ne kadar geçti reglin günü kasık ağrısı zaten adet benzeri oluyomuşş göğüslerinde şişme varmı gerçi kişiden kişiye değişiyoMerhaba hanımlar. Ben bir kaç gün önce test yaptım ve negatif çıktı ama regl günüm geçti ve akıntım oluyor. Kasıklarımda da ağrılar var sizce hamile olabilir miyim
Bugün ile birlikte dört gün geçti ama kasık ağrısı regl olacağım gün çekerdim normalde ama yaklaşık 10gündür kasık ağrım var akıntım varne kadar geçti reglin günü kasık ağrısı zaten adet benzeri oluyomuşş göğüslerinde şişme varmı gerçi kişiden kişiye değişiyo
aaa o zaman heralde hamilesin kan testi yaptır istersenn yada eczanede erken gebelik testi de deneyebilirsin böyle kafanı yoracağına bence adım atabilirsin bunları bide ilkkez yaşıyosan bunu vardır bişe:))Bugün ile birlikte dört gün geçti ama kasık ağrısı regl olacağım gün çekerdim normalde ama yaklaşık 10gündür kasık ağrım var akıntım var
Bir de test yaptığımda negatif çıkmıştı gene de olabilir miyim ki böyle bir ihtimal var mı kiaaa o zaman heralde hamilesin kan testi yaptır istersenn yada eczanede erken gebelik testi de deneyebilirsin böyle kafanı yoracağına bence adım atabilirsin bunları bide ilkkez yaşıyosan bunu vardır bişe:))
çok haklısınn bunu bende çok yaşadımm ilkkez gecikmesine rağmen testimde çıkmaz olmuştu çok üzülürdümm belki strestende gecikmiştir strest zaten en berbat bişe kadınlarımıza göre bende 2 sene oldu hala bekliyorum hamile olmama nasipp :)= seni çok iyi anlıyorummAma öncesinde test yaptığımda çıkmamıştı ümitlenmek üzülmekte istemiyorum ama kan testi mi yaptırsam ki
Evet kesinlikşe kötü bir durum herkes hamile misin diye soruyor eşim çocuk planları yapıyor ve testim negatif çıkıyor üzülüyor insan haliyle ama regl olmamakta şüphe ettiriyor insanaçok haklısınn bunu bende çok yaşadımm ilkkez gecikmesine rağmen testimde çıkmaz olmuştu çok üzülürdümm belki strestende gecikmiştir strest zaten en berbat bişe kadınlarımıza göre bende 2 sene oldu hala bekliyorum hamile olmama nasipp :)= seni çok iyi anlıyorumm
eşinin desteğide çok öenmliiiEvet kesinlikşe kötü bir durum herkes hamile misin diye soruyor eşim çocuk planları yapıyor ve testim negatif çıkıyor üzülüyor insan haliyle ama regl olmamakta şüphe ettiriyor insana
Aslında yaklaşık bir ay olacak böyle düşğncelere gireli kendimizi hazır hissedeli ama iki kere test yaptım şüphelendiğim için ama sonuç olumsuzdu acaba erken mi davrandım testlerde bilmiyorum ama hep var gibi hissettim çok kasık ağrım oldu devamlı ve seyremeler oldu karnımda ama doktora gitmeye cesaret edemedim hastalık yüzünden bir türlü değerlerime baktırmadım ama gerkes hamile kalmada önce folik asit al diyor eczaneden o tutunması için önemliymiş diyorlar ama bilmiyorum regl olmadım ilk defa bu şekilde gecikme yaşadımeşinin desteğide çok öenmliii
banada çok diyolarr hatta karnım bile hamile gibi duruyo her gören hamilemisin diyo alıştım artık
bende hamile kalamayınca eşim için üzülürdüm birsürü tedaviler gördüm tutmadıı aksi hiç birşeyim yokken
oda alıştı artıkk daha şey etmiyo etmezdide gerçiii onun desteğiyle ben çok ayakta kaldımm
yoksa yıkılmıştım yatağa düşmüştüm bile
yenimi başladınız yeni başladıysanız oluyo böyle ilk hevesler bizdede olurdu bu durum
ama aklında tutmiycakmışsın kafandan atıcaksın eşinin bile kafasından atması çok öenmliymiş
oda hiç düşünmemesi lazım doktora gittinizmii hiç bence geç kalmayınn bi baktırın belki küçük bişede olsa
çıkar en azından geç kalmamış olursunuzz kimilerii 1 sene bekliyo ama boşuna bekledim diyolar
niye çünkü önce den baktırsaydımda ne olduğumu bilirdim diye düşünürler
ben hepsine baktırmıştımm kafamda soru işaret kalmasın diye
Aslında kocam negatif dediğimde ne kadar üzülürse üzülsün belli etmemeye çalştı ben üzülmeyeyim diye hep destek oldu moral verdi ama insan ümitlennce se kötü oluyor anlıyor insanAslında yaklaşık bir ay olacak böyle düşğncelere gireli kendimizi hazır hissedeli ama iki kere test yaptım şüphelendiğim için ama sonuç olumsuzdu acaba erken mi davrandım testlerde bilmiyorum ama hep var gibi hissettim çok kasık ağrım oldu devamlı ve seyremeler oldu karnımda ama doktora gitmeye cesaret edemedim hastalık yüzünden bir türlü değerlerime baktırmadım ama gerkes hamile kalmada önce folik asit al diyor eczaneden o tutunması için önemliymiş diyorlar ama bilmiyorum regl olmadım ilk defa bu şekilde gecikme yaşadım
doğruuu folik asit bende çok kullandımm hattaa hala kullanıyorum doktorun tavsiyeyleAslında yaklaşık bir ay olacak böyle düşğncelere gireli kendimizi hazır hissedeli ama iki kere test yaptım şüphelendiğim için ama sonuç olumsuzdu acaba erken mi davrandım testlerde bilmiyorum ama hep var gibi hissettim çok kasık ağrım oldu devamlı ve seyremeler oldu karnımda ama doktora gitmeye cesaret edemedim hastalık yüzünden bir türlü değerlerime baktırmadım ama gerkes hamile kalmada önce folik asit al diyor eczaneden o tutunması için önemliymiş diyorlar ama bilmiyorum regl olmadım ilk defa bu şekilde gecikme yaşadım
evettt anlıyorum seniii oda çok istiyoki böyle diyo işte napsınn benim eşimde istiyo oda belli etmiyo allah yardımcımız olsunAslında kocam negatif dediğimde ne kadar üzülürse üzülsün belli etmemeye çalştı ben üzülmeyeyim diye hep destek oldu moral verdi ama insan ümitlennce se kötü oluyor anlıyor insan
Yok herkese zamanı var diyip geçiştiriyorum bekliyoruz istiyoruz demiyorum eşime olumsuz cevabı vermek bile kötü olmuştu elalemle hiç uğraşamam valla . Ama ne yapacağımı şaşırdım sağlıkocağına gitsem kan testi yaptırsam olur mu acabadoğruuu folik asit bende çok kullandımm hattaa hala kullanıyorum doktorun tavsiyeyle
bide başladınız daha yenii olucakkk hiç düşünme bende uzun zmaandır düşünüyonuz sandım
ahhh canımmmm bende senin gibi böyleydimm yaşaya yaşaya göre göre olgunlaştım artıkk 4
nelerr ettirdim neler ahh ahh ama kafana takma herkesede söyleme hemenn yoksa yorarlar seniii
olurrr tabii aç karna gitt bigün madem ilkkez böyle bişe oldun ama 1 hafta daha bekle bende ilkkez gecikmeme rağmen 1 hafta gecikmişti çünkü çok düşünmektenn inşallahh hamilesindirr duanıda alırımm :))Yok herkese zamanı var diyip geçiştiriyorum bekliyoruz istiyoruz demiyorum eşime olumsuz cevabı vermek bile kötü olmuştu elalemle hiç uğraşamam valla . Ama ne yapacağımı şaşırdım sağlıkocağına gitsem kan testi yaptırsam olur mu acaba
ay inşallah hamileyimdir özellikle o kadar çok ikiz istiyorum ki anlatamamolurrr tabii aç karna gitt bigün madem ilkkez böyle bişe oldun ama 1 hafta daha bekle bende ilkkez gecikmeme rağmen 1 hafta gecikmişti çünkü çok düşünmektenn inşallahh hamilesindirr duanıda alırımm :))
ikizz bide genetikte varsaa ailenizdee olur inşallahhh bende çok istiyorumm ama inşallahh olacakay inşallah hamileyimdir özellikle o kadar çok ikiz istiyorum ki anlatamamama dediğin gibi bekleyeceğim biraz daha belki regl olurum diye rn azından ona göre daha emin adımlar atarım takio ederim önemli zamanları ama inşallah hamileyimdir inşallah rabbim sana da gönlümden geçeni versin en kısa zamanda
ikizz bide genetikte varsaa ailenizdee olur inşallahhh bende çok istiyorumm ama inşallahh olacak
:))
hahahahah evett heyecanlarr işteee benimde tüp bebek tedavisiyle olacak inşallahhevet ikiz istiyorum nedense ve ailemde de var inşallah bende de olur çocuk oldu da ikizini düşünüyorum bende
Niye sıkıntı ne imişhahahahah evett heyecanlarr işteee benimde tüp bebek tedavisiyle olacak inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?