Asla öyle şeylere tav olmam. İlişli boyunca çiçek aldırmadım. İki gerzek şey değil eskiden anlayış arardım kabul ettim hasta olduğunu. Size yemin ederim kabeye gidip gelse boş artık.Sakin çocuk yapmayın, bakın siz bugün susarsanız ardı arkası kesilmez , bir çiçeğe bir güler yüze kanmayın, eniştem halamla barışmak için kocaman çiçek getirdi ne oldu değişti mi hayır, iyice süründürün gerekirse de boşayın...
Ailem de aynı böyle ama bu insanlar çok çirkinler. Çok üzülür yıpranır ailemBazı kadınlar da boşanmanın bundan daha kötü olduğunu düşünüyor. Bende kız evlat yeriştiriyorum biri kızımın kılına dokunsa ortalığı ayağa kaldırırım. O kalmak istese ben kabul etmem. Eve zincirlerim kızımı.
HayırArtık hiçbi şeye inanmam diyemiyorum ben valla. Ailemi dahil etmeden kurtulamaz mıyım yani?
Ailen 2 gün üzülür 3 gün üzülür. Şu halini bilseler be buna gık demediğini inan kahrolurlar. Yapmayın Allah aşkına üzülmeden dolayı falan değil, kocasız kalma korkusu bu.Ailem üzülmesin diye korkuyorum evet ama bunu ona söylemiyorum tabii ki.
Tabii. Annesi baban umrumda değil fırlasın tansiyonu der ağzını açmaz. Aynı anası oğlum babanı üzdünüz der ortalığı yıkardı. Anlatırsam babası reddeder onu o yüzden asla istemez anlatmamı diye güveniyorum. Bilmiyorum kafam yandı.Yapar neden yapmasın ki? Ayrıca babasına anlatmanız ve adamın hastalanması durumunda, sebep oldun diyerek ana oğul tabiri caizse sizi paralarlar bile.
Siz boşanma sürecinde genelde erkek tarafının ne kadar çirkinleşebileceğini bilmiyorsunuz, her türlü iftira bile atılır da ağzınız açık kalır.
Siz hastaneye gidin ve ben kesinlikle darp raporu istiyorm deyin , ayrıca şuan kendinizi kandırıyorsunuz ilerde bugün sustuğunuz için pişman olacaksınız, ailem duymasın yok ailene bişey demeyecem bunların hepsi uzatmaları oynamaktır, yapmayın etmeyin Allah aşkına...Siz yanılmadınız. Ben eskiden ailesi yüzünden diyordum şimdi biliyorum ki sorun kendisi. Sürdürmeye niyetim yok.
Otele, arkadaşıma gitsem beni ailemin evinde arar.
Aileme gitsem akşam babam kapılarına dayanır.
O bu evden gitsin istiyorum. Çıkamadığım yer burası.
Ben onla barışmayı düşünmüyorum. Kavga gürültü tamam okey ama bu son radde kabul edilir bir şey değil.
Bu esnada buradaki bir hastaneyle görüştüm 2-3 kızarıklık ve morluk ciddi darp izi sayılmaz. Karakola gidin oradan ilerleyin dediler.
ya bunlar olacak zaten siz sadece şu anda olacakları erteliyorsunuz. dediğiniz gibi aileniz arkanızdaysa zaten ailenizle bu durumu en az hasarsız atlatırsınız. Böyle devam ederseniz bu adan size daha çok şiddet gösterirTabii. Annesi baban umrumda değil fırlasın tansiyonu der ağzını açmaz. Aynı anası oğlum babanı üzdünüz der ortalığı yıkardı. Anlatırsam babası reddeder onu o yüzden asla istemez anlatmamı diye güveniyorum. Bilmiyorum kafam yandı.
Değil. Yani beni eleştirin fikir verin diye konu açmışken neden yalan söyleyeyim? Hatamı da söylüyorum kendimi eksik hissettiğim yere de.Ailen 2 gün üzülür 3 gün üzülür. Şu halini bilseler be buna gık demediğini inan kahrolurlar. Yapmayın Allah aşkına üzülmeden dolayı falan değil, kocasız kalma korkusu bu.
Hayır gerçekten öyle değil. Olsaydı açıkça söylerdim.
Babam evlenmemi istemedi. Ben gidip ona bana bağırdı bile desem gidip saldırır. Neticede 60küsür yaşında belli hastalıkları olan adam.
Karşısındaki pislik. Zarar görür, tansiyonu çıkar diye korkuyorum. Daha önce sadece sesinin yükseldiğini duyduğunda sinirden köpürüp hastanelik olmuştu.
İstemiyorum üzülsünler, yıpransınlar. Bu kadar kötü insanlara benim yüzümden bulaştılar zaten. Ben kendim ettim kendim buldum, onları üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum.
Onu da hemen bugün karakola çağırıyorlar mı? Ben raporu alıp onu evden atıp ya da kendim gidip dava açabiliyor muyum? Bana o da mutlaka ifade vermeli dediler.Siz hastaneye gidin ve ben kesinlikle darp raporu istiyorm deyin , ayrıca şuan kendinizi kandırıyorsunuz ilerde bugün sustuğunuz için pişman olacaksınız, ailem duymasın yok ailene bişey demeyecem bunların hepsi uzatmaları oynamaktır, yapmayın etmeyin Allah aşkına...
O zaman bak millet yırtıyor kendini darp raporu al diye ! Ne demeye hala gak guk ediyorsun.Değil. Yani beni eleştirin fikir verin diye konu açmışken neden yalan söyleyeyim? Hatamı da söylüyorum kendimi eksik hissettiğim yere de.
Gelmesini özür dilemesini falan istemiyorum. Yüzünü görme fikri ellerimi buz ediyor. Gerçekten koca değil kocalığı batsın ya
...siz ölürseniz daha çok üzülürler
Siz sustukça ve büyük bur tepki vermedikçe bu olay normalleşecek, şuan siz rezil olurum yok ailem duyar kaygıları ile mantıklı düşünemiyorsunuz ama burdaki insanlar tecrübeli yaşamış görmüş insanlar bemce onlara kulak verin, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim insan ne ederse yine kendi ediyor kendine ...Asla öyle şeylere tav olmam. İlişli boyunca çiçek aldırmadım. İki gerzek şey değil eskiden anlayış arardım kabul ettim hasta olduğunu. Size yemin ederim kabeye gidip gelse boş artık.
Hala umudu var .
Gelip özur dilesin bekliyor
Değiştir o zaman. Ailemde ve çevremde boşanma çok normal bi şey. Kuzenim hayallerimiz uymuyor diyerek pazartesi günü boşandı henüz.O zaman bak millet yırtıyor kendini darp raporu al diye ! Ne demeye hala gak guk ediyorsun.
Boşanınca millete ne diyeceğim , bir daha koca bulamayacağım diye düşünmüyorsan nickimi değşirim.
İşte mihrimah ben kendime ettim ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum. Tecrübeleri için açtım konuyu. Kafam başka olsa eşimi nasıl pişman ederim diye sorardım ya da napsam kaybetmekten korkar derdim, oh çiçek aldı affettim derdim. Mesele bunlar değil.Siz sustukça ve büyük bur tepki vermedikçe bu olay normalleşecek, şuan siz rezil olurum yok ailem duyar kaygıları ile mantıklı düşünemiyorsunuz ama burdaki insanlar tecrübeli yaşamış görmüş insanlar bemce onlara kulak verin, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim insan ne ederse yine kendi ediyor kendine ...
Değiştir o zaman. Ailemde ve çevremde boşanma çok normal bi şey. Kuzenim hayallerimiz uymuyor diyerek pazartesi günü boşandı henüz.
Çevreme hesap vermek zorunda değilim.
Evlenmeye merakım yok ama bulunur da yenisi gerek olursa. Tek kaygım ailem ben anlatamadım
Onu bilmiyorum ama bence hemen müdahale ederler önemli olan sizin kararlı olmanız , beklemeden uzaklaştırma alın, bana kalırsa ailenin evine gitsen daha iyi, eşinizin ifadesini alirlar tabi ama sizin dedikleriniz dikkate alınır, ben olsam darp raporu ve uzaklaştırma alır direk aileme giderdim o evde beklemek hata hiç bişey değişmez, sen hele bir topla valizini adam nasıl y..s .f yu..s. f oluyor, cesaretli ol bugün susarsan hep susacaksın...Onu da hemen bugün karakola çağırıyorlar mı? Ben raporu alıp onu evden atıp ya da kendim gidip dava açabiliyor muyum? Bana o da mutlaka ifade vermeli dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?