- 3 Mart 2015
- 163
- 146
-
- Konu Sahibi benPINAR20
Sizler güçlü kızlarsınız çünkü... Evlenince düzelir, evlenince değişir... Gibi sözler çoook yanlış.sorun mu var? Düzelmiyor mu? Hiç uzatmamak lazım, aferin size.Boşansanız daha mı iyi? En azından yolun başında sonlandırmak doğru olan
Ah canım hayırlısı olsun inşallah.eğer kesin kararlıysan,evlendiğinde bir ömür mutsuz olacaksan,zararın neresinden dönülse kardır.yeter ki sonradan pişman olmayacağına emin ol.üzüntü,mutlaka ağrılarını etkilemiştir.kendine dikkat et.
Canım benim, hiç üzülme!?? Maalesef erkekler biraz öküz oluyor.Bazı konular da bizler kadar hassas değiller, bizler süreç odaklıyken onlar sonuç odaklıEvet canim disarda agliyabilen bir insan degilim aslinda ama yuzugu verip arkami dönüp kontrollerden gectim sonrasini hatirlamiyorum ucakta hostes yanimdan ayrilmadi nasil rezil bir durum ya. 17 günüm hic cekmedigm agrilari bugun sabah cektim sanki bugün ameliyat olmusum :/
hiç de rezil olmadın, duygularını her türlü ortamda ifade edebilmek özgüven isterEvet canim disarda agliyabilen bir insan degilim aslinda ama yuzugu verip arkami dönüp kontrollerden gectim sonrasini hatirlamiyorum ucakta hostes yanimdan ayrilmadi nasil rezil bir durum ya. 17 günüm hic cekmedigm agrilari bugun sabah cektim sanki bugün ameliyat olmusum :/
Kesinlikle öyle. Ameliyata girecem bir gece öncesi okadar yol gelmisim gerginim bir ilgi göster degil mi? Oyun oynuyordu. Ameliyata girdim yanimda yoktu geldi aksam bir saat durdu gitti. Elindeki cicek unutturacak saniyor. Ilgi alaka 0. Surat bes karis neden uzatayim ki gecirdigim günlere yazik
O zmn hemen soleme derim braz kendne gel yoksa vercekleri tepki kotu olursa daha cok uzulursun hem belki o arada barisirsn belkide tabi bilemiorm insan sinirle bsyler yapio ama hayrlisi dyebliorz ancaEvet bende kendim ayrildim ama mecburdum artik canim yana yana bitsin dedim yuzugu verdim oda tamam dedi sadece :) daha ailelere söyleyemedim ama cok agrim var üzüntüden galiba
doktorun başına ilkkez gelmiş canım o yüzden bişi demiyo..diğerinde akmalar vardı bitti derken bugün bir baktım atlet tşörtt su gibi..diğeride başladı akmaya tekrardan..toparlayamıyorum artık kendimi..şimdiden geçmiş olsun canım..iyi habetlerini beklicem .Çokkk çokk geçmiş olsun Allah şifa versin canım, bak güzel düşün ki herşey güzel olsun olumsuzlukları at bi kenara, benim ameliyatım 30 nisan da bende kötü düşünmemeye çalışıyorum hiç. Önce sağlığına kavuş en önemlisi o, sonra sağlığına zarar vermeyecekse tekrar yaptırırsın. Peki doktor ne diyor neden böyle bir durum olmuş? Diğer göğsünde hiç bi problem yok değil mi?
ah ebrum kıyamam.hayırlısı böyleymiş arkadaşım...senin değerini bilememiş kendisi kaybetmiş.numaramı yazcam özelden.görüşelim canım kıyamam sana.üzülme daha iyi biri çıkar karşınaCanimsin bende evime döndüm ve ucaga binmeden önce dün nisani attim yani zor dönemler geciriyoruz sevinmemiz gereken zamanlarda. Üzüntüden dikis yerlerim agiriyor inan tüm yolculuk boyunca cocuk gibi agladim ama hersey gececek bosver icini doldur sütyenin bir süre önemli olan sonra yine düzeltilecek ya. Allah buyuk balim beterinden korusun ücüncü bir ameliyat evet senin icin zor ama sonra allahin izniyle birdaha ihtiyacin kalmayacak hep pozitif düsün ve ne zaman yazmak istersen burdayim numarani da yollayabilirsin özelden konusabiliriz. Yolum düserse denizliye ilk isim seni görmek olacak.
Neeeee?!?!? Öbürü de mi akıyooo?!? Yapma Nooolur ?!?!canım lütfen bişey de, vallahi elim ayağım titriyor şu andadoktorun başına ilkkez gelmiş canım o yüzden bişi demiyo..diğerinde akmalar vardı bitti derken bugün bir baktım atlet tşörtt su gibi..diğeride başladı akmaya tekrardan..toparlayamıyorum artık kendimi..şimdiden geçmiş olsun canım..iyi habetlerini beklicem .
Çok geçmiş olsun cnm, çok üzüldüm, motive olmaya çalişirken, diğerindende akmasi çok büyük hayal kirikligi yaşatmiş, biz bile nasil üzülüyoruz. Dirençli olmaya bak. Dr.unun haberi varmi diğer memeninde aktiğina?doktorun başına ilkkez gelmiş canım o yüzden bişi demiyo..diğerinde akmalar vardı bitti derken bugün bir baktım atlet tşörtt su gibi..diğeride başladı akmaya tekrardan..toparlayamıyorum artık kendimi..şimdiden geçmiş olsun canım..iyi habetlerini beklicem .
doktorun başına ilkkez gelmiş canım o yüzden bişi demiyo..diğerinde akmalar vardı bitti derken bugün bir baktım atlet tşörtt su gibi..diğeride başladı akmaya tekrardan..toparlayamıyorum artık kendimi..şimdiden geçmiş olsun canım..iyi habetlerini beklicem .
Canım naaptın, akıyor mu hala ? Ayyy noolur bişey olmasın.eğer enfeksiyonsa, beslenmene de dikkat et direncin düşmesin.Sarımsak, zencefil tüket, yoğurt ye.bak benim bi arkadaşımın gözü enfeksiyondan kapanmıştı. Dr gözü kaybedebiliriz demişti, her öğün tabak tabak sarımsakları yoğurt yedirdiler.mucize oldu, kurtuldu.BELKİ PROTEZE BI FAYDASI OLMAZ AMA , direncini artırır.dövmek istiyorum o doktoru?!? B i de enfeksiyon değil diye oyaladı seni.doktorun başına ilkkez gelmiş canım o yüzden bişi demiyo..diğerinde akmalar vardı bitti derken bugün bir baktım atlet tşörtt su gibi..diğeride başladı akmaya tekrardan..toparlayamıyorum artık kendimi..şimdiden geçmiş olsun canım..iyi habetlerini beklicem .
Canım naaptın, akıyor mu hala ? Ayyy noolur bişey olmasın.eğer enfeksiyonsa, beslenmene de dikkat et direncin düşmesin.Sarımsak, zencefil tüket, yoğurt ye.bak benim bi arkadaşımın gözü enfeksiyondan kapanmıştı. Dr gözü kaybedebiliriz demişti, her öğün tabak tabak sarımsakları yoğurt yedirdiler.mucize oldu, kurtuldu.BELKİ PROTEZE BI FAYDASI OLMAZ AMA , direncini artırır.dövmek istiyorum o doktoru?!? B i de enfeksiyon değil diye oyaladı seni.
Ay çok sinirim bozuldu... Bişey mi oldu ki niye yazmıyor ?Saka gibi yaa. Bi insanin hayatiyla oynamak bukadar basitmi
Ay çok sinirim bozuldu... Bişey mi oldu ki niye yazmıyor ?
Canım benim sen çok iyi niyetlisin senin bu duruma gelmende doktorun hatası büyük bunu bil benim doktorum açıkça söyledi enfeksiyon ameliyat anında bulaşıyor ameliyat sağlam geçerse sonradan sizin enfeksiyon kaptırma ihtimaliniz yok dedi o bizim hatamiz protez ameliyatları çok hassas normalin iki katı titiz olmak zorundayız vücuda dışardan bişey konduğu için en küçük hata enfeksiyon oluşturur dedi sana sen daha sarı akıntı geliyor dediğinde haftalar önce senin durumun enfeksiyon belirtisi enfeksiyon da kapsül oluşmasının en büyük sebebi enfeksiyonun protez orada dururken tedavi olma şansi çok düşük demiştim ama doktorun ısrarla enfeksiyonü kabullenmedi ve sonucta kapsulun yırtılinca direnmeyi bırakıp yeni ameliyata aldı aslında en başından bu kadar beklenmeden zaten protezin alınıp enfeksiyonun tedavi edilmesi gerekiyordu doktorun seni ciddi anlamda riske atmış imkanın varsa işini iyi yapan titiz bir dr bulmanı öneriyorumcan larım hepinize ayrı ayrı cvp vermeye çalıştım elimden geldiğince...öncelikle hepinize çok çok tşekkr ederm..allah razı olsun...moral ve dualarınızı esirgemediniz benden...çok şükür iyiyim...protez tam zamanında alınmış..iltihap kaplamış çünkü meme içi ve biraz daha bekleseymişiz tüm meme ve vucudu sarabilirmiş..6 hafta bu şekil beklicem..sonrasında tekrar takılacak..hayırlısı olsun arkadaşlarım...2 ay ömrüm çürüdü
camım senin de mi kesi yerinde akma oldu benim de çarşamba günü banyodan sonra dikişimin biri düşmüş ve oradan az bişey sarı sıvı gelmişti mercimek tanesi kadar sonraki pansuman değişimlerinde de 1-2 kez o kadarcık leke çıkmıştı pansumana şimdi kesilmiş tabi hemen enfeksiyon muuu diye bi panik oldum başka hiçbir sıkıntı yok şişlik sıcaklık artışı kızarıklık her şey normal ama insan gene de geriliyorpınarcığım aynı panik ve korku bende de olmuştu. ilk kanama başgösterdiğinde ... ameliyatını gerçkleştiren doktora belli ki güvenin kalmamış, birincil önerim farklı bir doktora en hızlı tarafından görünmen, ikincisi banyo yapmamaya çalış iyileşme evresine kadar... parfüm krem vb. yakın alanlara bile kullanma. ilk etapta giydiğimiz korseyi sutyen faln temiz tut, ılık su beyaz sabunla yıka. . bu arada ısıda bir yükselme var mı göğüslerinde. bilirsin, enfeksiyon oluşumu ateş ve ısı yükselmesiyle anlaşılır?
bir kaç fotoğrafın var sanırım. beni izler misin?
seli merhaba, benim akıntım çok az sarılık kan ile karışık, dikişlerin henüz çok taze olduğu evrede 2 ya da 2 buçuk hftalık dönemde oluşmuştu. hatta ilk banyomu kanama sebebiyle ertelemek zorunda kalmıştım. bnm de enfeksiyon en korktuğum durumdu. hemen en acil tarafından doktoruma alo deyip yakın çekim foto atmıştım. rahat olmamı, enfeksiyonel bir durum olmadığını pamuk ya da gazlı bez ile kanama üzerine tatbikle müdahale edebileceğimi ve görmemi istiyorsanız beklerim gelin, ama normal bir durum demişti. nitekimde dediği gibi oldu. 3-4 gün sonra ara ara oluşan kanamam durdu.. bu esna da temizliğe kullandğım her pamuk ya da gazlı bezin steril olmasına öncesinde ellerimi yıkamaya dikkat ettim ve bant yapıştırdım..camım senin de mi kesi yerinde akma oldu benim de çarşamba günü banyodan sonra dikişimin biri düşmüş ve oradan az bişey sarı sıvı gelmişti mercimek tanesi kadar sonraki pansuman değişimlerinde de 1-2 kez o kadarcık leke çıkmıştı pansumana şimdi kesilmiş tabi hemen enfeksiyon muuu diye bi panik oldum başka hiçbir sıkıntı yok şişlik sıcaklık artışı kızarıklık her şey normal ama insan gene de geriliyor