• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikir

violet593

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
25
-2
1
Arkadaşları başımdaki olaylar önceki konularda anlattım. Eşim bekkar arkadaşlarıyla gittiği tatilde sırp kızlarla içmiş sohbet etmişler. Tesadüfen arkadaşının paylaşımından öğrendim çocuk paylaşım yapmasa haberim bile olmayacaktı. Özür diliyor benim bi suçum yok ben muhattap olmadım diyor ama inanmıyorum. 17-18 gündür annemde kalıyorum eşim konuşmak için bugün buraya geleceğini söyledi gelme konuşmak istemiyorum dedim ama dinlemedi gelecekmiş. 4-5 saatlik yol. Ben eve geri dönmek onu affetmek istemiyorum yaşadıklarımı hazmedemiyorım. Hamilelik sürecinde boşanma beni korkutuyor ama eve dönmek istemiyorum içimden atamıyorum yaşananları. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin 🙏🏻

Son düzenleme:
Önceki konunuzu bilmiyorum ama dönmek istemiyorsanız dönmeyin
En azından şartlarınızı yerine getirmeden
Tabi şiddet aldatma yaşattıysa dönmemeniz en mantıklısı olur
3 arkadaş gittikleri tatilde yanlarına 2 tane sırplı kız alıp içmişler takılmışlar. Benimki benim bir alakam yok mecburen yanlarında bulundum muhattap olmadım diyo. Ama olayla ilgili soru sorduğumda sürekli bi yalanını yakalıyorum ona güvenim kalmadı. Bu durumda boşanmak en mantıklısı biliyorum benim de fikrim bu yönde sadece 2 ay sonra gelecek bebeğimi düşünüyorum 2 ayda yeni bi düzen kurmak ya da düzeni bozmak çok zor

Ya esiniz doğru söylüyorsa? Çocuk olmasa içinize sinmiyorsa boşanın derdim ama bence çocuğunuzu da düsünmeniz gerek. Ayrica icinde bulundugunuz ruh halinde hamileliginiz de etkili olabilir. Sonra pisman olmayin.

İsterse 10 saatlik yoldan geliyor olsun affetmek zorunda değilsiniz. Hamile olduğunuz için hemen bosanin diyemem neyin ne olduğu da tam belli değil galiba. Bence pisman olmamak için doğumu bekleyin

Geri dönmeyin. Sizi zorla götürecek hali yok. Annemi ikna edip geri dönerim diye mi korkuyorsunuz ?

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz. Aynı cevapları alıyorsunuz.
Bir kişi çıkıp da "bebeğin için dön madem çok pişmanmış affet düzenini bozma" desin diye mi bu kadar ısrar??? :işsiz:

Bence de bunu bekliyor o gece kızlar sizin kamilleri ekmemiş olsaydı belki çocuğunuzun sırp bi kardeşi olacaktı, bunu hiç düşündünüz mü??

Siz de buna inanıyor musunuz? Madem masum neden senin haberin yok? Eşim böyle bir durumda gitmez ama, niye gitmez?

Iki arkadaşı ve SEVGİLİSİ VEYA EŞİdir. Ben yoksam ve davet edilmişse benim de fikrimi alarak gider. Ama, iki arkadaşı daha yeni tanıştığı kızlarla yiyişmeye gidiyorsa otomatikmen gitmez, gidemezde ne münasebet?

Benden habersiz öyle bir ortama gidiyorsada kız 2 değil üçtür. Ne bu şöför mü? Uşak mı? Değilse masum değildir.

Kesin ve net şekilde eşim, bekar arkadaşlarının daveti ile eş veya sevgilileri ile beraberlerse gidebilir ama öbür türlü gideme, boşarım!

3 arkadaş gittikleri tatilde yanlarına 2 tane sırplı kız alıp içmişler takılmışlar. Benimki benim bir alakam yok mecburen yanlarında bulundum muhattap olmadım diyo. Ama olayla ilgili soru sorduğumda sürekli bi yalanını yakalıyorum ona güvenim kalmadı. Bu durumda boşanmak en mantıklısı biliyorum benim de fikrim bu yönde sadece 2 ay sonra gelecek bebeğimi düşünüyorum 2 ayda yeni bi düzen kurmak ya da düzeni bozmak çok zor
Siz hamile halinizle evde kaldınız
O da tatile mi gitti?

Bir de bize sorduğuna göre senin de gönlün var gibi gibi.

Iki seçeneğin var ya Boşan

Ya da affedeceksen konuyu hiç açma bile bir manası kalmaz çünkü.

2. Seçeneği deneyeceksen Bugün sırp, Çin işi, Japon işi derken bir bakmışsın dünya turu. Sana söyleleyim üç, en fazla altı ay sana mikemmel koca olur sonra "Nasılsa afdeder" diye seni başka milletle tanıştırır demedi deme!

sizin yeni duzen kurmaniza ne gerek var? o gitsin evden. cocugu siz doguracaksiniz, siz bakacaksiniz, evi de mi siz terk edeceksiniz? yedigi boka karsilik bari bunu yapsin da adam gibi ciksin gitsin, siz de lohusaliginizi evinizde gecirin.
Onun anne babasının evi. Aile apartmanı orada kalmam imkansız yani

Bir de bize sorduğuna göre senin de gönlün var gibi gibi.

Iki seçeneğin var ya Boşan

Ya da affedeceksen konuyu hiç açma bile bir manası kalmaz çünkü.

2. Seçeneği deneyeceksen Bugün sırp, Çin işi, Japon işi derken bir bakmışsın dünya turu. Sana söyleleyim üç, en fazla altı ay sana mikemmel koca olur sonra "Nasılsa afdeder" diye seni başka milletle tanıştırır demedi deme!
Ben de böyle düşünüyorum zaten

Arkadaşları başımdaki olaylar önceki konularda anlattım. Eşim bekkar arkadaşlarıyla gittiği tatilde sırp kızlarla içmiş sohbet etmişler. Tesadüfen arkadaşının paylaşımından öğrendim çocuk paylaşım yapmasa haberim bile olmayacaktı. Özür diliyor benim bi suçum yok ben muhattap olmadım diyor ama inanmıyorum. 17-18 gündür annemde kalıyorum eşim konuşmak için bugün buraya geleceğini söyledi gelme konuşmak istemiyorum dedim ama dinlemedi gelecekmiş. 4-5 saatlik yol. Ben eve geri dönmek onu affetmek istemiyorum yaşadıklarımı hazmedemiyorım. Hamilelik sürecinde boşanma beni korkutuyor ama eve dönmek istemiyorum içimden atamıyorum yaşananları. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin 🙏🏻
Siz bu adamı affedeceksiniz buradaki herkesle iddiaya girebilirim

Detayları okuyunca üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Kendin yazmışsın yalanını yakalıyorum konuyla ilgili diye. Dönme bence de. 😑

Back