Canım adetliyken birliktemi oldun ?Kızlar adet olduğum ilk gün şüpheli bir cinsel birlikteliğim oldu çiftim 1 2 damla kadar yanlışlıkla içime boşaldı o günden hir gün sonra ve bıgün yani 4. Gün gevelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor ama içim hiç rahat değil sonuç doğru mudur ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Ordan gebelik testi gibi mi duruyoruz?
Inanmiyorsan bir de doktorda yaptır. Negatifse negatif illa kendini hamile yapma.
Ankette çıkan sonuca göre hamile olduğunuza mı karar vereceksiniz? Kan testi yaptırın endişeniz varsa.
Binde bir olabiliyor o da bu arkadaşa denk gelmişseAdetliyken birlikte olmayin lutfen kizlar ya. Dini inanciniz yoksa bile kendi sagliginizi dusunun, hic hijyenik mi su yaptiginiz?!
Adetliyken hamile kaldiysan, bende adriana limayim!
Binde bir olabiliyor o da bu arkadaşa denk gelmişse
Evli değil ki ? Ben sevgilisi ile birlikte olduğunu düşündümİcimden bir his konu sahibinin evli olmadigini da soyluyor
O binde bir denk geldiyse yakinda buraya yeniden konu acilir, kurtaj olmali miyim diye
Oof
Evli değil ki ? Ben sevgilisi ile birlikte olduğunu düşündüm
Ciftinmi
Arkadaş 20 yaşında... Nişanlı... Prezervatif denilen icattan haberi olmayan biçare masum kız... İnsan sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek sonra insana Burda ultrason cihazı, test çubuğu muamelesi yapıyorlar... Daha da yorum yapmam.Haddiii al bi de burdan yak.
O zaman hamilesin bacim. Gecmis olsun demek istiyorum.
Millet evli olup yillarca ugrasir olmaz...
Neyse hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?