-
- Konu Sahibi benPINAR20
KIZLAR NE YAZIKKİ KORKTUĞUM OLDU...DÜN MASAJ YAPARKEN İÇTEN Bİ YIRTILMA SESİ VE 1,5 CNM AÇILMA.KAPSÜL ZARI YIRTILDI SAĞ MEME KAYDI..MALESEF ENFEKSİYON RİSKİ 100DE 40 VE 4 GÜN İÇİNDE DÜZELME OLMAZSA ANTİBİYOTİKLE NE YAZIKKİ ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALINACAK..EN ÇOK CANIMI YAKAN DA ÇEKTİĞİM ONCA ACI AĞRI BOŞA GİDECEKLÜTFEN DUA EDİN KIZLAR İYİLEŞEYİM
sağol berrakcım öle düşünüyorum artık..kendimi hazırladım buna.hayırlısı böyleymiş bitanem...haftaya belli olacak işte..dua et cnmCanim benim yaa nasil bir talihsizliktir böyle. Ancak şunu soyleyebilirim ki evet ikinci ameliyati olacak durumda olman seni kaygilandirabiliyor olabilir yalniz burda ikinci ameliyati olupta sagligina kavuşan yada görüntüden dolayi sikayeti olup istedigi görüntüye kavuşan arkadaşların mesajlarinida okudum.bence bundan sonra ikinci ameliyat olarak değil sagligina kavusma ve skintilarin giderilmesi ameliyati olarak görmeni isterim.yeterki sagliglik bi sekilde ol tedavini tamamla hersey yoluna girecek insallah bir bir...
teşekkür ederim ebrum...sağ göğüsteki alıncak büyük ihtimal..haftaya kadar enfeksiyon kapmaz inşallahBalim önceden de söylemistim üzülerek eline hicbirsey gelmez kendini suclama ve zamaninda isteyerek yaptigin birsey icin pisman olma. Bu risk hepimizde var allah beterinden korusun düzelmeyecek/cözülmeyecek hicbirsey yok moralini yüksek tut ve güclü ol protezler alinsa bile dünyanin sonu degil sen saglikli ol o yeter
masaj yaparken yırtıldı canım...ve o 1.5 cmlik açıklıktan enfeksiyon riski 100de 40 a çıkmış..haftaya kadar geçmezse ve enfeksiyon olursa ne yazıkki sağdaki çıkartılıp bikaç hafta sonucu tekrar takılacak..inşallah daha iyi olurCanim cok gecmis olsu,bende dua edicem senin icin.
Neden yirtilmiski kapsul,zorlamadan dolayi mi,yoksa vucut mu protezi kabul etmiyor.Canim en onemlisi saglik,pozitif dusun,
hepimizin basina gelebilir.
Canim demek ki duzeltilebilecek birsey,bozma moralini.Nasil da olsa memen olacak,insallah enfeksiyon kapmaz.Cok mu bastirdin acaba masaj yaparken,yada masaja erken mi basladin,olsun gececek.Onemli olanda bu duzeltilebilecek birsey.masaj yaparken yırtıldı canım...ve o 1.5 cmlik açıklıktan enfeksiyon riski 100de 40 a çıkmış..haftaya kadar geçmezse ve enfeksiyon olursa ne yazıkki sağdaki çıkartılıp bikaç hafta sonucu tekrar takılacak..inşallah daha iyi olur
sağol berrakcım öle düşünüyorum artık..kendimi hazırladım buna.hayırlısı böyleymiş bitanem...haftaya belli olacak işte..dua et cnm
Geçmiş olsun. Masajla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, belli ki zaten bir sorun varmış. Ben daha 4 günlükken doktorum var gücüyle masaj yaptı mememe, döndüre döndüre.. İnşallah kolaylıkla atlatırsın.KIZLAR NE YAZIKKİ KORKTUĞUM OLDU...DÜN MASAJ YAPARKEN İÇTEN Bİ YIRTILMA SESİ VE 1,5 CNM AÇILMA.KAPSÜL ZARI YIRTILDI SAĞ MEME KAYDI..MALESEF ENFEKSİYON RİSKİ 100DE 40 VE 4 GÜN İÇİNDE DÜZELME OLMAZSA ANTİBİYOTİKLE NE YAZIKKİ ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALINACAK..EN ÇOK CANIMI YAKAN DA ÇEKTİĞİM ONCA ACI AĞRI BOŞA GİDECEKLÜTFEN DUA EDİN KIZLAR İYİLEŞEYİM
Geçmiş olsun. Masajla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, belli ki zaten bir sorun varmış. Ben daha 4 günlükken doktorum var gücüyle masaj yaptı mememe, döndüre döndüre.. İnşallah kolaylıkla atlatırsın.
güzel dilekleriniz içi,n çok sağolun allah razı olsun kızlar....dualarınıza ihtiyacım var..yarın sabah ameliyata giriyorum..ne yazıkki kurtarılamadı protez çıkartılıyor .çok üzgünüm çookkk...
Ah canım en önemlisi sağlık.sen en başından beri pek çok problem yaşadın.eğer şimdi çıkarılmasaydı ilerde çok daha ciddi sorunlarla karşı karşıya gelebilirdin.bunda da bir hayır vardır.dualarımız seninle canım.bu zor günlerin kolayca üstesinden gelmeni diliyorum.güzel dilekleriniz içi,n çok sağolun allah razı olsun kızlar....dualarınıza ihtiyacım var..yarın sabah ameliyata giriyorum..ne yazıkki kurtarılamadı protez çıkartılıyor .çok üzgünüm çookkk...
Cok gecmis olsun insallah ameliyatiniz guzel gecer herseyden onemlisi saglik uzulmeyin lutfengüzel dilekleriniz içi,n çok sağolun allah razı olsun kızlar....dualarınıza ihtiyacım var..yarın sabah ameliyata giriyorum..ne yazıkki kurtarılamadı protez çıkartılıyor .çok üzgünüm çookkk...
Canım çok geçmiş olsun, umarım güzell haberler verirsin.güzel dilekleriniz içi,n çok sağolun allah razı olsun kızlar....dualarınıza ihtiyacım var..yarın sabah ameliyata giriyorum..ne yazıkki kurtarılamadı protez çıkartılıyor .çok üzgünüm çookkk...
Canımm nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Umarım iyisindir, haberlerini bekliyoruz..güzel dilekleriniz içi,n çok sağolun allah razı olsun kızlar....dualarınıza ihtiyacım var..yarın sabah ameliyata giriyorum..ne yazıkki kurtarılamadı protez çıkartılıyor .çok üzgünüm çookkk...