Doğuma Hazırlık Acil kız isimleri onerirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
40 haftalık hamileyim kızım bugün yarın gelecek ama biz hala kızıma isim bulamadık güzel anlamlı kız isimleri onerirmisiniz lütfen

naz
nazlı
ipek
inci
incilay
incifer
liz

ben olsam inci ve naz arasında kalırdım

Benimki de geldi gelecek bizde aynı konudan muzdaribiz. İsimleri de okudum genelde aynı şeyler var sanırım bu dönemde. Annemin arkadaşının kızının adı Aysima idi. Belki hoşuna giderse diye öneriyim dedim. Bizde Eylül ve Peyker arasında kaldık. Aileler Peykeri beğenmiyor ama kimsenin lafına göre hareket etmek te istemiyorum. Zor iş

Benim begendigim isimler ; Damla,Defne,Duru,inci,Ece,Yağmur,Eda,Eylül .

İsim konusunda herkesin zevki farklıdır.

Kumsal
Masal
Hüma
Irmak
İpek
Elif
Öykü Bu tarz biraz daha kulağa soft gelen isimleri seviyorum...

Sırf farklı olacak diye Liva, Setenay,Nihle, İncifer,Mika, Tesla, Nicola tavsiye edilmiş fakat bu tip kulağa saçma sapan gelen isimleri tercih etmeyin naçizane tavsiyem...

Kumsal
Masal
Hüma
Irmak
İpek
Elif

Sırf farklı olacak diye Liva, Setenay,Nihle, İncifer,Mika, Tesla, Nicola tavsiye edilmiş fakat bu tip kulağa saçma sapan gelen isimleri tercih etmeyin naçizane tavsiyem...
Kızımın adını öykü koyduk canım zaten

Kumsal
Masal
Hüma
Irmak
İpek
Elif

(Bkz: ironi nedir) :KK48::KK48::KK48:

Önerdiğim isimler Liva, Setenay, incifer, mika vb. Bu saçma sapan isimlerden çok çok farklı...

Kendimle çelişmem için bu tarz isimlere benzer isimler önermem gerek ki öyle bir öneride bulunmadım...

Yok canısı onu demiyorum, saçma dediğin isimleri ben yazmıştım da aslında ironi yapıyordum yani ciddi yazmamıştım. Berbat isimler olduğu konusunda sana katılıyorum yani:KK48:

X