acil durum

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM...HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL MORAL VERDİNİZ SAYENİZDE BUGÜN DAHA İYİYİM...DERKEN DÜN KORKUDANMIDIR NEDİR BİR DAMLA BİLE AKMADI...ULTROSONLA 2 DOKTOR BAKTI..SİLİKONUN ALTINA VARIŞ GÖRÜNÜYOR..ÇOK ŞÜKÜR Kİ KORKULACAK BİŞİ YOK DEDİLER VE ENFEKSİYON FALANDA DEİLMİŞ...MUTLULUKLA EVE DÖNDÜM...DERKEENNN BİRAZÖNCE Bİ BAKTIM SÜTYENDEN TŞÖRTÜME ÇIKMIŞ AKINTI :) GÜLEYİMMİ AĞLAYIMMI ŞAŞIRDIM...TEKRAR GİTCEM ARTIK...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR İYİKİ VARSINIZ :*
Geçmiş olsun canım.en azından kötü birşey olsaydı ultrasonla bakarken görürlerdi.inşallah çabucak düzelirsin:)

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM...HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL MORAL VERDİNİZ SAYENİZDE BUGÜN DAHA İYİYİM...DERKEN DÜN KORKUDANMIDIR NEDİR BİR DAMLA BİLE AKMADI...ULTROSONLA 2 DOKTOR BAKTI..SİLİKONUN ALTINA VARIŞ GÖRÜNÜYOR..ÇOK ŞÜKÜR Kİ KORKULACAK BİŞİ YOK DEDİLER VE ENFEKSİYON FALANDA DEİLMİŞ...MUTLULUKLA EVE DÖNDÜM...DERKEENNN BİRAZÖNCE Bİ BAKTIM SÜTYENDEN TŞÖRTÜME ÇIKMIŞ AKINTI :) GÜLEYİMMİ AĞLAYIMMI ŞAŞIRDIM...TEKRAR GİTCEM ARTIK...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR İYİKİ VARSINIZ :*

canım aksatma sıcağı sıcağına hemen git bence

Geçmiş olsun canım.en azından kötü birşey olsaydı ultrasonla bakarken görürlerdi.inşallah çabucak düzelirsin:)
sağol canım :) şükür bu kadarınada...seninkilerde maşallah harika görünüyolar.koltukaltından yapılması iyi olmuş..burda koltuk altından yapan bir doktor yok ne yazıkki :KK43:

Ee ne yaptin canim dün gittin mi doktora?
gittim canım .korkudanmıdır nedir bir damla bile akmadı kör olmayasıca :) ultrosonla silikon altına varış baktı 2 doktor çok şükür bi problem yok.enfeksiyon falan görünmedi..ama ne hikmetse tekrardan akmalar başladı.cumartesi tekrar gidicem...hayırlısı artık cnm..ama iyiyim artık şükür ne çektim yaa ...

KIZLAR NE YAZIKKİ KORKTUĞUM OLDU...DÜN MASAJ YAPARKEN İÇTEN Bİ YIRTILMA SESİ VE 1,5 CNM AÇILMA.KAPSÜL ZARI YIRTILDI SAĞ MEME KAYDI..MALESEF ENFEKSİYON RİSKİ 100DE 40 VE 4 GÜN İÇİNDE DÜZELME OLMAZSA ANTİBİYOTİKLE NE YAZIKKİ ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALINACAK..EN ÇOK CANIMI YAKAN DA ÇEKTİĞİM ONCA ACI AĞRI BOŞA GİDECEK:KK43: LÜTFEN DUA EDİN KIZLAR İYİLEŞEYİM :KK43:

KIZLAR NE YAZIKKİ KORKTUĞUM OLDU...DÜN MASAJ YAPARKEN İÇTEN Bİ YIRTILMA SESİ VE 1,5 CNM AÇILMA.KAPSÜL ZARI YIRTILDI SAĞ MEME KAYDI..MALESEF ENFEKSİYON RİSKİ 100DE 40 VE 4 GÜN İÇİNDE DÜZELME OLMAZSA ANTİBİYOTİKLE NE YAZIKKİ ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALINACAK..EN ÇOK CANIMI YAKAN DA ÇEKTİĞİM ONCA ACI AĞRI BOŞA GİDECEK:KK43: LÜTFEN DUA EDİN KIZLAR İYİLEŞEYİM :KK43:

bu ne şanssızlık canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah biran önce iyileşir ve unutursun bu yaşadıklarını. :KK43:

Geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.ameliyat olduğundan beri sıkıntıların bitmedi:KK43:

walla bnde üzülüorum basına gelmeyen bilemez belki ama yani ne denir ne yapılır bilmiorum oldugun yerde bu işi çzömekde zor allah yardım etsn cnm yaa

Canım bu ne yaaaaaaaaa:KK43: Allah yardımcın olsun dualarımız senle.

Canim cok geçmiş olsun dualarimiz seninle.fakat silikon mu yirtildi anlayamadim allah yardimcin olsun çözümü vardir üzülme sen :KK43:

Canım bu ne yaaaaaaaaa:KK43: Allah yardımcın olsun dualarımız senle.
ahh bi bilsem.allah razı olsun cnm dua et nolur ihtiyacım var..100de 40 enfeksiyon riski ve cumartesi protezin çıkartılma riski var :KK43: 2 gündür ağlıyorum.çektiğim acılaramı yanayım,yeniden çekeceğim acılaramı..

walla bnde üzülüorum basına gelmeyen bilemez belki ama yani ne denir ne yapılır bilmiorum oldugun yerde bu işi çzömekde zor allah yardım etsn cnm yaa
senin hakkını ödeyemem canım..her sıkıntımda yanımda oldun allah razı olsun..dua et yeter :KK43:
Canim cok geçmiş olsun dualarimiz seninle.fakat silikon mu yirtildi anlayamadim allah yardimcin olsun çözümü vardir üzülme sen :KK43:
berrak yırtılan silikon deilmiş cnm..kapsül var ya hani silikonun etrafını saran zar..o yırtılıyor ve silikon aşağı kayıp 1,5 cm açılıyor kesi :KK43:

senin hakkını ödeyemem canım..her sıkıntımda yanımda oldun allah razı olsun..dua et yeter :KK43:

berrak yırtılan silikon deilmiş cnm..kapsül var ya hani silikonun etrafını saran zar..o yırtılıyor ve silikon aşağı kayıp 1,5 cm açılıyor kesi :KK43:

bu ne şanssızlık canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah biran önce iyileşir ve unutursun bu yaşadıklarını. :KK43:
gazel çıldırcam.psikoloji denen
inşallah cnm...psikoloji denilen şey var ya o bende altüst olmuş durumda....protez çıkartılacak :KK43:

Canim benim yaa nasil bir talihsizliktir böyle. Ancak şunu soyleyebilirim ki evet ikinci ameliyati olacak durumda olman seni kaygilandirabiliyor olabilir yalniz burda ikinci ameliyati olupta sagligina kavuşan yada görüntüden dolayi sikayeti olup istedigi görüntüye kavuşan arkadaşların mesajlarinida okudum.bence bundan sonra ikinci ameliyat olarak değil sagligina kavusma ve skintilarin giderilmesi ameliyati olarak görmeni isterim.yeterki sagliglik bi sekilde ol tedavini tamamla hersey yoluna girecek insallah bir bir...

Balim önceden de söylemistim üzülerek eline hicbirsey gelmez kendini suclama ve zamaninda isteyerek yaptigin birsey icin pisman olma. Bu risk hepimizde var allah beterinden korusun düzelmeyecek/cözülmeyecek hicbirsey yok moralini yüksek tut ve güclü ol protezler alinsa bile dünyanin sonu degil sen saglikli ol o yeter :KK15:

X