burda doktora gitmek çok zor hakkarideyiz Görev yerimi burası ve sadece devlet hastanesi var bi kaç gün daha beklicem zaten şuan çok küçük Perşembe günü yine kan veririm Artacak mı bakalm hayırlısı inşAllahBu normal değil bence doktora gözüktün mü
Hayırlısı olsun canımburda doktora gitmek çok zor hakkarideyiz Görev yerimi burası ve sadece devlet hastanesi var bi kaç gün daha beklicem zaten şuan çok küçük Perşembe günü yine kan veririm Artacak mı bakalm hayırlısı inşAllah
Istersen doktorumun ismini vereyim ara bi konuş ilgilenir istiyorsan zor durumdayım dersinHayırlısı olsun canım
Çok teşekkürler Manisa’dan bi doktorla konuştum ablam ayarladı hapa devam ediyorum ve yatıyorm su ,yemek ve tuvaket dışında hiç kalkmıyorum . Yarın doktora görüncem bakalmIstersen doktorumun ismini vereyim ara bi konuş ilgilenir istiyorsan zor durumdayım dersin
Kimyasal oluyo demek inşallah değildirKizlar cuma günkü değerim 9.8di bugünkü değerim 3.7bu ne demek şimdi neden böyle olduki
Hasta oldum şimdi canm kimyasal demekkiKimyasal oluyo demek inşallah değildir
Ya insanları boşver benimde bayramda 38di hamilesin dediler bayramdan sonra 0.37 oldu napalım nasip biz çokmu mutluyuz bu durumdan takma kimseyiİnşaallah cnm herkese dedim bide hamileyim çok kötü bı durum ya
Benim 38 den düştü boşver canımız sağolsunHasta oldum şimdi canm kimyasal demekki
Aynn canm Allah buyukBenim 38 den düştü boşver canımız sağolsun
Benim tüp bebekte dondurulmuşlar var bu ayda onları deniycem inşallahAynn canm Allah buyuk
Hayırlısı inşallah tutar cNmBenim tüp bebekte dondurulmuşlar var bu ayda onları deniycem inşallah
İnşaallahHayırlısı inşallah tutar cNm
Değer normal canım ilk bebek mi :) hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum
Evet ilk çok teşekkür ederimDeğer normal canım ilk bebek mi :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?