Acil kizlar .. Hamilelikte Kalp carpintisi ve kusma

Gebeligin basindan beri yasiyorum desem bende yardim istemistim ama tek care zamanmis:işsiz:

Oyy Masallah canim sen tecrübelisin o zaman ne güzel benim daha ilk gebeligim belkide o yüzden cok zor geldi hatta Anneme bile dedim Annem cennet senin ayaklarin altindaymis gercekten dedim .. insan yasayinca anliyor .. Allah bagislasin yavrularini Canim .. aynen öyle canim yeterki saglikli dogsunlar ..

Gebeligin basindan beri yasiyorum desem bende yardim istemistim ama tek care zamanmis:işsiz:
Off off felaket bisey bu ya isin enteresani benim baslarda sadece midem bulanirdi ama gecerdi öyle cok etkilemiyordu beni simdi 4 aylik olduk ama iyice costu felaket oldum ya bu 4 gündür ..simdi hastanede serum takildi biraz daha iyiyim cok Sükür .. Allah seninde iyiligini versin canim .. sen ilac kullaniyor musun napiyorsun

Kullandim birsuru ama fayda etmedi, sadece bulantim vardi hap kullanmaya baslayinca istifra da basladi, surup verdi o da fayda etmedi, simdi Allah'a emanet bugun kontrolum vardi doktora soyledim haftalardir birsey yiyemedigimi ve bu yuzden cok kilo verdigimi, ben yememisim ama esek benden beslenmis

Deme kiz esek sipa onlar sipa cok zor canim gercekten ya Allah hepimizin yardimcisi olsun .. bende 4 günde 5 kilo vermisim ama benim bebis almis 200 gr olmus

Amin canım Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın. İnan her hamilelik kendine özgü oluyor hepsi değişik oluyor. Benim yarmazım tekne kazzıntısı olacak biraz. Ablası abisi büyük. Yaşllarını söylersem gülersin

Oyy tekne kazintisi mi ne tatlii .. kac yaslari merak ettim