- 24 Eylül 2008
- 220
- 29
-
- Konu Sahibi ugurnuriye
26 haftalık hamileyim. 2 haftadır dşlerim çok ağrıyor. özellikle 20 lik dişimden tüm yanağıma ve kulaklarıma kadar ilerleyen bir ağrı beni mahvediyor. :bbo: Dayanamadım yarın dişçiye gidecem. Ama ne yapacak bilmiyorum. uyuşturucunun zararı olur mu acaba. Dişimi yaptırmazsam ağrısına da dayanamıyorum. Çürük dişler bebeğime zarar verir mi bilmiyorum. Acil fikirlerinizi bekliyorum.
merhaba canım bende tam 20 haftalık hamileyim bende 18 haftalıkken diş ağrısıyla dişçiye gittim artık dayanamayıp mecburen 20 lik dişim en arkdaki dişim kanal tedavisi yapılmaya başlandı ama dişim çok berbat olduğundan kanal tedavisi yarıda kaldı dişim kurtarılamadı ve çekildi ve 2 adet morfin vuruldu çok çükür şimdi iyiyim ama 3 6ay ay arası yapılıyo diş tedavileri bence hemen git derim bir an önce baktır erğer 1 hafta daha oyalanırsan bakmazlar benim 2. hamişliğim 1. bebişimdede çok çektim diş ağrısı ve tam 7 aylık hamiştim tedavi yapmadılar 2 ay çektim o ağrıyı 6. ayın bitince hiç bi tedavi uygulanmıyo neyse ben seni aydınlatayımda ama korkma morfinden bişey olmuyo benim uyuşmadı 2 tane vurdu mecbur sende canım tedavine hemen baktır yarın git vallahi şimdi acilde bile bulursan git derim( başıma geldiği için bilirim neyse hayırlı geceler sağlığına kavuşursun inşallah canım:Saruboceq:
Canım hiç oyalanma 6ıncı aya girmeden git. Agrılarn yarattıgı stres bile bebek için zararlı zaten şuan 2inci 3 aylık dönemde oldugun için sorun olmaz. Bende senin kadarlıkken kanal tedavi oldum hiç bi sorun olmadı merak etme tabi kadın dogum doktorunada danış☺Kızlar eski Hamisler konu baya eski ama benimde 1 haftadır dişlerim ağrıyor ihmal ettim gitmedim dun gece sabaha kadar uyumadım 18 haftalık hamileyim . Bu tedavileri yaptıranlar bi yol gösterin sorun çıktı mı sizdesağ arka alt çenem tümden ağrıyor
Geçmiş olsun .İlk 3 ayın dolmuş çekebilir aslında şuan. Devlete gidiyosan sorumluluk almak istemiyolar malesef. Diş doktorunu degiştr bence olmadı kadın doğum doktoruna anlat risk olmadıgına dişin çekilebilecegine dair imzalı bi kagıt versin o zaman yapıyolar bendede aynı problemi çıkarmşlardı.Benımde sağ alt tarafta 20lik dilim çıkıyor. Çok Ağrım var 12 +2 haftalık hamıleyım dayanmıyorum artık çok ağrı oluyor doktorum izin verdı ama diş doktoru çekmiyor düşük tehlıken olur dıyor ne yapacağımı şaşırdım