ACİL:Hamilelikte diş sorunları

Offf offff benim normalde damak yapim hassastir 2 aylik hamileyim 2 aydrda disim agriyo damaklarim agrito aslinda dolgulu disim dustu dr,gittim bisey yapmadi,ilk 3 ayla son 3 ay islem tehlikeli dedi,ama bisey yiyemiyorum cildiricam durmadanda karnim acikiyo ufff karbonatli tuzlu su deneyen varmi ?

Benimde yirmilik diş agrim var 5 haftalık gebelik napcan bilmiyorum damak acısı gbi de kasiniyo gbi çok az bi çıkıntı var of
f

Benimde yirmilik diş agrim var 5 haftalık gebelik napcan bilmiyorum damak acısı gbi de kasiniyo gbi çok az bi çıkıntı var of
f

Slm canım,ben 4 aylık oldum suan ,1 aydır rahatım ,sende demekkı kalsıyum az ben gıbı,cocuk ozamn senın damaklarındaki kalsiyuma kadar cekiyomus
Bak ben ne yaptım ,sensody kullanıyodum zaten gecırmıyodu bir ustunu aldım birde gunde 2,3 bardak kefır iciyorum be kasar peyniri tahsıldaroglunun kasarında 980 en yuksek kalsıyum var ,gunde 1,2 yumurts ve peynır tabagı yapıyorum her sabah agrı gectı sükur,ama 1 gun aksatıyım gene baslıyo aradada 2 gunde bır ,yogurt yıyorum

Hazirandada vardi agri simdide var,p,tesi gece si sabahladim kivrana kivrana,sali sabahında dr,agittim 20 lik dis iltihaplanmis.burdada son 3.ayda tedavi yapılmıyor yazmislar,kulak,bas,zonkkkk,zonkkk,deliricem artik
,28 haftaligim ,disci antibiyotik verdi c.tesi gel cekelim dedi,ama agri. Henuz gecmedi bir gun var,
Sizce agriyan dis cekilirmu?
Cok aciyormu? Hic dis cektirmedim henuz,ya yarida birakirsam,ya uyuşmasam,ayyyyyyy cok korkuyorum

Merhaba 31 haftalik bebeğim 20lik dişim parçalandı haftalardır ağrıdan uyuyamiorm. Sirkeli sarımsak karanfil.karanfil yağı.kolonya.gargara herşeyi denedim listerin hafifletti ama artık fayda etmio dayanamıyorum. Kime sorduysak cekemeyiz dediler telefonla görüştük Dr a gitmedim neyapmaliyim yardım edin ltfn dayanılmaz bir ağrı. Siz cektrdinizmi

evet canım hayatında ilk defa dış çektirdin hemde 7.ayim da hic acımadı çene ameliyatları yapan bir dr bu ,istanbul daysaniz yardımcı olurum

Merhaba arkadaşlar ben 7. Haftamda burda çok tanınmış özel bir doktora gittim dişim ağrıyordu yirmilik dişim ve 6. Dişim i aynı anda çekti hamilelikte sorun olmaz dedi. Daha sonra dudagimda uyuşukluk oldu halen hissetmiyorum. Hamileligimin 12. Haftasına gelince bende ağrılar başlamıştı ve doktora gittim bebegimin kalbi 7. Hafta durmuş o kadar üzüldüm ki. Belki başka sebebten dolayıdır bilemiyorum ama ben buna bağladım. Bunu yazma sebebim de benim gibi bu hataya sizde düşmeyin halen kendimi suçluyorum ama biz doktora güvendik.

çok üzüldüm canım,senin dr un nasıl izin verdi kadın doğum dr,u ?
4 aya kadar sac bile boyatilmiyor nasıl ve ne cesaretle 6 dışı çekiyor seninki de cesaret canım

çok üzüldüm canım,senin dr un nasıl izin verdi kadın doğum dr,u ?
4 aya kadar sac bile boyatilmiyor nasıl ve ne cesaretle 6 dışı çekiyor seninki de cesaret canım
kadın doğum doktoruma sormadım ben. Diş doktoru hicbir yan etkisi olmadığını söyleyince o ağrıya dayanamayip çektirdik. Toplam 2 diş canım yirmilik ve üstten 6.Dişim benim ilk hamileligim olduğu için tecrubesizligim vs yüzünden geldi bunlar başıma çok pişmanım belkide bu yüzden de kaybetmedim bebeğimi bilmiyorum

Ben ağrıdan oluyord um da hic bi dr,çekmedi 4 aylıkken ,dr u dava edebilirsin belkide,dr ne diyor neden kaybetmişsin?

İnşallah kucağına alirsinn2. Bebeğini canım

Ben ağrıdan oluyord um da hic bi dr,çekmedi 4 aylıkken ,dr u dava edebilirsin belkide,dr ne diyor neden kaybetmişsin?

İnşallah kucağına alirsinn2. Bebeğini canım
ben o üzüntü ile ayrıntılı sebebini soramadım tekrardan kontrole gidince soracagim sadece sağlıksız gebelik dendi bana. Doktor alanında söz de çok iyi bir doktor doktorasını falan yapmış çok meşhur biri ama benim disimi çektiğine dair elimizde bir belge fatura vs de yok. Keske arastirsaydim o ağrıdan ölürdüm gene de cektirmezdim kendime çok kızıyorum bu konuda. Şuan ikinci bebeği düşünecek halde değilim ki.

oda olabilir sağlıksız gebelik yani ,neden kayıt açmıyorlar mı fatura fiş almıyormusunuz? Kaç gün oldu çektireli ben ayni ayın icerisindeysem o ayin faturasını sonradanda çok aldığım oluyordu

Hayırlısı canım üzülme ,vakti zamani gelince rabbim sen istesende istemesen de verecektir hazır olunca

hayırlısı evet. Ama hesaplamalirima göre bebegimin kalp atışının durması diş çekiminin olduğu zamana denk geliyor.. Fatura falan yok özelde çektirdik elden verildi para. Adam öyle çalışıyor sanırım ilk defa gittim ben zaten. İlk ve son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…