Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil - İstanbul-Pendik'te çalışacak yatılı bakıcı/yardımcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tunisienne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
2
0
1
48
Merhaba,

1 - 1,5 ay sonra doğum yapacak eşime, doğum yapana kadar yardımcı arıyorum. Eşim yabancı, çok az Türkçe biliyor. Ben yurtdışındayım. Bu süre içinde evde devamlı bulunup, ev işleri ve küçük çocuğun bakımını paylaşacak, acil bir durum olursa eşimi hastaneye yetiştirecek birisine ihtiyacımız var.

Çocukların biri 1 yaşında, diğeri 8 yaşında. Büyüğün herhangi bir bakıma ihtiyacı yok. Küçük olanı da zaten genelde annesinin kucağında ya da abisinin peşinde koşturuyor.

Az veya çok Arapça bilgisi tercih sebebidir, olması şart değildir.

Benim bulunduğum yerde cep telefonu şebekesi her zaman çalışmıyor. Whatsapp üzerinden +.... ile ulaşabilirsiniz.

Bayram tatili bitmeden de ulaşabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Personel temin eden güvenilir bir firma da olabilir. Önerebileceğiniz bir firma var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…