- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
-
- Konu Sahibi ChocolateCookie
Kizlar ilginiz icin size cok tesekkür ederim .. doktorum aradim ve acilen gelmem gerektigini söyledi .. bi gece yatiracakmis beni hastanede .. suanlik durum bu bilginiz olsun istedim ..evet beimde resmen kalbim sırtımda atardı ve kalp atışımla sarsılırdım....
çok moral bozucu oluyor...
Ultrasondan sonra haber verir misinKizlar ilginiz icin size cok tesekkür ederim .. doktorum aradim ve acilen gelmem gerektigini söyledi .. bi gece yatiracakmis beni hastanede .. suanlik durum bu bilginiz olsun istedim ..
Tabiki .. cok korkuyorum ..Ultrasondan sonra haber verir misin
Korkma tansiyon sadece sende göreceksin sakin ol tamam mıTabiki .. cok korkuyorum ..
Sen baktın mı sonuçlarına ? Anormal bişey var mıKan aldilar damar yoli actiklarinda sonuclarim ciktiginda doktor sonuclara bakmadi bile kagidi verdi gitti o kadar mecburen bugünü bekledik .. doktorumun gelmesini bekliyorum hemen aricam
Canım gebelikte evde tansiyon aleti kesinlikle olmalı ? Yükselip düştüğünü bilsen ona göre evde ilk yardımı kendin yaparsın ,Kalmaya calisiyorum ama cildirmak üzereyim gercekten bi yandan kalp carpintisi hic durmuyor arkasina gelen mide bulantisi ve cikarma hissi diger yanda bebegim icin endiselenmem.. kac gecedir uyumuyorum
Korkmayın pozitif olmaya çalışınTabiki .. cok korkuyorum ..
Çok geçmiş olsun canım inşAllah önemli bişey değildir. İlk fırsatta yaz bize de.Kizlar ilginiz icin size cok tesekkür ederim .. doktorum aradim ve acilen gelmem gerektigini söyledi .. bi gece yatiracakmis beni hastanede .. suanlik durum bu bilginiz olsun istedim ..
Baş edemedim mecbur çektim, hayatımın en zor gunleriydi, gece de midem bulanirdi..Siz nasil bas ettiniz bununla gece uyuyabiliyor muydunuz ..? Evet danisicam mutlaka
Evet gecen yıl hamileydim.Hamile miydiniz o zaman ?
Çok şükür canım çok geçmiş olsunHepinizden Allah razi olsun Canlarim .. suan hastanedeyiz geceyi burda geciricem .. bebek gayet saglikli cok sükür kalp atisini dinledik ben kilo vermisim ama o almis cok sükür doktor endiselencek bisey yok dedi .. ekg cektirdik kardiyoloji doktora göründüm bugün holder takilacak kalp atislarim takip edilecek yarina kdar ama suan kalpte sorun görünmüyor dedi takip edicez dedi bakalim .. serum takildi biraz daha iyiyim cok Sükür .. Allah hic kimseyi darda koymasin gercekten cok zor hem kendi canin hem bebeginin cani .. Allah hepinizden razi olsun ..
Allah razi olsun canim .. tam kalp carpinti yasayacagin aydasin dedi kalp doktoruda bebek büyüdükce bu carpinti olabilir dedi .. ama takipde kalacaklar canim simdi gözüm acildi biraz cok sükür ..Çok şükür canım çok geçmiş olsun
Kadın doğumcun bir sebep söyledi mi peki bu durumun için ?
Bebeğinin iyi olmasına çok çok sevimdim
Sen de toparlarsın inşallah canım
Çok sevindim canım. Çarpıntı zaten hamileliklerde olabiliyor demekki seni kilo vermen ve havalarda etkilemiş. Saglıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah hepimizHepinizden Allah razi olsun Canlarim .. suan hastanedeyiz geceyi burda geciricem .. bebek gayet saglikli cok sükür kalp atisini dinledik ben kilo vermisim ama o almis cok sükür doktor endiselencek bisey yok dedi .. ekg cektirdik kardiyoloji doktora göründüm bugün holder takilacak kalp atislarim takip edilecek yarina kdar ama suan kalpte sorun görünmüyor dedi takip edicez dedi bakalim .. serum takildi biraz daha iyiyim cok Sükür .. Allah hic kimseyi darda koymasin gercekten cok zor hem kendi canin hem bebeginin cani .. Allah hepinizden razi olsun ..
InsAllah Canim herseye onlar icin katlaniyoruz ..Çok sevindim canım. Çarpıntı zaten hamileliklerde olabiliyor demekki seni kilo vermen ve havalarda etkilemiş. Saglıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah hepimiz
Aynen canım. Benim 3.gebeliğim. Ama bu yaramaz abisindende ablasındanda daha zor geldi. İnan benimde daha yeni gözüm açıldı bu haftalarda hep kusma yorgunluk.. Ama herşeye değer yeterki saglıkla kavuşalım yavrularımızaInsAllah Canim herseye onlar icin katlaniyoruz ..