- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
-
- Konu Sahibi ChocolateCookie
Gecer diye bekledim gecmedi basta sadece geceleri oluyordu ve sonra geciyordu ama artik bütün günümede yayiliyor bu durum iyice hayat kalitrm düstü ama bugün doktorumu aricam bi sorucam bakalim ..Acaba tansiyonun yükseliyor olabilir mi? 4 gün geçmiş niye bir doktora gitmedin, bir çok doktor kendi numarasini verir, keşke arasaydin. Daha fazla gecikme hemen bir doktora görün.
Bugün aricam doktorumu sorucam hafta sonu girince kaldi ..Bi doktora gidin
4 gündür bu şikayetiniz varmış
Eşiniz ne diyor
Bilmiyorum ki ya olabilir mi öyle bisey gercekten ..?Panik atak gibi birşey mi geçiriyorsunuz acaba ya bende 4 aylık oldum mide asidi bende de var
Olabilir bence neden olmasın ki doktorla hemen görüş bence yada bak tansiyon sorunu da olabilirBilmiyorum ki ya olabilir mi öyle bisey gercekten ..?
Evet bugün aricam inanir misin hic uyumadim gece .. gözlerimi kapattigim an kalbim agzimda atiyor sanki ve mide bulantisi sonra artik son haddine geliyor ve cikariyorum .. uyku uyumayi özledim ya ..Olabilir bence neden olmasın ki doktorla hemen görüş bence yada bak tansiyon sorunu da olabilir
Ya ben seni anlıyorum . Bende birşeyler üzüleyim bir gerileyim kalbim karnımın içinde atıyor sankiEvet bugün aricam inanir misin hic uyumadim gece .. gözlerimi kapattigim an kalbim agzimda atiyor sanki ve mide bulantisi sonra artik son haddine geliyor ve cikariyorum .. uyku uyumayi özledim ya ..
Offf cok feci bisey bu ya her gün dua ediyorum nolur gecsin diye .. sende mide bulantisi varmiydi nasilsinYa ben seni anlıyorum . Bende birşeyler üzüleyim bir gerileyim kalbim karnımın içinde atıyor sanki
O bendede vardi ama cok önceden ilacla tedavi edilmisti en son baktirdigimda hic bisey yoktu ama o zaman hamile degildim degismis olabilir dogru .. doktorumu aricam bugün bakalimBen de tiroit rahatsızlığı kalp çarpıntısıyla başlamıştı. Hamilelikte tiroit çok önemli. Mutlaka doktorunuza danışın
Ben öyle çok belirgin bulantı yaşamamıştım sabahları uyanınca biraz zaman geçiyor bir öğürme geliyor 1 Dk sürüyor ve geçiyor 10 kere filan da kustum. Bu arada stresli misinOfff cok feci bisey bu ya her gün dua ediyorum nolur gecsin diye .. sende mide bulantisi varmiydi nasilsin
Benimki sanki artik iyice kroniklesti gibi sanki calar saat gibi vücudum .. dün serumla ayaktaydim sonra zaten tekrar basladi gece hic uyumadim ve sabaha karsi artik iyice fena oldum ve cikardim bu hep böyle kac gündür .. bugün doktorumu aricam ..Tansiyon düşüklüğü çarpıntı ve mide bulantısı yapar..ayrica halsizlik fenalasma hissi de olur...
Tansiyon yüksekliği ise çarpıntı ve baş ağrısı yapar... ek olarak yine halsizlik ve fenalasma hissi yapabilir...
Ay olarak tam tansiyon düşüklüğü zamanindasiniz...
Tansiyon takibi yapın..
Bir de normalde çarpıntı her hamilelikte az çok olur ama az bi ihtinal hamileliğe bağlı kalp yetmezliği gelişebiliyormuş. Bu sebeple kardiyolojide muayene olun. Eğer normalse hamilelik çarpıntısıdır...
Ben de çok yaşadım çarpıntı...
2 defa kardiyolojiye göründüm.
Sorun çıkmadı..
Zate geçtı bir süre sonra...
Geçmişte varsa nüksetme olasılığı daha yüksek. Beni hamilelikte endokrine sık sık yolladılar. En ufak değişiklik bebeğin de tiroit rahatsızlıklarıyla doğmasına sebep olabilir demişti doktorumO bendede vardi ama cok önceden ilacla tedavi edilmisti en son baktirdigimda hic bisey yoktu ama o zaman hamile degildim degismis olabilir dogru .. doktorumu aricam bugün bakalim