- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
-
- Konu Sahibi benPINAR20
ameliyat iyiydi cnm..sorun olmadı...hatta protez çıkınca baya bi rahatladı sağ göğsüm.antibiyotikler falan devam...içi çok kötü duruma gelmiş memenin iltihaplanmalar varmış çokCanımm nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Umarım iyisindir, haberlerini bekliyoruz..
canım iyiyim şükürler olsun..ama tek memeyle 1,5 ay dolaşmak zor olcakBen de çok merak ediyorum seni pınarcım.umarım iyisindir.
sağol berrakcım...tekrar konulacak 6 hafta beklemem gerekiyoCanim hayırlısı böyleymis.lutfen sende metanetli ol olur mu.bu sureci kendini yipratmadan gecirmen için ne gerekiyorsa biz buradayiz.senin saglikli olman en önemlisi. Peki tekrar protez konacak mi?protezi aldiktan sonra nasil bi süreç bekliyor seni.?büyük geçmiş olsun.
ebrumm çok sağol güzel yürekli arkadaşım...denizlideyim ben ..buyur gel evime beklerim bitanem.iyiyim çok şükür.tek sıkıntı dıştan belli oluyo.biri büyük diğeri küçük...allahın izniyle 6 hafta sonra tekrar takılcak.memenin içi iltihap dolmuş cnm.doktor dedi tam zamanında çıkarmışız yoksa tüm meme kararacakmışCanim inan ne diyebilirim hic bilmiyorum hangi hastane istanbulsa eger pazartesi evime dönmeden önce seni görmeye gelmek istiyorum. Umarim iyisindir(
iyiyim berrakcım sağolasın :) tek göğüs resmimi atcam bi ara size.Ben pinar seni cok merak ediyorum iyisindir inşallah.: (
sağol canım...ben vucut dirençsizliliğime bağladım tüm olanları...hayırlısı artık..şimdilik iyiyim canım..tek sorun 6 hafta tek göğüsle dolaşmakCanım çok geçmiş olsun, bu senin vücut yapınla mı, kullanılan yöntemle mi, yoksa Dr un yaptığı yanlış bi işlemle mi ilgili ?!?! Wallahi çok üzüldüm canım..... Çok dua ediyorum canım:)
Canım çoooooook geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun .sağol canım...ben vucut dirençsizliliğime bağladım tüm olanları...hayırlısı artık..şimdilik iyiyim canım..tek sorun 6 hafta tek göğüsle dolaşmak
Çokkk çokk geçmiş olsun Allah şifa versin canım, bak güzel düşün ki herşey güzel olsun olumsuzlukları at bi kenara, benim ameliyatım 30 nisan da bende kötü düşünmemeye çalışıyorum hiç. Önce sağlığına kavuş en önemlisi o, sonra sağlığına zarar vermeyecekse tekrar yaptırırsın. Peki doktor ne diyor neden böyle bir durum olmuş? Diğer göğsünde hiç bi problem yok değil mi?can larım hepinize ayrı ayrı cvp vermeye çalıştım elimden geldiğince...öncelikle hepinize çok çok tşekkr ederm..allah razı olsun...moral ve dualarınızı esirgemediniz benden...çok şükür iyiyim...protez tam zamanında alınmış..iltihap kaplamış çünkü meme içi ve biraz daha bekleseymişiz tüm meme ve vucudu sarabilirmiş..6 hafta bu şekil beklicem..sonrasında tekrar takılacak..hayırlısı olsun arkadaşlarım...2 ay ömrüm çürüdü
ebrumm çok sağol güzel yürekli arkadaşım...denizlideyim ben ..buyur gel evime beklerim bitanem.iyiyim çok şükür.tek sıkıntı dıştan belli oluyo.biri büyük diğeri küçük...allahın izniyle 6 hafta sonra tekrar takılcak.memenin içi iltihap dolmuş cnm.doktor dedi tam zamanında çıkarmışız yoksa tüm meme kararacakmış
nişan atmakmı ayy eski günlerme döndüm zor seyler yani bide ben kendm ayrılmak istediğim halde zor olmstu baya hayrlısı olsun inş :/Canimsin bende evime döndüm ve ucaga binmeden önce dün nisani attim yani zor dönemler geciriyoruz sevinmemiz gereken zamanlarda. Üzüntüden dikis yerlerim agiriyor inan tüm yolculuk boyunca cocuk gibi agladim ama hersey gececek bosver icini doldur sütyenin bir süre önemli olan sonra yine düzeltilecek ya. Allah buyuk balim beterinden korusun ücüncü bir ameliyat evet senin icin zor ama sonra allahin izniyle birdaha ihtiyacin kalmayacak hep pozitif düsün ve ne zaman yazmak istersen burdayim numarani da yollayabilirsin özelden konusabiliriz. Yolum düserse denizliye ilk isim seni görmek olacak.
nişan atmakmı ayy eski günlerme döndüm zor seyler yani bide ben kendm ayrılmak istediğim halde zor olmstu baya hayrlısı olsun inş :/
Sizler güçlü kızlarsınız çünkü... Evlenince düzelir, evlenince değişir... Gibi sözler çoook yanlış.sorun mu var? Düzelmiyor mu? Hiç uzatmamak lazım, aferin size.Boşansanız daha mı iyi? En azından yolun başında sonlandırmak doğru olanEvet bende kendim ayrildim ama mecburdum artik canim yana yana bitsin dedim yuzugu verdim oda tamam dedi sadece :) daha ailelere söyleyemedim ama cok agrim var üzüntüden galiba
Canım şükür ki geç kalınmadan kurtuldun.1.5 ay nedir ki,çabucak geçer.önemli olan sonrasında bir daha böyle sıkıntılar yaşamamak.inşallah çabucak atlatırsın bu sıkıntılı günleri.canım iyiyim şükürler olsun..ama tek memeyle 1,5 ay dolaşmak zor olcakdengelemek için içine bişeyler koyuyorum artık..büyük bi yük kalktı sanki sağ ğöğsümden.içi iltihaplarla doluymuş
Ah canım hayırlısı olsun inşallah.eğer kesin kararlıysan,evlendiğinde bir ömür mutsuz olacaksan,zararın neresinden dönülse kardır.yeter ki sonradan pişman olmayacağına emin ol.üzüntü,mutlaka ağrılarını etkilemiştir.kendine dikkat et.Evet bende kendim ayrildim ama mecburdum artik canim yana yana bitsin dedim yuzugu verdim oda tamam dedi sadece :) daha ailelere söyleyemedim ama cok agrim var üzüntüden galiba