- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Gebeligin basindan beri yasiyorum desemKizlar 4. aylik hamileyim mide bulantisi basindan beri vardi ama kontrol edilir haldeydi yani kusma yoktu sadece bulanti vardi oda geciyordu ve normal yiyebiliyordum ..
Fakat 4 gündür resmen bir kabus yasiyorum desem yeridir.. kronik mide bulantisi ve kusmaya bagladim sanki ama asiri derecede .. geceleri ne uyku uyuyabiliyorum ne bisey .. önce kalp carpintisi basliyor sanki kulaklarimd atiyor kalbim gibi sonra asiri bi mide bulantisi ve sonra kusma .. affiniza siginarak söylüyorum ama sadece mide asiti cikariyorum ama bu 4 gündür hep böyle artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim .. gece olsun istemiyorum artik resmen gözlerimden uyku akarken uyuyamiyorum kalp carpintisi ve bulanti yüzünden ve aninda ögürme hissi geliyor zaten .. 4 gündür sabahliyorum hic bisey yiyip icemiyorum asiri bi istahsizlik da var cok zor durumdayim .. dün acile gittim serum verdiler biraz iyi geldi sonra yine basladi .. ne olur bana yardim edin ne yapmam lazim ? Bunu yasayan oldu mu hic ..?
Oyy Masallah canim sen tecrübelisin o zaman ne güzel benim daha ilk gebeligim belkide o yüzden cok zor geldi hatta Anneme bile dedim Annem cennet senin ayaklarin altindaymis gercekten dedim .. insan yasayinca anliyor .. Allah bagislasin yavrularini Canim .. aynen öyle canim yeterki saglikli dogsunlar ..Aynen canım. Benim 3.gebeliğim. Ama bu yaramaz abisindende ablasındanda daha zor geldi. İnan benimde daha yeni gözüm açıldı bu haftalarda hep kusma yorgunluk.. Ama herşeye değer yeterki saglıkla kavuşalım yavrularımıza
Off off felaket bisey bu ya isin enteresani benim baslarda sadece midem bulanirdi ama gecerdi öyle cok etkilemiyordu beni simdi 4 aylik olduk ama iyice costu felaket oldum ya bu 4 gündür ..simdi hastanede serum takildi biraz daha iyiyim cok Sükür .. Allah seninde iyiligini versin canim .. sen ilac kullaniyor musun napiyorsunGebeligin basindan beri yasiyorum desembende yardim istemistim ama tek care zamanmis
Kullandim birsuru ama fayda etmedi, sadece bulantim vardi hap kullanmaya baslayinca istifra da basladi, surup verdi o da fayda etmedi, simdi Allah'a emanetOff off felaket bisey bu ya isin enteresani benim baslarda sadece midem bulanirdi ama gecerdi öyle cok etkilemiyordu beni simdi 4 aylik olduk ama iyice costu felaket oldum ya bu 4 gündür ..simdi hastanede serum takildi biraz daha iyiyim cok Sükür .. Allah seninde iyiligini versin canim .. sen ilac kullaniyor musun napiyorsun
Deme kiz esek sipa onlar sipaKullandim birsuru ama fayda etmedi, sadece bulantim vardi hap kullanmaya baslayinca istifra da basladi, surup verdi o da fayda etmedi, simdi Allah'a emanetbugun kontrolum vardi doktora soyledim haftalardir birsey yiyemedigimi ve bu yuzden cok kilo verdigimi, ben yememisim ama esek benden beslenmis
Amin canım Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın. İnan her hamilelik kendine özgü oluyor hepsi değişik oluyor. Benim yarmazım tekne kazzıntısı olacak biraz. Ablası abisi büyük. Yaşllarını söylersem gülersinOyy Masallah canim sen tecrübelisin o zaman ne güzel benim daha ilk gebeligim belkide o yüzden cok zor geldi hatta Anneme bile dedim Annem cennet senin ayaklarin altindaymis gercekten dedim .. insan yasayinca anliyor .. Allah bagislasin yavrularini Canim .. aynen öyle canim yeterki saglikli dogsunlar ..
Oyy tekne kazintisi mi ne tatlii .. kac yaslari merak ettimAmin canım Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın. İnan her hamilelik kendine özgü oluyor hepsi değişik oluyor. Benim yarmazım tekne kazzıntısı olacak biraz. Ablası abisi büyük. Yaşllarını söylersem gülersin☺☺
Seninki buyukmus yaDeme kiz esek sipa onlar sipacok zor canim gercekten ya Allah hepimizin yardimcisi olsun .. bende 4 günde 5 kilo vermisim ama benim bebis almis 200 gr olmus
Evet teyzesi büyük benim sipam 4 aylik olduk .. sen 3 ayliksin galibaSeninki buyukmus yabenimki daha kucuk senin sipadan
Kızım 15 oglum 11"yasında.tam tekne kazıntısı degilmiOyy tekne kazintisi mi ne tatlii .. kac yaslari merak ettim
3 ay 1 hafta benimde ❣ bulantin sence niye baslamis olabilirEvet teyzesi büyük benim sipam 4 aylik olduk .. sen 3 ayliksin galiba
Benimde en kucuk kardesimle aram 15 yas, erken evlendim de benim cocugum saniyordularKızım 15 oglum 11"yasında.tam tekne kazıntısı degilmi
Bizimkilerde öyle olacak muhtemelenBenimde en kucuk kardesimle aram 15 yas, erken evlendim de benim cocugum saniyordular
Allah saglik sihhat versin ablam gerisi muhim degilBizimkilerde öyle olacak muhtemelen
Amin canım benim. Bütün evlatlarımıza inşallahAllah saglik sihhat versin ablam gerisi muhim degil
Kalp carpintisina bagli sanirim bilemiyorum ki .. doktor hamileligin her döneminde olabilir dedi ..3 ay 1 hafta benimde ❣ bulantin sence niye baslamis olabilir
Nasıl görüyorsunuz banlı olduğunukonu sahibi neden banlı?
Nasıl görüyorsunuz banlı olduğunu
Hmm anladım ama banlı olduğunu sanmıyorumüzgün yazıyor ya oradan düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?