• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil durum ve afet yönetmenliği aöf

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hanımlar acil durum ve afet yönetmenliği bölümü çıktı. Simdi ben ambulansta görev yapmak istiyorum. Bu bölüm hem acil durum diyor hem afet yönetmenliği dediği için kafam karıstı. Bu bölümü okuyup ambulansta görev alabilir miyim acaba

Ambulansta gorev yapamazsın ben bu bölümü okuyorum. Senin gibi çok arastirdım. Ama yapilmıyor att yada paramedik sayilmiyorsun. Afad da tekniker olarak calisabilirsin yada 4 yillik hemsirelige tamamlama yapabilirsin. Ben suan son donemdeyim 10 dersimi verip bitiricem ve temmuzda dgsye girecegim ve örgün hemsirelige gecis yapmak istiyorum.

Ambulansta gorev yapamazsın ben bu bölümü okuyorum. Senin gibi çok arastirdım. Ama yapilmıyor att yada paramedik sayilmiyorsun. Afad da tekniker olarak calisabilirsin yada 4 yillik hemsirelige tamamlama yapabilirsin. Ben suan son donemdeyim 10 dersimi verip bitiricem ve temmuzda dgsye girecegim ve örgün hemsirelige gecis yapmak istiyorum.

Allah yardımcın olsun canım

Back