Her yoruma alıntı yapamıyorum ama cevap vereyim. Öncelikle herkese teşekkürler.
Özellikle
Katibin Ruhu
in eski konumdaki mesajları durumu çözmeme çok yardımcı olmuştu. Sonra beni yanlış anlasa da müteşekkirim.

Eşimle barışmadım. Çocuk hiç düşünmedim.
Belki her şeyi anlatamadığım için ikna edemedim ama hala yaşamayacağım şeyler var.
Eşim dışardan nasıl görünür, ailemin akıllı çocuğu olmazsam ölürüm diyen bir itibar manyağı.
Ev benim üzerime olduğundan kilit değiştirtmem sorun olmaz diye düşündüm.
Olmadı da. Burada yaşamaya devam etmek istedim çünkü bence güvenli ve şu an uygun.
Bu arada işe kabul edildim.

Eşime ya ailelere her şeyi anlatırız ya da yakamdan düşeceksin. Şu iki konuyu ailen duymasın istiyorsan o son yaptığın ayıbı kimse bilmesin istiyorsan .... olup gideceksin dedim.
Terapi alayım, yemin edeyim diye yalvardıkça midem bulandı. Madem yapabiliten vardı yapsaydın zamanında ölsen umrumda değilsin dedim.
Ev bulup eşyalarını alacakmış. Sonra ailelerle birlikte konuşalım irdelemesinler dedi.
Çünkü ödü patlıyor rezil olacak diye. Katip sana dm atacağım ayrıca. Bu kısım sende otursun diye.
İnşallah boşanma kağıdını da sana atarım sen doğrularsın herkese.
Bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş. Çekişmelinin itici olmaması ve pisleşmemesi için ben de onun bir hafta ev bulmasını beklemeyi kabul ettim. Bu aşamada birlikte kalmıyoruz. Arkadaşında kalıyor.
Bir kez eşya istedi güvenliğe bıraktım aldı. Ben de 3 gün kadar eşimin iş seyahati var diye ailemde kaldım.
Eşimin aile tarafı çok şirret bilassa annesi küfür, hakaret vs. Babam kadına hakaret etmez, el kaldırmaz ama mazallah beyin kanaması geçirir. Hiper tansiyonu var.
Babaannem ben çocukken tansiyona bağlı beyin kanamasından öldü.
Büyük amcam da öyle. O yüzden babama olanı da söylemek istemiyorum ailesi ile muhattap etmek de. Umarım herkese anlatabilmişimdir.
Ailem şu aşamada çok sinirlenir ve gidip hesap sorar.