- 18 Aralık 2020
- 89
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meleksin07
-
Pozitif canım hayırlı olsunKızlar acil yardımınız lazım ben 23 aralıkta düşük yaşadım. Son bir haftadır tekrar gebelik belirtileri başladı ve bugün eczane testi aldım yaptım ekliyorum onuda. Pozitif çıktı. Bakar mısınız sonucuma. Şimdi hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum. Olabilir mi böyle bişey
İnşallah çok teşekkür ediyorum. Ama mümkün mü böyle bişey düşükten sonra bir adet bile geçmedi dahaPozitif canım hayırlı olsunsağlıkla gelsin hayırlı haberini bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ediyorum. Ama mümkün mü böyle bişey düşükten sonra bir adet bile geçmedi daha
Resme göre mümkünİnşallah çok teşekkür ediyorum. Ama mümkün mü böyle bişey düşükten sonra bir adet bile geçmedi daha
Bende çok heyecanlıyım sonuç çıksın paylaşıcam seninle deResme göre mümküninşallah Allah hayırlisini versin diyelim bende heyecanlandım şimdi
Sonuç 190.8Resme göre mümküninşallah Allah hayırlisini versin diyelim bende heyecanlandım şimdi
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınızı diliyorumSonuç 190.8
Canim hevesini kirmak istemem ama eğer düşük aninda beta hcg değerin yuksekse onun normale inmesi zaman alir bir kaç hafta ala bilir. Hatta dusuk sonrasi betanin artdigi ama hamilelik lehine olmayam durumlar da var. Yine de hamile kalma ihtimali de var en iyisi doktoruna daniş. Ablamda 3 haftaya kadar test pozitifdiSonuç 190.8
İnşallah çoookk teşekkür ediyorumHayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınızı diliyorum
23 aralıkta düşük yaptım 24ünde sıfırlandı değerim. Doktorumla konuştum hemen hamile olduğumu söyledi progestana başlamamı söylediCanim hevesini kirmak istemem ama eğer düşük aninda beta hcg değerin yuksekse onun normale inmesi zaman alir bir kaç hafta ala bilir. Hatta dusuk sonrasi betanin artdigi ama hamilelik lehine olmayam durumlar da var. Yine de hamile kalma ihtimali de var en iyisi doktoruna daniş. Ablamda 3 haftaya kadar test pozitifdi
Sifirlandiysa o zaman şuphe yok ne guzel. Hayirli olsun23 aralıkta düşük yaptım 24ünde sıfırlandı değerim. Doktorumla konuştum hemen hamile olduğumu söyledi progestana başlamamı söyledi
Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin inşallahSifirlandiysa o zaman şuphe yok ne guzel. Hayirli olsun
Bneim geçen ayda kalçamın sol tarafında ağrı oluyordu bu ay da oldu ordan tahmin ettim. Normalde regl olmadan 2 hafta önce göğüs hassasiyeti oluyordu hamile olduğumda o olmadı. Mide bulantısı ara ara oldu. Arada bir tansiyonum düşüyordu gibi gibi belirtilerBelirtileriniz neydi acaba? Cok sevindim sizin adınıza. Veren Rabbim önceden düşükte yapmis olsaniz bile veriyor hamdolsun. Rabbim saglikla hayirlisi ile kucağınıza almayi nasip etsin
Canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız önceki düşük olduğu için çok korkuyorum benAyy hayırlı olsun bende adet gormedim polikisitigim kasim 27de sattı adet gormeden hamile kalmisim.. tabiki saglikli bir gebelik mi bilmiyorum ama carsamba 4,29du bugun 47,80
Aklına kötü şeyler getirme canim benim yaCanım benim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız önceki düşük olduğu için çok korkuyorum ben
Allahım yardımcı olsun hepimize inşallahhhAklına kötü şeyler getirme canim benim ya
190.8 kaç haftalık oluyor canım yaAklına kötü şeyler getirme canim benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?