- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
-
- Konu Sahibi _aLoNeAnqeL_
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah. Ama tekrar istemelerinin sebebi bu testlerde yanılma payı olabilir demektir. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz da test yanlış çıkmıştır.
Bilmiyorum ...sadece umarım sonuç düzelir demeye geldim. Sağlıkla büyüsün bebeğin.
Öncelikle dualarınız için Amin.
Eğer kanın alındığı zamanlarda mama yiyorsa değerlerde sapmalar oluyor.
Teste götüreceğiniz gün mama vermeyin.
İnşallah korktuğunuz olmaz.
Benim ikinci kizimda olmuştu. Cok panikledik,araştırdık doktora sorduk. Değerler normal cıktı sonradan,bu sekilde çok sık yasaniliyormus ins sizin de bir durum yoktur içinizi ferah tutun
Evet. Kistik fibrozis den şüphelendilerSizde üçüncü defa mı verdiniz.?
Evet. Kistik fibrozis den şüphelendiler
Kanı doğru almamış olabilirler. Yanılma payı olabiliyo bu testlerde. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah..
Benim kızımda da topuk kanında tiroid değerleri yüksek çıkmıştı. 3 kez tahlil tekrarlandı. 3. de normal çıktı. Annenin hormonları bebeğe geçtiğinden olabiliyormuş böyle durumlar. Sizin de normal çıkar inşallah dert etmeyin hemen kendinize.
Bizim de 3. Kez tekrarlandı.
Herhangi bir sorun olmadı.
Feniketonuri için tekrarlandı.
Topuk kanını nerede verirseniz verin tarama testi olduğu için yanlış bilmiyorsam İstanbul ve Ankara da iki merkezde toplanıp test sonucuna orada bakılıyor.
Benim kızımdan da tekrar kan almışlardı. Değerler yüksekmiş. Sonra temiz çıktı. Sonradan öğrendim ki kistik fibrozdan şüphelenmişler. Allah'tan haberim yokmuş. Aklımı kaçırırdım herhalde çünlü eşimin yeğeni o hastalıktan tedavi gördü. Nitekim çok sık oluyormuş bu tekrar tahlil yapmaları. Bence içinizi ferah tutun.