Aleyküm selam canım bende 19 aydir evliyim hiç korunmadim ve bütün tahliller tamam HGS de çekildim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılama yöntemine geçtik ovulasyon testi yaptım aklına gelebilecek her türlü şeyi denedim. Malesef sebepsiz infertilite diyor doktor. Yumurta geliştirici falan kullanmayı düşünüyormusun doktor kontrolünde yumurtalarıni takip edersin umarım Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinSlm kizlar fikirlerinize yardimlariniza ihtiyacim var 19 aydır evliyim 1 yıldır da gebelik için uğraşıyoruz kasımda hgs yaptırdım herşey yolunda eşimin değerleri gayet iyi takviyeler kullanıyoruz ona rağmen henüz bi başarı elde etmiş değilim dusunmemeye calisiyorum ama malesef....
Klüpte yastık koydum hemen duş almadim ovulasyon takibi duzenli yaptim ama bi yerde bi hata mi yapiyorum diye icim icimi yiyor farkli önerilerinize açığım yeter ki mutlu sona kavusayim
Aleyküm selam canım bende 19 aydir evliyim hiç korunmadim ve bütün tahliller tamam HGS de çekildim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılama yöntemine geçtik ovulasyon testi yaptım aklına gelebilecek her türlü şeyi denedim. Malesef sebepsiz infertilite diyor doktor. Yumurta geliştirici falan kullanmayı düşünüyormusun doktor kontrolünde yumurtalarıni takip edersin umarım Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Yazında da dediği gibi olur inşallah Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur umuyorum dr şuan kendi oluruna bıraktı 4 5 ay duruma göre artık ne gerekiyorsa yapacazAleyküm selam canım bende 19 aydir evliyim hiç korunmadim ve bütün tahliller tamam HGS de çekildim 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılama yöntemine geçtik ovulasyon testi yaptım aklına gelebilecek her türlü şeyi denedim. Malesef sebepsiz infertilite diyor doktor. Yumurta geliştirici falan kullanmayı düşünüyormusun doktor kontrolünde yumurtalarıni takip edersin umarım Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Folik asit kullanabilirsiniz eşiniz proxeed kullanabilir biraz pahalı ama sperm üzerinde etkisi varmışYazında da dediği gibi olur inşallah Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur umuyorum dr şuan kendi oluruna bıraktı 4 5 ay duruma göre artık ne gerekiyorsa yapacaz
Nerdeyse 1 yıldır folik asit kullanıyorum sadece troid degerimde sıkıntı vardi selenyum aliyorum hersey yolunda degerlerim olmamasi icin bi sebep gorunmuyor dedi uzmanim eşim promotil men kullaniyor o da çok etkili değerleri daha da arttiFolik asit kullanabilirsiniz eşiniz proxeed kullanabilir biraz pahalı ama sperm üzerinde etkisi varmış
Aynı işlemi görüyor ikisi de inşallah biran önce kavuşursun bebisineNerdeyse 1 yıldır folik asit kullanıyorum sadece troid degerimde sıkıntı vardi selenyum aliyorum hersey yolunda degerlerim olmamasi icin bi sebep gorunmuyor dedi uzmanim eşim promotil men kullaniyor o da çok etkili değerleri daha da artti
Amin inşallah hepimiz dileyen isteyen herkesin muradını nasip etsin RabbimAynı işlemi görüyor ikisi de inşallah biran önce kavuşursun bebisine
Amin teşekkür ederim eşimde bende artık güzel biseyler olsun istiyoruz zaten ilk yıl o yüzden biraz zaman verdik birbirimize herşey çok şükür yolunda sadece bi bebisimiz eksik onunla daha da tam olacağızhenüz yeni evlisiniz tadını çıkarın bir birinizi tanıyın çocuk için bu kadar acele etmeyin kendinizi rahat bırakın stres yapmayın Allah gönlünüze göre versin isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucaklamamıştı nasip etsin inşallah çakşır suyunu hiç duymadim karışım halinde bi takviye alıyor içinde var mi hic bi fikrim yok ama araştıracağım çok teşekkür ederimBiz 8 ay denedik. Dikkat ettiklerim şunlardı:
•Ovulasyon testiyle yumurtlama günümü saptadım
• birliktelikten önce sıcak bi duş aldım
• sonrasında kalkmadan en az 2 saat yattım
• bilindik bir sorunumuz yoktu ama eşime bi 20 gun falan çakşır suyu icirdim.
Bunlari yaptigim ay hamile kaldım ben canım.Inşallah size de hayirlisiyla nasip olur
Rica ederim. Benim arkadaşımın eşinde sorun vardi 3 yıldır bebek sahibi olamadılar. Tup bebek de tutmamıştı. Ben hamile kalinca ona da önerdim benden 4 ay sonra hamile kaldı dogal yolla. Şifa olur insallahRabbim sağlıkla kucaklamamıştı nasip etsin inşallah çakşır suyunu hiç duymadim karışım halinde bi takviye alıyor içinde var mi hic bi fikrim yok ama araştıracağım çok teşekkür ederim
Kesinlikle çok doğru soyluyorsunuz Rabbim bir daha evlat acısı yasatmasin ne size ne de diğer annelerimizeolur inşallah ben 5 yıllık evliyim 2 bebek kaybım var onun için söylüyorum biraz rahat ol gebeliğin gecikmesinde en büyük etkenlerden biri stres sürekli hamilemiyim diye düşünme ne zaman rahat bırakırsan ozaman gelir bebisin inşallah
Rica ederim. Benim arkadaşımın eşinde sorun vardi 3 yıldır bebek sahibi olamadılar. Tup bebek de tutmamıştı. Ben hamile kalinca ona da önerdim benden 4 ay sonra hamile kaldı dogal yolla.
aminnn canım benimKesinlikle çok doğru soyluyorsunuz Rabbim bir daha evlat acısı yasatmasin ne size ne de diğer annelerimize
Tavsiyem bir an evvel aşılama tedavisine başla canım korkulacak bişey değil çok basit bir işlem. Üniversite ve şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor. Ben hep derdim kendiliğinden olsun tüp bebek gözümü korkuturdu. Hep bir şeyler yüzünden erteleniyor zaten 3 yılı geçti ben daha başlayamadım tüp bebeğe sende yola erken koyul derimSlm kizlar fikirlerinize yardimlariniza ihtiyacim var 19 aydır evliyim 1 yıldır da gebelik için uğraşıyoruz kasımda hgs yaptırdım herşey yolunda eşimin değerleri gayet iyi takviyeler kullanıyoruz ona rağmen henüz bi başarı elde etmiş değilim dusunmemeye calisiyorum ama malesef....
Klüpte yastık koydum hemen duş almadim ovulasyon takibi duzenli yaptim ama bi yerde bi hata mi yapiyorum diye icim icimi yiyor farkli önerilerinize açığım yeter ki mutlu sona kavusayim
Aynen canim yaş geçiyor zaman çok önemli 32 33 yaşındayım daha bi de 2. Çocuk olsun tek kalmasın diye düşüncede olcam o zaman hem doğum hem gebelik daha riskli ve sıkıntılı olacakTavsiyem bir an evvel aşılama tedavisine başla canım korkulacak bişey değil çok basit bir işlem. Üniversite ve şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor. Ben hep derdim kendiliğinden olsun tüp bebek gözümü korkuturdu. Hep bir şeyler yüzünden erteleniyor zaten 3 yılı geçti ben daha başlayamadım tüp bebeğe sende yola erken koyul derim
Yani kendini geç kaldım diye strese sokma ama boş yere durup da kendiliğinden olmasını da bekleme benim artık umudum yok mesela kendiliğinden olacağına hiç bir sıkıntımız yok sebepsiz ama bence tek çaremiz tüp bebekAynen canim yaş geçiyor zaman çok önemli 32 33 yaşındayım daha bi de 2. Çocuk olsun tek kalmasın diye düşüncede olcam o zaman hem doğum hem gebelik daha riskli ve sıkıntılı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?