• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık acil gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu normal değil bence doktora gözüktün mü
burda doktora gitmek çok zor hakkarideyiz Görev yerimi burası ve sadece devlet hastanesi var bi kaç gün daha beklicem zaten şuan çok küçük Perşembe günü yine kan veririm Artacak mı bakalm hayırlısı inşAllah

burda doktora gitmek çok zor hakkarideyiz Görev yerimi burası ve sadece devlet hastanesi var bi kaç gün daha beklicem zaten şuan çok küçük Perşembe günü yine kan veririm Artacak mı bakalm hayırlısı inşAllah
Hayırlısı olsun canım

Istersen doktorumun ismini vereyim ara bi konuş ilgilenir istiyorsan zor durumdayım dersin
Çok teşekkürler Manisa’dan bi doktorla konuştum ablam ayarladı hapa devam ediyorum ve yatıyorm su ,yemek ve tuvaket dışında hiç kalkmıyorum . Yarın doktora görüncem bakalm

Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum

Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum
Değer normal canım ilk bebek mi :) hayırlı olsun

Back