• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar

Kızlar adet olduğum ilk gün şüpheli bir cinsel birlikteliğim oldu çiftim 1 2 damla kadar yanlışlıkla

• Evet gebesin

OY: 5 55,6%
  • Hayır değilsin

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9

Metefor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar adet olduğum ilk gün şüpheli bir cinsel birlikteliğim oldu çiftim 1 2 damla kadar yanlışlıkla içime boşaldı o günden hir gün sonra ve bıgün yani 4. Gün gevelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor ama içim hiç rahat değil sonuç doğru mudur ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Kızlar adet olduğum ilk gün şüpheli bir cinsel birlikteliğim oldu çiftim 1 2 damla kadar yanlışlıkla içime boşaldı o günden hir gün sonra ve bıgün yani 4. Gün gevelik testi yaptım sonuç negatif çıkıyor ama içim hiç rahat değil sonuç doğru mudur ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Canım adetliyken birliktemi oldun ?

Adetten sonra birlikte olsunsun anlarımda adetlykenin bir ablamı yok öncelikle zaten günah...
Sanmıyorum hamile olduğunu

Hamile değilsin büyük ihtimalle. İçinin tamamen rahat etmesi için kan testi de yaptırabilirsin. Korunmasız cinsel birliktelik yaşamazsan daha rahat edersin.

Buradan kim nereden bilsin mantıklı bir şey mi ankete göre davranmak? En net sonucu kan testi verir, kanınıza baktırın.

Canımı sıkmayardıma ihtiyacım varfı sormak istedim istemezseniz cevap vermezsiniz olur biter
Ankette çıkan sonuca göre hamile olduğunuza mı karar vereceksiniz? Kan testi yaptırın endişeniz varsa.

Adetliyken birlikte olmayin lutfen kizlar ya. Dini inanciniz yoksa bile kendi sagliginizi dusunun, hic hijyenik mi su yaptiginiz?!

Adetliyken hamile kaldiysan, bende adriana limayim!

Adetliyken birlikte olmayin lutfen kizlar ya. Dini inanciniz yoksa bile kendi sagliginizi dusunun, hic hijyenik mi su yaptiginiz?!

Adetliyken hamile kaldiysan, bende adriana limayim!
Binde bir olabiliyor o da bu arkadaşa denk gelmişse :anneadayı:

İcimden bir his konu sahibinin evli olmadigini da soyluyor :KK12:

O binde bir denk geldiyse yakinda buraya yeniden konu acilir, kurtaj olmali miyim diye :KK12:

Oof :KK34:
Evli değil ki ? Ben sevgilisi ile birlikte olduğunu düşündüm

Yazık yaw acıyın kızlar :KK70:
İki ihtimal de olabilir. Sonraki adetinin bitimini bekleyip test yapmalısın.

Haddiii al bi de burdan yak.

O zaman hamilesin bacim. Gecmis olsun demek istiyorum. :KK59::21::KK75:

Millet evli olup yillarca ugrasir olmaz...

Neyse hayirlisi bakalim:KK48:
Arkadaş 20 yaşında... Nişanlı... Prezervatif denilen icattan haberi olmayan biçare masum kız... İnsan sevişmeyi biliyorsa korunmayı da bilecek sonra insana Burda ultrason cihazı, test çubuğu muamelesi yapıyorlar... Daha da yorum yapmam.

Partnerim deseydiniz bari. Çiftim komik olmuş. Böyle konuların açılması yasak olsa keşke. İnsanlar değer yargılarına göre yorum yapıyor çünkü. Konu sahibine faydası olmadığı gibi birde boştan yere ceza alıyor tartışanlar. Ayrıca ben kesin hamilesiniz desem ne yapacaksınız merak ettim? Bu soruların cevabı burada aranmaz

Back