- Konu Sahibi Meleksin07
-
Ayyyy çok mutlu oldum Allah'ım saglikla kucağına sayı nasip etsin n hayırlı olsunSonuç 190.8
2 kart artmış hayırlı olsunAyy hayırlı olsun bende adet gormedim polikisitigim kasim 27de sattı adet gormeden hamile kalmisim.. tabiki saglikli bir gebelik mi bilmiyorum ama carsamba 4,29du bugun 47,80
Son adet tarihin önemli canım190.8 kaç haftalık oluyor canım ya
Canım öyle hesapladığımda düşük yaptığım zaman bir haftalık oluyor ama onu anlayamıyorumSon adet tarihin önemli canım
Canım öyle hesapladığımda düşük yaptığım zaman bir haftalık oluyor ama onu anlayamıyorum
Yok canim son adet tarihine gore 1 haftalik oluyor ama normalde 1 aylik oldugunda daha 2 haftalik oluyor cok farkli bir hesaplama doktorlarin ki
Buyuk ihtimal 2 hafta onceki iliskide gelmis bebegin :)Canım öyle hesapladığımda düşük yaptığım zaman bir haftalık oluyor ama onu anlayamıyorum
Ya az az kahverengi leke geliyor bişey olur muYok canim son adet tarihine gore 1 haftalik oluyor ama normalde 1 aylik oldugunda daha 2 haftalik oluyor cok farkli bir hesaplama doktorlarin ki
Acile git canım birsey söylemem yanlış olurYa az az kahverengi leke geliyor bişey olur mu
kuzum belirtin varmıydı benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerdeAyy hayırlı olsun bende adet gormedim polikisitigim kasim 27de sattı adet gormeden hamile kalmisim.. tabiki saglikli bir gebelik mi bilmiyorum ama carsamba 4,29du bugun 47,80
gözün aydın olsun kucağına alırsın inşallah sağlıklakuzum belirtin varmıydı benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde
Kasım 27de adet oldum ben sonra aralikta bati 3 gun gecince test yaptim negatifti bir belirtim yoktu , epeydir halsizdim ama bas dönmesi icin kansizlikmi var diye gittim her ihtimale karsi beta baktilar ve 4.97 cikti 2 gun sonra cagirdilar 47.84 simdi kimyasal mi yoksa degil mi diye bekliyorim, arada kasiklarimda batma oluyor ve heryerimden aşırı sivilce çiktı.. birde ben oglumdada hemen asermistim simdide aseriyorum ama bu sefer iki farkli seye.. umarim gec dollenmedir ve pozitiftir seninkisidekuzum belirtin varmıydı benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde
Ne yaptın ne oldu merak ettim ?Ya az az kahverengi leke geliyor bişey olur mu
Yerleşme lekesi dendi canım salı günü ultrasonu beklicemNe yaptın ne oldu merak ettim ?
Düşükten sonra kan değerlerinizin sıfırlandığına baktırdınız mı .ben de kürtaj oldum 1,5 ayda sıfırlandı inşallah hamilesinizdirKızlar acil yardımınız lazım ben 23 aralıkta düşük yaşadım. Son bir haftadır tekrar gebelik belirtileri başladı ve bugün eczane testi aldım yaptım ekliyorum onuda. Pozitif çıktı. Bakar mısınız sonucuma. Şimdi hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum. Olabilir mi böyle bişey
Evet sıfırlanmıştıDüşükten sonra kan değerlerinizin sıfırlandığına baktırdınız mı .ben de kürtaj oldum 1,5 ayda sıfırlandı inşallah hamilesinizdir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet sıfırlanmıştı
Ay hadi hayırlisı bende de idrarda kan cikti cok az banada yerlesme kanamasindan kaynaklanmıstir demislerdiYerleşme lekesi dendi canım salı günü ultrasonu beklicem
Bende seninle aynı tarihte düşük yaptım ve hala adet olmadım acaba test yapsam mı şimdiSonuç 190.8
Bendede böyle çıktı testte ama hamile değilmişim kanda daha net çıkarKızlar acil yardımınız lazım ben 23 aralıkta düşük yaşadım. Son bir haftadır tekrar gebelik belirtileri başladı ve bugün eczane testi aldım yaptım ekliyorum onuda. Pozitif çıktı. Bakar mısınız sonucuma. Şimdi hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum. Olabilir mi böyle bişey
Yaaa çok güzel hayırlı olsun.. bende 7. Haftada düşük yaptım. Doktor 40 güne kadar adet olursun dedi bugün 37.gün ama hala yok. beklemekten çok sıkıldım artıkÇok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?