acil durum

Canim cok gecmis olsu,bende dua edicem senin icin.
Neden yirtilmiski kapsul,zorlamadan dolayi mi,yoksa vucut mu protezi kabul etmiyor.Canim en onemlisi saglik,pozitif dusun,
hepimizin basina gelebilir.

ya neler gelmiş basına boyle allahım beterınden esırgesın cok cok gecmıs olsun canım ya

sağol berrakcım öle düşünüyorum artık..kendimi hazırladım buna.hayırlısı böyleymiş bitanem...haftaya belli olacak işte..dua et cnm

teşekkür ederim ebrum...sağ göğüsteki alıncak büyük ihtimal..haftaya kadar enfeksiyon kapmaz inşallah

Canim cok gecmis olsu,bende dua edicem senin icin.
Neden yirtilmiski kapsul,zorlamadan dolayi mi,yoksa vucut mu protezi kabul etmiyor.Canim en onemlisi saglik,pozitif dusun,
hepimizin basina gelebilir.
masaj yaparken yırtıldı canım...ve o 1.5 cmlik açıklıktan enfeksiyon riski 100de 40 a çıkmış..haftaya kadar geçmezse ve enfeksiyon olursa ne yazıkki sağdaki çıkartılıp bikaç hafta sonucu tekrar takılacak..inşallah daha iyi olur

Canim demek ki duzeltilebilecek birsey,bozma moralini.Nasil da olsa memen olacak,insallah enfeksiyon kapmaz.Cok mu bastirdin acaba masaj yaparken,yada masaja erken mi basladin,olsun gececek.Onemli olanda bu duzeltilebilecek birsey.

ay canım ya Allah yardımcın olsun...okudukça içim acıdı sankı ben yaşamışım gıbı oldu....inşallah hiçbir sorun çıkmaz cektığın acılar boşa gitmez ve inşallah tekrar aynı acları yaşamazsın...biz senın yanındayız...

Çok geçmiş olsun inş sorunun Halloolur.. yaşadığın şey gerçekten zor .. Allah şifa ve sabır versin.

Geçmiş olsun. Masajla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, belli ki zaten bir sorun varmış. Ben daha 4 günlükken doktorum var gücüyle masaj yaptı mememe, döndüre döndüre.. İnşallah kolaylıkla atlatırsın.

Canım çok geçmiş olsun, bu senin vücut yapınla mı, kullanılan yöntemle mi, yoksa Dr un yaptığı yanlış bi işlemle mi ilgili ?!?! Wallahi çok üzüldüm canım..... Çok dua ediyorum canım:)

masajla bir ilgisi olduğunu bende sanmıyorum. benimde doktor 4. günde üstten bastırarak masaj yapmamı söylemişti. dikişlerine hiç bişey olmaz demişti.
canım inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce. şimdi enfeksiyonu kurutup tekrarmı protezleri takacaklar acaba. yöntemmi değişecek. bide kas altı olunca kapsül oluşma riski çok düşük oluyo. seninki kas üstümüydü canım ???

Ah canım en önemlisi sağlık.sen en başından beri pek çok problem yaşadın.eğer şimdi çıkarılmasaydı ilerde çok daha ciddi sorunlarla karşı karşıya gelebilirdin.bunda da bir hayır vardır.dualarımız seninle canım.bu zor günlerin kolayca üstesinden gelmeni diliyorum.

Cok gecmis olsun insallah ameliyatiniz guzel gecer herseyden onemlisi saglik uzulmeyin lutfen

Canim inan ne diyebilirim hic bilmiyorum hangi hastane istanbulsa eger pazartesi evime dönmeden önce seni görmeye gelmek istiyorum. Umarim iyisindir (

Canım çok geçmiş olsun, umarım güzell haberler verirsin.

Canim hayırlısı böyleymis.lutfen sende metanetli ol olur mu.bu sureci kendini yipratmadan gecirmen için ne gerekiyorsa biz buradayiz.senin saglikli olman en önemlisi. Peki tekrar protez konacak mi?protezi aldiktan sonra nasil bi süreç bekliyor seni.?büyük geçmiş olsun.

Canımm nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Umarım iyisindir, haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…