- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
Defne Bennur arkadaşımın ismi çok beğeniyorum defneyi de bennuru da :)Eşim Eylül ve Sare ismini begeniyo bende derin defne yaren ismini onermistim ama onlardada kararsız kaldık değişik ve bir o kadarda güzel bir isim istiyoz bulamadığımız icn bu güne kadar kaldı kizm ismi
Benim kizimin adi mila
Cok seviyoruz ismini
Hem anlami güzel hemde kulağa hoş gelen bir isim olsun istiyorumklasik isim mi seviyorsunuz, güncel olan isimlerden mi seviyorsunuz?
farklı olsun kimsede olmasın diye düşünenlerden misiniz?
hayat görüşünüzü belli etmek istiyor musunuz?
aile büyüklerinin isimini düşünüyor musunuz?
kendi isimlerinize uygun olsun istiyor musunuz?
soyadıyla uyumlu olsun istiyor musunuz?
anlamı mı önemli kulağa nasıl geldiği mi?
bütün bunları düşünüp karar verin.
Eşim Eylül ve Sare ismini begeniyo bende derin defne yaren ismini onermistim ama onlardada kararsız kaldık değişik ve bir o kadarda güzel bir isim istiyoz bulamadığımız icn bu güne kadar kaldı kizm ismi
ben isim önermedim zaten de, siz bu kriterleri göz önünde bulundurun demek istedim.Hem anlami güzel hemde kulağa hoş gelen bir isim olsun istiyorum
Teşekkür ederim tabiki bunlarida göz önünde bulunduruyorum hem değişik hemde anlamı güzel isim olmasından yanayimben isim önermedim zaten de, siz bu kriterleri göz önünde bulundurun demek istedim.
mutlaka koyduğunuz ismi çok beğenen de beğenmeyen de olacaktır.
çocuğun geleceğini de düşünmek lazım bana göre. çok siyasi olan veya modası geçebilecek, ya da sırf farklı olsun diye tuhaf isimlerle çocuğu zora sokmamak lazım.
Öz turkcede elma demek , ruscada sevdigim sevgilim demek , orta asya kokenli bir isimTürkçe de bir anlamı var mı
ya da ilerde ne demek deyince nasıl cevap verecek
arkadaşımın kızının adı lina idi o ne ya demiştim de anlatmıştı
hurma dalı gibi bir şeydi galiba o geldi aklıma
bu arda arkadaşımın kızının adı da milena
Öz turkcede elma demek , ruscada sevdigim sevgilim demek , orta asya kokenli bir isim
Milena da guzel ama anlamini bilmiyorum
Benim nickim milana , milanin anasi :)
Mina, Maya, dora, mika, ares, asel, arya, asin, ales, buğles,iris, buğlem, hera,lina, erin, efes, henna, nicola, teslâ, buğu, iz,
Sizin için araştırma yaptım son zamanların trend isimleri bunlarmış
Bence tesla su koyun ya da asel san
Tesekkur ederim :)aaa
çok hoşmuş
mila'nın anası
anlamları da müthişmiş
Milena esasen yabancı ismi
milena ya mektupları var Kafka'nın eseri, oradan koymuşlar
ben sizin milana yı da rusça kökenli öyle bir şey sanmıştım
mila nın anası daha müthişmiş
mutlulukla büyüsün kızınız da
BuğuBuğu mu
hani şu camın buğusu
arabada kaloriferi açıyoruz ya gitsin diye
Derin haric digerleri guzel..Eşim Eylül ve Sare ismini begeniyo bende derin defne yaren ismini onermistim ama onlardada kararsız kaldık değişik ve bir o kadarda güzel bir isim istiyoz bulamadığımız icn bu güne kadar kaldı kizm ismi