Bir hafta geçti şuan pazar kan testi sonucun 7.51Canım günün gectimi peki kaç günün gecti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta geçti şuan pazar kan testi sonucun 7.51Canım günün gectimi peki kaç günün gecti
Ağız yoluyla alıyorumProgestanı vajinal yolla mı kullanıyorsun ağız yoluyla mı ?
İnşallah öyledir yarın öğlen mutlaka haber ederimCanım değerin iyi yükselmiş bencede bol bol dinlen iyi beslen insaallh bebisin tutunur sana üzülme moralini bozma biliyrm zor ama moralini iyi tut iyi düşün iyi olur insaallh![]()
Bende kullanmıştım progestan ama vajinal yolla doktorum daha etkili olduğunu söylemisti doktoruna bi danış istersenAğız yoluyla alıyorum
Doktora danıştım ama bi şey demedi varsa bebeğe zararı olmaz iç sen dedi yani burda doktor sıkıntı biraz kan testi vericem yarın ona göre van a gitcezBende kullanmıştım progestan ama vajinal yolla doktorum daha etkili olduğunu söylemisti doktoruna bi danış istersen
Doktora danıştım ama bi şey demedi varsa bebeğe zararı olmaz iç sen dedi yani burda doktor sıkıntı biraz kan testi vericem yarın ona göre van a gitcez
[/QUOTE hayırlısı inşallah bol bol dua oku allah yardımcın olsun
Ya çok yeni gebelik olduğu için boyle yada değerin az yukseliyo cnm hayırlısı olsunBir hafta geçti şuan pazar kan testi sonucun 7.51
Kimyasal yada dış gebelik canım ama yinede yarın testi yeniden yaptırKizlar cuma günkü değerim 9.8di bugünkü değerim 3.7bu ne demek şimdi neden böyle olduki
Bu normal değil bence doktora gözüktün müKızlarrrr değerim Pazar günü 7.51 di bugün 21.47 ye yükselmiş Ama kanamam oluyo artış nasıl normal mi ?
Bu normal değil bence doktora gözüktün mü
Kanamam yok şuan yarın ne yaptırım değerim düştü yukse lirmikiKimyasal yada dış gebelik canım ama yinede yarın testi yeniden yaptır
Pazar gününden bu yana bence normal artışKızlarrrr değerim Pazar günü 7.51 di bugün 21.47 ye yükselmiş Ama kanamam oluyo artış nasıl normal mi ?
Bilmiyorum ki canım bi kadın dogumcuya sor ister sen tahlil yaptirdigin yerde bisey demediler miKanamam yok şuan yarın ne yaptırım değerim düştü yukse lirmiki
Canm kadın doğuma gittim zaten şimdide gebelik yok diyo bana deli olcam bu nasıl bişiBilmiyorum ki canım bi kadın dogumcuya sor ister sen tahlil yaptirdigin yerde bisey demediler mi
9 zaten çok düşük bi değer biyokimyasal gebelik. Hatta gebelik bile yok. Ben de Yaşadım daha önce 46 dan yükselmedi. Dert etme kendini de yıpratma. Bi dahaki aya inşallahKizlar cuma günkü değerim 9.8di bugünkü değerim 3.7bu ne demek şimdi neden böyle olduki
İnşaallah cnm herkese dedim bide hamileyim çok kötü bı durum ya9 zaten çok düşük bi değer biyokimyasal gebelik. Hatta gebelik bile yok. Ben de Yaşadım daha önce 46 dan yükselmedi. Dert etme kendini de yıpratma. Bi dahaki aya inşallah
9 gebelik değil ama keşke demeseydin ama boşver . Benim doktorum bana bi kez ben 100 den aşağısını gebelikten saymam demişti dumur olmuştum. Ama burda çok düşük değerlerin yükseldiğini de okudum . Kısmet. Üzülme hiç en azından gebe kalabiliyorsun öyle düşün.İnşaallah cnm herkese dedim bide hamileyim çok kötü bı durum ya
Hakslisin canm doktor hamilesin diyince hevesle dim işte9 gebelik değil ama keşke demeseydin ama boşver . Benim doktorum bana bi kez ben 100 den aşağısını gebelikten saymam demişti dumur olmuştum. Ama burda çok düşük değerlerin yükseldiğini de okudum . Kısmet. Üzülme hiç en azından gebe kalabiliyorsun öyle düşün.