fotografta pek elli olmuyor. umarım vardırVar görünüyor
Var var, gayet belli görünüyor, inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim,fotografta pek elli olmuyor. umarım vardır
iş cıkısı kan vericem umarım vardır hayırlısı :)Var var, gayet belli görünüyor, inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim,
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtin var mıydı?22.40 cıktı
cok saskınım. cok sag ol amin hayır yoktu. sadece sürekli uyukluyordumHadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtin var mıydı?
cok saskınım. cok sag ol amin hayır yoktu. sadece sürekli uyukluyordum ve cok huysuzlaşmıştım
[/Qve cok huysuzlaşmıştımcok saskınım. cok sag ol amin hayır yoktu. sadece sürekli uyukluyordum
wing yakaladm senivar gibi görünüyor kan testi yaptırmakta fayda var hayırlısı olsun
sabah ovülasyon testi yaptım koyu cıktı 2. çizgi şüphelendim. az önce idrar testi yaptım.
regle 2 gün var.
sonucun 22.04 cıkmıştı suan 9 haftalık hamileyim :) umarım seninde vardırCanm sonucun ne çıktı acaba bende silik cikiyo
Hayırlı olsn canm bende almaya gitcem birazdansonucun 22.04 cıkmıştı suan 9 haftalık hamileyim :) umarım seninde vardır
umarım vardır güzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsn canm bende almaya gitcem birazdan
İnsaalh canm dua etumarım vardır güzel haberlerini bekliyorum
Ay ben de merak ettim hadi guzel haberlerle gel insallahİnsaalh canm dua et
Kizlaaarr hamileyiiimmmm 9.8 sonuçAy ben de merak ettim hadi guzel haberlerle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?