- 23 Mayıs 2019
- 643
- -45
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Sabah düzenli ye peynir zeytim omlet süt. Arada kuruyemiş ye. Sonra oğle yemeğin gözleme ayran 2 saat sonra ara öğün yine kuruyemiş yada muzlu süt. Sonra akşam yemeği tavuk pilav salata çorba bol ekmek en son yatarken yine süt iç. 3 ana 3 ara öğün yani. Hrr r öğünden sonra 2 bardak su. Yemekle birlikte içecek yasak. Su dahi içme sadece bitince içebilirsin. Abur cubur yok sigara yok dizenli uyku ve yürüyüş. Diyetisten boyle beslenmemi soyledi 4 kilo aldım 1 ayda.
Kararlı olursan düğününe kadar balık etli bir gelin olacaksın sıkıntı yok, moral bozmadan dediklerimizi uygula, harekete geç çünkü hiçbir şey yapmazsan daha çok pişman olursun.
Düğünü 10 ay sonra yapın
Ama canım 10 günde farkedilecek derece kilo alman pek mümkün değil, ama canını sıkma barbie bebek gibi olursun zaten gelinlik kınalık vs hep kabarık şeyler, kamufle eder kilonuÖyle bir şey mümkün değil...
Ama canım 10 günde farkedilecek derece kilo alman pek mümkün değil, ama canını sıkma barbie bebek gibi olursun zaten gelinlik kınalık vs hep kabarık şeyler, kamufle eder kilonu
canım 1ay kadar önce kilo alma garantili dedikleri bir şurupla tanıştım yalnız kilo aldiran şurup değil iştah açıyo ve duzenli yemek yiyorsun 1 ayda kilo alan çok olmuş ben moral olarak kötü bir zamana denkgeldiği için çok kullanamadım ama içtiğim zaman güzel yemek yiyebiliyorum uyku arasında bile açlıkla uyandığım oldu ilgilenirsen yardimcı olurum ama sitede isim vermek başka biryerden bahsetmek yasakmı bilmiyorumArkadaşlar 165 boya 41 kiloyum yemek yiyorum aslında ama düzenli değil. Sabahları pek bir şey yemem, öğlen de yemek yemem akşam çok yerim. Gece yemek yemiyorum genelde.
10 gün sonra düğünümüz var ve hiçbir elbise, kıyafet olmuyor bana. Yüzüm de zaten çok zayıf, aşırı zayıf. Ne yapmalıyım nasıl kilo alabilirim lütfen yardım edin.
Ne yapmalıyım, ne yemeliyim? Yüzüm nasıl kilo alır?
bendede bir liste var şurubu hazırlayan kişi şurupla birlikte yolladı.inanılmaz sonuç alanlar var.Kaynağın sayfasında hikayelerine bakman yeterli zaten.Hayatımda kahvaltı nedir gece yemek nedir bilmezdim sanırım çok dikkat edemememe rağmen midem biraz genişlemiş eskiden bir tabak yemekle doyarken şimdi ikinciyi yiyebiliyorum üstünede canım bişeyler istiyor badem fıstık ezmesi 1muz hergün hayatında olmalı.35 yaşında 40 kiloyum ilerde ne olacak bakalım böyle yaşamak gerçekten zor kemiklerim damarlarım çok belirgin 10kilo alsam nolur sanki umarım sende alabilirsinArkadaşlar 165 boya 41 kiloyum yemek yiyorum aslında ama düzenli değil. Sabahları pek bir şey yemem, öğlen de yemek yemem akşam çok yerim. Gece yemek yemiyorum genelde.
10 gün sonra düğünümüz var ve hiçbir elbise, kıyafet olmuyor bana. Yüzüm de zaten çok zayıf, aşırı zayıf. Ne yapmalıyım nasıl kilo alabilirim lütfen yardım edin.
Arkadaşlar 165 boya 41 kiloyum yemek yiyorum aslında ama düzenli değil. Sabahları pek bir şey yemem, öğlen de yemek yemem akşam çok yerim. Gece yemek yemiyorum genelde.
Cnm bende zayıfım evlendim hala kilo alamadım ama yemek yemem hiç acıkmam gelinliğe gelince zaten kabarık oluyor ve resimlerde de cok güzel çıkmıştı ama bir ara denemiştim şöyle söyleyim günde dört öğün süt ve süt ürünleri tüketmen lazım iki kere et haftada kesinlikle hergün pilav makarna ya bulgur pilavı diyetisyen tavsiyesiydiArkadaşlar 165 boya 41 kiloyum yemek yiyorum aslında ama düzenli değil. Sabahları pek bir şey yemem, öğlen de yemek yemem akşam çok yerim. Gece yemek yemiyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?