Acil - evden çıkarken kira kontratı

yildizperisii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
353
788
23
Kiralık evde oturuyordum.kira parasını hep nakit verdik.kira sözleşmesinde her ay imza attık ödendiğine dair. Yarın çıkış yapicam. Ev sahibi kira sozlesmesini alacağını söyledi.boyle bı şey olabilir mi?

Elden ödeme yasal değil muhtemelen şikayet etmeyin diye yapıyor nasıl kabul ediyorsunuz bilmiyorum
Aslını yada onaylı suretini alın mutlaka.

e kopyasını da siz alın.

Elden ödeme yasal değil muhtemelen şikayet etmeyin diye yapıyor nasıl kabul ediyorsunuz bilmiyorum
Aslını yada onaylı suretini alın mutlaka.
Vermeyi düşünmüyorum zaten.anahtari teslim edince yırtarım sözleşmeyi de. Ama niye böyle bi şey istedi onu anlamadim.(evet biraz cahilim) daha önce bı sorunumuz olmadı ev sahibiyle.hatta sorun olabilecek bı durum varken de. 2 taraf olarak da güven verdigimizi düşünüyordum. Anahtar teslim ettigimize dair bı şey imzalatsam mi acaba.
Bilmiyorum bu durumları ve sonrasında başıma bı şey gelir diye korkuyorum açıkçası

Vermeyin ama yırtmayın da bir süre dursun çıktıktan sonra dava açsa ne hak iddia edeceksiniz?

Fotokopisini verin orjinali sizde.kalsin. elden kira alan ev sahiplerine hic guvenemiyorum devleti kaziklayan beni mi kaziklamicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…