• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar

Kızlar adet olduğum ilk gün şüpheli bir cinsel birlikteliğim oldu çiftim 1 2 damla kadar yanlışlıkla

• Evet gebesin

OY: 5 55,6%
  • Hayır değilsin

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Arkadaş 20 yaşında... Nişanlı... Prezervatif denilen icattan haberi olmayan biçare masum kız... İnsan sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek sonra insana Burda ultrason cihazı, test çubuğu muamelesi yapıyorlar... Daha da yorum yapmam.

altina imzami atar, bende de cekilirim konudan :KK69:

Arkadaş 20 yaşında... Nişanlı... Prezervatif denilen icattan haberi olmayan biçare masum kız... İnsan sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek sonra insana Burda ultrason cihazı, test çubuğu muamelesi yapıyorlar... Daha da yorum yapmam.

acaba hakkında kısmı doğru mu ki

acaba hakkında kısmı doğru mu ki
Hiç bilmiyorum belki de doğru değil.. umrunda da değil açıkçası.. şimdi ona ahlak dersi verecek değilm almış olsaydı alırdı zaten ailesinden... Ha onun için önemli değil olmayabilir bu da beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısmı bilinçsiz şekilde ilişkiye girilip bir de bu duruma kılıf uydurmak yoksa banane ister evli olsun ister nişanlı... Bir de sağlık açısından adetli iken cinsel ilişki çok tehlikeli istediği kadar korunmuş olsun... Büyük bir hastanede bı ton akrabam var anlattıklarını duysanız inme iner...

Test çubuğu muamelesi haaa supersin

Hiç bilmiyorum belki de doğru değil.. umrunda da değil açıkçası.. şimdi ona ahlak dersi verecek değilm almış olsaydı alırdı zaten ailesinden... Ha onun için önemli değil olmayabilir bu da beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısmı bilinçsiz şekilde ilişkiye girilip bir de bu duruma kılıf uydurmak yoksa banane ister evli olsun ister nişanlı... Bir de sağlık açısından adetli iken cinsel ilişki çok tehlikeli istediği kadar korunmuş olsun... Büyük bir hastanede bı ton akrabam var anlattıklarını duysanız inme iner...
ayyy gerçekten miii.. :S Allah akıl fikir versin bu insanlara................

muhtemelen değilsin. yumurtlama günlerini takip etmeni ve korunmanı öneririm.

Regl gününde ilişki yanlış.

Şu durum hamile kalman, milyonda bir gibi bi ihtimal.

Olabilir. Ben doktorun dediğine göre adet olacağım gün hamile kalmışım. Beceri olmayacak şey değil.

Kesinlikle gebe değilsin demek imkansız. İhtimal düşük. İlişkinin 4. Günü hiçbir test sana doğru cevabı vermez negatif çıkar. İçinde şüphe kalmaması için ilişkinin 10. Günü kan 21. Gün idrar testi En doğru cevabı verir. Ve evet arkadaşların dediği gibi regli günü ilişki sağlık açısından oldukça önemli tehlikelere gebedir.

Kendimi aşırı zorlayarak seni ciddiye alıp cevap yazıyorum. Hayatimda gördüğüm en saçma anket. Insanların zekasıyla dalga geçmeyin.
Adetin ilk günü normal şartlarda yumurta 6 7 8 mm civarında olur. Bunun çatlayıp dollenmesi binde bir ihtimal falan. Ayrıca sevisecek kadar aklınız varsa, kullanın. Hic bir test iliskinin 4.gununde sonuç vermez. Ama spermler icinizde 2 3 gun kadar yasamaya devam eder. Bu surede bir yunurtaniz birden aşırı büyüyüp catlarsa binde bir ihtimal bu da olabilir.
"Ciftinize" güvenmeyin. Önlem alın! Adetliyken ilişkiye girmeyin! Sonra burda kürtaj veya terkedildim ühüü evlencez diye kandirildim vs konulari açmayın

Seninle ayni durumdayim internette okimadigim sey kalmadi ve cogu sey adetliyken boyle biseyin mumkun olmadigini yaziyor. Umarim adetimizi goruruz ve bu bulutlar basimizdan gider

Back