Acil fikir bekliyorum kızlar.Coraspirin,ecopirin ile ilgili.

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Kızlar bugün doktora gittim cok sükür bebeğimin kalp atışlarını duydum.Size bunla ilgili birşey soracaktım.Doktor kesemiz cok az birazcık kücük dedi.Onun icin günde bir tane ecopirin kullan dedi.
Annemde aspirin düşük tehlikesi yapar alma diyor.
Birde salak eczacı ecopirin yerine coraspirin vermiş.Napmalıyım?İkisi aynımı?

ecopirin hakkında bilgim yok ama aspirinin ürünüdür ben 9 ay boyunca coraspin içtim pıhtılamam vardı diye dr demişse almanda fayda var güvenemediysen hemen başka bir dr git

Azcık bile düşük riski olsa verir mi sence doktor ? Ben hatta kan sulandırcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma problemim olmamasına ragmen...İki ilacında içeriği aynı sanırım

Azcık bile düşük riski olsa verir mi sence doktor ? Ben hatta kan sulandırcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma problemim olmamasına ragmen...İki ilacında içeriği aynı sanırım

Ben de 2 haftadır coraspine başladım, dr um öncesinde bir test istedi zaten bu ilaçla ilgili.
Faydası olur zararı olmaz dedi,kah pıhtılaşma sorunun da yok dedi. Ben de kesinlikle zararlı olduğunu düşünmüyorum..

Mrb canım. bendede pıhtılaşma sorunu var. coraspin kullanıyorum. doktorun dediyse kullan tabi vardır bildiği. ecoprin le arasındaki fark nedir bilemem ama ne yazdıydsa onu al iç derim

Ne testi kız ay benden test falan istemediler..?

APT denen bir test istedi cnm, kan verdim sadece yarım saat falan sürdü sonucu aldım hemen.
Sorun yok dedi ama ilacı kullan dedi.

Daha sonra araştırdım neydi bu diye; K vitamini eksikliğine bağlı olan kanama bozukluğu için yapılan bir testmiş.

Slm
Benim 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü, genetik testi yaptırdım pıhtılaşmadan dolayı bebeğe kan gitmemiş..Şimdi ecopirin kullanıyorum.Doktorum hamile kalırkalmazda hergün iğne olacaksın dedi.Bakalım hayırlısı..

coraspin ve ecopirin aynı farmolojik özelliklere sahip ilaçlar. dr. guvenmelisin ben kan sulandırıcıların en etkilisi olan plavix kullanıyorum üstüne coraspin ve diltizem bebeğim düşmedi ki kızkardeşim de hamile düşük yapma riski var ona aspirinle prolaktini birlikte verdi sen düşün gerisini artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…