Acil!! Gebelik

Ayy hayırlı olsun bende adet gormedim polikisitigim kasim 27de sattı adet gormeden hamile kalmisim.. tabiki saglikli bir gebelik mi bilmiyorum ama carsamba 4,29du bugun 47,80
kuzum belirtin varmıydı benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde

gözün aydın olsun kucağına alırsın inşallah sağlıkla bu arada darısı başımıza

Kasım 27de adet oldum ben sonra aralikta bati 3 gun gecince test yaptim negatifti bir belirtim yoktu , epeydir halsizdim ama bas dönmesi icin kansizlikmi var diye gittim her ihtimale karsi beta baktilar ve 4.97 cikti 2 gun sonra cagirdilar 47.84 simdi kimyasal mi yoksa degil mi diye bekliyorim, arada kasiklarimda batma oluyor ve heryerimden aşırı sivilce çiktı.. birde ben oglumdada hemen asermistim simdide aseriyorum ama bu sefer iki farkli seye.. umarim gec dollenmedir ve pozitiftir seninkiside

Düşükten sonra kan değerlerinizin sıfırlandığına baktırdınız mı .ben de kürtaj oldum 1,5 ayda sıfırlandı inşallah hamilesinizdir

Bendede böyle çıktı testte ama hamile değilmişim kanda daha net çıkar

Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin inşallah
Yaaa çok güzel hayırlı olsun.. bende 7. Haftada düşük yaptım. Doktor 40 güne kadar adet olursun dedi bugün 37.gün ama hala yok. beklemekten çok sıkıldım artık ilk adetin geçmesini bekliyoruz tekrar denemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…