- 28 Aralık 2019
- 1.193
- 3.775
- 43
Haklisiniz ama oyle bir ortamdayim ki offfYabancı bir ülkede beni böcek soksa kendimi direk hastaneye atardım. Oranın böceğinin huyunu suyunu bilmiyorum. Zehirli midir nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisiniz ama oyle bir ortamdayim ki offfYabancı bir ülkede beni böcek soksa kendimi direk hastaneye atardım. Oranın böceğinin huyunu suyunu bilmiyorum. Zehirli midir nedir
Yabancı bir ülkede beni böcek soksa kendimi direk hastaneye atardım. Oranın böceğinin huyunu suyunu bilmiyorum. Zehirli midir nedir
Arılar her yerde aynıdır benceYabancı bir ülkede beni böcek soksa kendimi direk hastaneye atardım. Oranın böceğinin huyunu suyunu bilmiyorum. Zehirli midir nedir
Arı her yerde arı yahuuuuu dümdüz arı işte Almanların arısı da übermensch arı değil ya
Arılar her yerde aynıdır bence
Yarim saat oldu.Tamam o arının iğnesi olmaz zaten soktuğu yerde 1 saati geçtiyse alerjin de yoktur
Her halde avruba ülkesinde afrika da zaten ormana girmesi gerek o arıya denk gelmesi içinAfrika'da da arı arı mı Miss
Sen çok biliyorsunHer halde avruba ülkesinde afrika da zaten ormana girmesi gerek o arıya denk gelmesi için
Kırsalda her türlü hayvancılığın yapıldığı yerde yaşıyorum sene de 3 beş kere de arı tarafından sokuluyorum üzül halimeSen çok biliyorsun
Kırsalda her türlü hayvancılığın yapıldığı yerde yaşıyorum sene de 3 beş kere de arı tarafından sokuluyorum üzül halime
Benim alerjim yok küçük kız kardeşimin var ondan biliyorum ilk 15 dk da kötü oluyor o
Benim alerjim yok küçük kız kardeşimin var ondan biliyorum ilk 15 dk da kötü oluyor o
Sorun varmiHepinize çok teşekkür ederim. Ilerleyen saatlerde bilgilendirme yapacağım. İnşallah kötü bir sey olmadan atlatirim.
Konu sahibiSorun varmi