• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacım var Kızlar

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Herkese hayırlį sabahlar dilerim arkadaşlar, 3 gün kaldı eşimin doğum gününe ve ben halen bi hediye bulamadım, iki sefer adama ayakkabı aldım.Bu yılda alamamya heralde, saatten künyeden hoşlanmıyor.Ne alabilirim kızlar yardım edin lütfen..Bugün öglen alışverise cıkmam lazım.Herkese çok teşekkür ederim şimdeden cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

ben gömlek alırdım sanırım ,
alternatifler şöyle olurdu
parfüm , masa başı çalışıyorsa şık bir sümen takımı , şık bir kalem takımı , yada traş makinası , uzun yola çıkıyorsa küçük bir yol çantası , hatta tamir işlerini seviyorsa matkap takımı alsan bile olur bayılırlar öyle şeylere..

ben gömlek alırdım sanırım ,
alternatifler şöyle olurdu
parfüm , masa başı çalışıyorsa şık bir sümen takımı , şık bir kalem takımı , yada traş makinası , uzun yola çıkıyorsa küçük bir yol çantası , hatta tamir işlerini seviyorsa matkap takımı alsan bile olur bayılırlar öyle şeylere..
Çok güzel fikirler aklıma yattı çanta fikri ,traş makinelerine çok meraklı kendisi.. sagol canim

Hard disk
Arabası var ise netten modele özel aksesuarlar
Groupon vs gibi sitelerden sevebileceği bir şey ( iki gün tatil,akşam yemeği,masaj,günlük aktivite turları,oto kuaför hizmeti)
Navigasyon
Araba için sonradan takılan ekranlar var oda olabilir

Hard disk
Arabası var ise netten modele özel aksesuarlar
Groupon vs gibi sitelerden sevebileceği bir şey ( iki gün tatil,akşam yemeği,masaj,günlük aktivite turları,oto kuaför hizmeti)
Navigasyon
Araba için sonradan takılan ekranlar var oda olabilir
Vaalla çok şahane iki gün tatil ama malesef çok yogun çalışıyo bu ara ..

Back
X