- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Iki saati var suratlarına bakmıyor canımya offBu oglen alacaksan cok vakit yok. Saat? İcine de tarih attir ismini yazdir vs
Evet çok değişik bi fikir not alıyorum.Teşekkür ederim.Sigara kullanıyorsa isminin yazılı olduğu özel bi zippo yaptırın
Çok güzel fikirler aklıma yattı çanta fikri ,traş makinelerine çok meraklı kendisi.. sagol canimben gömlek alırdım sanırım ,
alternatifler şöyle olurdu
parfüm , masa başı çalışıyorsa şık bir sümen takımı , şık bir kalem takımı , yada traş makinası , uzun yola çıkıyorsa küçük bir yol çantası , hatta tamir işlerini seviyorsa matkap takımı alsan bile olur bayılırlar öyle şeylere..
Çok güzel fikirler aklıma yattı çanta fikri ,traş makinelerine çok meraklı kendisi.. sagol canim
Çok güzel fikir ama benim sorunum Türkiye de degilim malesef.Onu sipariß etmek gerekirdi.Tuttugu takimin magazasindan bir hediye alabilirsin
Çok begendigi bir deri mont var aslında ..bütçem yetmiyo şuan onu almayaTakım tutmasının tek avantajı hediye konusu, ne alırsan al bayılıyorlar.
Tutmuyorsa tarzına göre kıyafet.
İçine de değişim kartı, naparsa yapsın :)
hmm o da bir dahaki seneye kismetmis o zaman =))Çok güzel fikir ama benim sorunum Türkiye de degilim malesef.Onu sipariß etmek gerekirdi.
Vaalla çok şahane iki gün tatil ama malesef çok yogun çalışıyo bu ara ..Hard disk
Arabası var ise netten modele özel aksesuarlar
Groupon vs gibi sitelerden sevebileceği bir şey ( iki gün tatil,akşam yemeği,masaj,günlük aktivite turları,oto kuaför hizmeti)
Navigasyon
Araba için sonradan takılan ekranlar var oda olabilir
Evet bidahaki seneye simdiden iyi oldu bu .☺hmm o da bir dahaki seneye kismetmis o zaman =))
O zaman bir teknoloji markete git dolaşVaalla çok şahane iki gün tatil ama malesef çok yogun çalışıyo bu ara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?