Gebeliğe Hazırlık acil gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullanmıştım progestan ama vajinal yolla doktorum daha etkili olduğunu söylemisti doktoruna bi danış istersen
Doktora danıştım ama bi şey demedi varsa bebeğe zararı olmaz iç sen dedi yani burda doktor sıkıntı biraz kan testi vericem yarın ona göre van a gitcez

Kizlar cuma günkü değerim 9.8di bugünkü değerim 3.7bu ne demek şimdi neden böyle olduki

Kızlarrrr değerim Pazar günü 7.51 di bugün 21.47 ye yükselmiş Ama kanamam oluyo artış nasıl normal mi ?

Kizlar cuma günkü değerim 9.8di bugünkü değerim 3.7bu ne demek şimdi neden böyle olduki
9 zaten çok düşük bi değer biyokimyasal gebelik. Hatta gebelik bile yok. Ben de Yaşadım daha önce 46 dan yükselmedi. Dert etme kendini de yıpratma. Bi dahaki aya inşallah

İnşaallah cnm herkese dedim bide hamileyim çok kötü bı durum ya
9 gebelik değil ama keşke demeseydin ama boşver . Benim doktorum bana bi kez ben 100 den aşağısını gebelikten saymam demişti dumur olmuştum. Ama burda çok düşük değerlerin yükseldiğini de okudum . Kısmet. Üzülme hiç en azından gebe kalabiliyorsun öyle düşün.

Hakslisin canm doktor hamilesin diyince hevesle dim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…