden cıkınca bır 5 dk acık havada yuruduk ve aksam yıkadım oglumu. Tabı olay sabah oldu ama Rabbım cumlemızın yavrusunu korusun.
benim bebeğimede 2 aylıkken röntgen çekmişlerdi hemde hiçbir koruyucu giydirmeden. O zamanlar pek bilmiyordum sonradan araştırdıkça ne kadar çok röntgen tomografi çekilirse troid kanseri riskinin o kadar artacağını öğrendim. Bu sadece çocuklarımız için değil bizler içinde geçerli. Acil doktoru gerekli gördü ve çektirdi ama sonradan tecrübe kazandıkça o röntgenin hiç gerekli olmadığını gördüm. Doktorumla görüştüğümde bir kereden bişey olmaz çok olmasın dedi. kızım 3 yaşında allaha şükür tekrar ihtiyaç duymadık. Aklınızda bulunsun düştükten sonra hemen ağlıyorsa bişey olmuyor(doktorun dediği yine bu) gereksiz yere gitmeyin. Geçmiş olsun.[
Allahım korusun cocuklarımızı. Bugun halı cok kotuydu goturduk ama sımdı bende bın pısman oldum.
canım ılgılendıgın ıcın cok sagol. Allah hıcbırımıze tekrarını yasatmasın.
bızım rontgen teknısyenı tam bır odundu valla hareketlerı vs. yada ben cok kotu haldeydım adamın herseyı battı o anda. Annelık nasıl bır hıs ya:) Allahım kımseye evlat hasretı yasatmasın. Tekrar tesekkur ederım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?