En iyisi yarın gidip aç karnına test yaptırayım herşeyi göze alıpsağlık ocağında kan testi ver. sonucu bekle.
uzun hikaye canım boşverrr ..Niye sıkıntı ne imiş
Ahh inşallah hamile kalalımda haberleşelim sende haber et lesin olarak . Bende kan testi yaptırıcam bakalm en azından hcg hormonuna b vitaminine baktırırım ona göre de yol çizerimuzun hikaye canım boşverrr ..
hamile kaldığın zaman haberdar edersin.. :))
hehhh aynennn öyle yapp hem kafan rahat olurrrAhh inşallah hamile kalalımda haberleşelim sende haber et lesin olarak . Bende kan testi yaptırıcam bakalm en azından hcg hormonuna b vitaminine baktırırım ona göre de yol çizerim
Hadi hayırlısı olsun bolca dua et sende:))bakalımm ben daha haftaya olcam regl o zamana kadar bekleyecemm haberdar ederimm :))
ondan sonra başlıyorum tedaviye şuan başlangıçtayım
ederimm kuzum :))Hadi hayırlısı olsun bolca dua et sende:))
Ne kadar gecikti adetin kiBir an acaba konuyu ben mi actim da unuttum diye sasirdim. Ya bende adet olmadim ama ben korunuyorum. Prezarvatifle korunuyorum ama adetim gecikti. Hamile kalma gibi bir ihtimalim olmaz dimi
Normalde yanlis hatirlamiyorsam 20 nde olmam lazimdi. Beynimi zorluyorum ben mi yanlis hatirliyorum diye. Biraz geri kayiyor ya. Bi turlu hatirlayamiyorum. Ama yanlis hatirlasam bile adet olmam lazim . Cok akintim var. Hatta hamilelikte su gibi akinti olurdu. Oyle akintim var. Kasiklarim da agriyor. Belime agri giriyor. Ben bel fitigi yok kasik agrisiji hasta olcam falan diyodum ama yani olamadim bi turlu. Prezarvatiften hamile kalinmaz ki.Ne kadar gecikti adetin ki
Benim 3-4gün geçti acaba hamilemiyim diye kendimi sotgulamaya başladımNormalde yanlis hatirlamiyorsam 20 nde olmam lazimdi. Beynimi zorluyorum ben mi yanlis hatirliyorum diye. Biraz geri kayiyor ya. Bi turlu hatirlayamiyorum. Ama yanlis hatirlasam bile adet olmam lazim . Cok akintim var. Hatta hamilelikte su gibi akinti olurdu. Oyle akintim var. Kasiklarim da agriyor. Belime agri giriyor. Ben bel fitigi yok kasik agrisiji hasta olcam falan diyodum ama yani olamadim bi turlu. Prezarvatiften hamile kalinmaz ki.
Ya ters takarsan sorun olurmus. Gecenlerde ters takip duzeltti. İnsallah oyle bir halt yememisizdir. Ama bende test yaptim 7 gun uzerine negatif. Ama mevsim gecislerimi bilemedimBenim 3-4gün geçti acaba hamilemiyim diye kendimi sotgulamaya başladımsenn on gün olmuş neredeyse bence hormonaldir ama orezarvatiflere de ne kadar güven olur bilemedim
Hahahahah hayırlısı olsun tabiki ama bence doktora görün iltihap enfeksiyon ya da psikolojik nedenlerden dahi olabiliyor aslında ama bu gibi durumlarda ertesi gün hapı var korunmak için onuda tavsiye ederimYa ters takarsan sorun olurmus. Gecenlerde ters takip duzeltti. İnsallah oyle bir halt yememisizdir. Ama bende test yaptim 7 gun uzerine negatif. Ama mevsim gecislerimi bilemedim
Ben hap kullanma taraftari degildim. Erkek bi poset gecirebilcekken ben neden vucuduma kimyasal depolayayim ki diye. Neyse gorcezHahahahah hayırlısı olsun tabiki ama bence doktora görün iltihap enfeksiyon ya da psikolojik nedenlerden dahi olabiliyor aslında ama bu gibi durumlarda ertesi gün hapı var korunmak için onuda tavsiye ederim
benim bi arkadaşımm prezervatif kullanmasına rağmen hiç hazır değildi ama hamile kaldıı o yönden bu işler şansınaa bi küçük bişe gitse bile şansına tutuluyoBen hap kullanma taraftari degildim. Erkek bi poset gecirebilcekken ben neden vucuduma kimyasal depolayayim ki diye. Neyse gorcez
Neeeebenim bi arkadaşımm prezervatif kullanmasına rağmen hiç hazır değildi ama hamile kaldıı o yönden bu işler şansınaa bi küçük bişe gitse bile şansına tutuluyo
Degildii normaldii ama nasil oldu oda soktaydiiNeeeenasil kaldi. Ne olmus. Yani nasil olmus. Prezarvatif delik falanmiymis.
Kizzzz hayirli haberler varmii hamilemisin yoksaaaAhh inşallah hamile kalalımda haberleşelim sende haber et lesin olarak . Bende kan testi yaptırıcam bakalm en azından hcg hormonuna b vitaminine baktırırım ona göre de yol çizerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?